5η αγωνιστική (εξ αναβολής) – Νότιος Όμιλος

*Η αναμέτρηση διεξάγεται με περιορισμένο αριθμό θεατών στις κερκίδες.

*Αρχικά η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για τις 28/11, όμως οδηγήθηκε σε αναβολή καθώς ανιχνεύθηκαν περισσότερα από έξι θετικά δείγματα covid-19 στον Αστέρα Βλαχιώτη.

ΑΕΚ Β ΑΝΑΛΥΣΗ

Αήττητη συνεχίζει την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα η ΑΕΚ Β, μετρώντας πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, μέχρι τώρα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου υποδέχθηκε τον ΟΦ Ιεράπετρας, με τον οποίο και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2. Μπήκε πιο δυναμικά και παρότι προηγήθηκε, δέχθηκε την ανατροπή από δυο στημένες φάσεις, πριν ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά. Έχασε μεγάλη ευκαιρία να “κλέψει” το ματς στο φινάλε. Αυτή ήταν και η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, μετά και το 0-0 στη Ζάκυνθο. Κάπως έτσι, έφτασε τους 18 βαθμούς και είναι στο -2 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό. Τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε τέσσερα εντός. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Άνελ Σαμπανάτζοβιτς, Κώστας Σταμούλης και Βεντάντ Ραντόνια, αλλά και ο Κοσίδης που είναι στην αποστολή της πρώτης ομάδας για το κύπελλο.

Στην αποστολή βρίσκονται οι οι Χατζηεμμανουήλ, Αγγελόπουλος, Παρράς, Αρβανίτης, Μπούσης, Κάτσικας, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μπάμπης, Ρουκουνάκης, Γερολέμου, Κορομηλάς, Μουστακόπουλος, Τσιόκρης, Ευθ. Χριστόπουλος, Απ. Χριστόπουλος, Γιούσης, Αμούρ, Ιατρούδης, Τζούντα Γκαρσία.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τον ΟΦ Ιεράπετρας, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα στο 10ο λεπτό με τον Χριστόπουλο και παρότι δέχθηκε την ανατροπή πριν την ανάπαυλα (25′, 42′), εν τέλει ισοφάρισε με τον Γκιούση, οκτώ λεπτά πριν το φινάλε.

ΑΕΚ Β Στατιστικά

*Με No Goal και Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της. (δες το στην Betshop)

*Σκόραρε και στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει ως γηπεδούχος.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αντιθέτως, ο Αστέρας Βλαχιώτη προέρχεται από ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας από δυο ισοπαλίες και ήττες. Την Κυριακή, η ομάδα του Κώστα Βενιτζέλου φιλοξενήθηκε από τον Εργοτέλη, με τον οποίο αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Είχε περισσότερο παθητικό ρόλο στο παιχνίδι και δεν απείλησε σε καμία περίπτωση τον αντίπαλό της, στάθηκε τυχερή που απέφυγε τα χειρότερα. Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για τον Αστέρα, έχοντας προηγηθεί αυτή με τον Καραϊσκάκη (1-1 εντός), έφτασε τους έξι βαθμούς και είναι οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Οι τέσσερις βαθμοί εξ αυτών ήρθαν σε ισάριθμες εξόδους για φέτος. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Μάρκου Ντούνη.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με τον Εργοτέλη, για το πρωτάθλημα. Δοκάρι για τους γηπεδούχους στο μισάωρο.

Αστέρας Βλαχιώτη Στατιστικά

*Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα έξι τελευταία παιχνίδια του.

*Με No Goal και Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του.

ΑΕΚ Β – Αστέρας Βλαχιώτη στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ