*9η αγωνιστική.

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ήρθε η πρώτη νίκη για τον Απόλλωνα Πόντου, που πέρασε με 2-0 απ’ την έδρα του Απόλλωνα Λάρισας στο ντέρμπι παραμονής την Τετάρτη. Ήταν παιχνίδι έντασης και μονομαχιών, ήταν λογικό να μην υπάρχει ιδιαίτερη ποιότητα, άλλωστε μιλάμε για δύο απ’ τις χειρότερες ομάδες όλης της κατηγορίας. Ο Απόλλων προηγήθηκε στο 50’ και διαχειρίστηκε την κατάσταση, ακόμη και μετά την αποβολή του Ελέ στο 83’ βρήκε τον τρόπο να σκοράρει δεύτερη φορά και να πάρει το «τρίποντο». Πρώτη νίκη για την ομάδα της Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα, ερχόταν από τέσσερις διαδοχικές ήττες, μετρά τέσσερις πόντους και βρίσκεται στην 15η θέση.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 2-0 επί του Απόλλωνα Λάρισας. Ο Ενομό τα γκολ στο 50’ και το 90’ με πέναλτι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Μετρά 5/7 ΝG στο πρωτάθλημα (δες το στη betshop).

*Μετράει 5/7 Under 2.5 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ ΑΝΑΛΥΣΗ

Έχει «σκαλώσει» στις ισοπαλίες, προσπαθεί να ξεφύγει και δεν μπορεί. Την Τετάρτη έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Βέροια, σε ματς που προηγήθηκε στο 48’ και είχε δοκάρι λίγο αργότερα, τελικά ισοφαρίστηκε στο φινάλε. Η Βέροια ήταν σκληρός αντίπαλος, είχε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσε να είχε προηγηθεί, ωστόσο έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, η ισοπαλία ήταν το μάξιμουμ που μπορούσε να πάρει η ομάδα της Ημαθίας. «Φυσικά μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε στη φάση του δοκαριού, να κάνουμε το 2-0 και εκεί πια θα ήταν άλλο παιχνίδι. Τα παιδιά είναι λίγο κουρασμένα αλλά είναι καλά», είπε ο κόουτς Ιμπαγάσα.

Παραμένει αήττητη η ομάδα του, έχει ρεκόρ 3-4-0, σκόραρε στα πέντε εκ των εφτά παιχνιδιών. Η αποστολή: Αποστολόπουλος, Τζολάκης, Μπαγκαλιάνης, Νίκας, Βοΐλης, Στουρνάρας, Σαπουντζής, Ντόι, Κινκουέ, Νίκολιτς, Κίτσος, Τσέλιος, Ξενιτίδης, Λιάτσος, Γκαλιάνι, Κατσογιάννης, Μαυρουδής, Κωστή, Σπυριδάκης, Σουρλής, Κεραμίδας.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Βέροια. Το 1-0 ο Βοΐλης στο 48’, το 1-1 έκανε ο Φοφανά στις καθυστερήσεις για τη Βέροια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Μετρά 4/7 Under 2.5 στο πρωτάθλημα.

*Μετρά 4/7 G/G στο πρωτάθλημα.

Απόλλων Πόντου – Ολυμπιακός Β’ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ