* 17η Αγωνιστική

* No Goal τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Τα τρία τελευταία για το πρωτάθλημα έμειναν στο 0-0!

* Τα 8/9 τελευταία μεταξύ τους έληξαν ισόπαλα!

ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις νίκες το περασμένο Σάββατο η Κόνιασπορ, πέρασε από την έδρα της Καραγκιουμρούκ με 1-4! Πλασματικό εν μέρει το τελικό σκορ, αφού οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 1-2, το ματς “τέλειωσε” στο φάουλ της αποβολής που έφερε και το 1-3. Καταπληκτική εμφάνιση από το δεξί εξτρέμ Γκιουρλέρ!

“Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας ακόμη και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, παίξαμε έξυπνα στη μετάβαση και πήραμε μία σπουδαία νίκη” δήλωσε ο κόουτς Παλούτ μετά το διπλό στην Πόλη και αποθέωσε το μέσο Ραχμάνοβιτς για τη συμβολή του στο παιχνίδι της ομάδας.

Παρέμεινε έτσι στη 2η θέση της Superlig η ομάδα του Παλούτ και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους 9 πόντους. Είχαν προηγηθεί η νωχελική εμφάνιση στο εντός έδρας 0-0 με τη Μαλάτιασπορ και η ήττα στο Γκαζιαντέπ με 3-2.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (1-4) επί της Καραγκιουμρούκ. Στο 12ο λεπτό άνοιξε το σκορ ο Πέσιτς για την Καραγκιουμρούκ, ο Ραχμάνοβιτς ισοφάρισε στο 29’ για την Κόνια. Μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος η Καραγκιουμρούκ, κόντρα στη ροή του αγώνα ο Γκιουρλέρ ξέφυγε στο χώρο και έκανε το 1-2 στο 53’. Εκατέρωθεν ευκαιρίες στη συνέχεια, στο 84’ ο Λουκάσεν αποβλήθηκε για φάουλ ως τελευταίος παίκτης. Από το φάουλ ο ο Γκιλέρμε έκανε το 1-3 και ο Γκιουρλέρ στην κόντρα έκανε το 1-4 (88’).

ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (δες το στη Stoiximan)

* No Goal τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Κατάφερε να γίνει η πρώτη ομάδα που ρίχνει στο καναβάτσο τη μέχρι πρότινος ασταμάτητη Τραμπζονσπόρ. Δυνατή εμφάνιση από την ομάδα του Σαχίν το προηγούμενο Σάββατο, έβγαλε πολλή ένταση στο παιχνίδι της και δικαίως επικράτησε 2-1 της πρωτοπόρου.

Άφησε πίσω της την προβληματική εμφάνιση στην έδρα της Καϊσέρισπορ (2-0), όπου δεν κατάφερε να σκοράρει παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το πρώτο ημίχρονο και με δυο παίκτες παραπάνω για πάνω από μισή ώρα!

Συμπλήρωσε κάρτες ο μεσοεπιθετικός Φρέντι. Παραμένουν εκτός οι Κρίβελι, Χακάν, Ακιόλ και Αλπσόι, επέστρεψε στις προπονήσεις και θα είναι διαθέσιμος ο επιθετικός Ράιτ.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (2-1) επί της Τραμπζονσπόρ. Πιεστική στο ξεκίνημα η Αντάλια, απείλησε, η Τραμπζονσπόρ έψαχνε την κόντρα, έχασε μεγάλη ευκαιρία με το Νουακαέμε πριν το 0-1 του Κορνέλιους από κόρνερ (24’). Συνέχισε να απειλεί η Αλάνιασπορ, ισοφάρισε με πέναλτι του Φρέντι στο 34’. Με καλό ρυθμό το δεύτερο μέρος, μοιρασμένες οι φάσεις, η Αλάνιασπορ πήρε τη νίκη με αυτογκόλ του Τοκόζ στο 73’.

ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Goal/Goal τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Κόνιασπορ – Αντάλιασπορ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ