NFL: Τελευταίο χαρτί για Μπράουνς, ματσάρισμα για Μπιλς

Dimitris_Betarades
Δημήτρης Βασιλάκος
Ανανεώθηκε:
NFL slider
  • Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστική συνεχίζεται με 12 κυριακάτικες αναμετρήσεις
  • Ρεπό αυτή την εβδομάδα έχουν οι: Κολτς, Ντόλφινς, Πάτριοτς, Ιγκλς

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ  –  ΝΤΑΛΑΣ ΚΑΟΥΜΠΟΪΣ  (12/12, 20:00)

  • Ντέρμπι της NFC East. Πέρσι η Ουάσινγκτον επικράτησε και στα δύο παιχνίδια, 25-3 εντός και 16-41 στο Ντάλας. Είχαν προηγηθεί 7/8 νίκες των Κάουμποϊς

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ (6-6):

Τέταρτη σερί νίκη για την ομάδα της πρωτεύουσας την Κυριακή, πέρασε οριακά από το Λας Βέγκας και πλασαρίστηκε εντός κάδρου playoffs! Σε σταθερά ανοδική πορεία η ομάδα του Ριβέρα, συνεχίζει το παράδοξο, να είναι αρκετά αποτελεσματική αμυντικά δίχως τους δύο καλύτερους pass rushers της.

Απέναντι στους Ρέιντερς όμως ήταν και τυχερή, στο τελικό drive o Χάινεκι κάνει μεγάλο λάθος σε πάσα του, αλλά ο αντίπαλος DB αποτυγχάνει στην προσπάθεια interception που θα τελείωνε το παιχνίδι υπέρ των γηπεδούχων.

Με 23/30 πάσες για 196 γιάρδες, 2 TDs και 1 interception ολοκλήρωσε ο Χάινεκι, ξανά πυλώνας της ανάπτυξής τους ο Γκίμπσον με 111 γιάρδες σύνολο και 1 TD.

Πολύ καλή η 3rd down άμυνά τους, κράτησε τους Ρέιντερς σε μόλις 25%, με αποτέλεσμα να έχουν και πάλι το αβαντάζ σε χρόνο κατοχής.

  • Τελευταία αποτελέσματα: 17-10 @ Μπρόνκος, 29-19 Μπακανίρς, 21-27 @ Πάνθερς, 17-15 Σιχοκς, 15-17 @ Ρέιντερς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής οι Σβέλτσερ (OL) κια Κούναζικ (linebacker). Αμφίβολοι οι Σάμιουελ (receiver), Κόλινς (safety) και ΜακΚίσικ (RB0. Μακροχρόνια εκτός οι Φιτζπάτρικ (QB), Σουέτ (DL) και Γιανγκ (DL).

ΚΑΟΥΜΠΟΪΣ (8-4):

Επέστρεψαν στις νίκες με το 17-27 στη Νέα Ορλεάνη την προηγούμενη Πέμπτη, παρήγαγαν 405 γιάρδες στην επίθεση, αλλά η επικράτηση δεν άφησε πειστική γεύση. Κι αυτό γιατί στο τέλος έδωσαν πολλές ευκαιρίες στους Σέιντς να ξαναμπούν στο παιχνίδι, αλλά ο Χιλ υπέπεσε σε τρεις interceptions στην 4η περίοδο, με την άμυνά τους να σκοράρει από την τελευταία!

Επέστρεψαν οι Κούπερ (41γ.) και Λαμπ (7/13, 89 γιάρδες), τα touchdowns όμως ήρθαν από τον Γκάλοπ και τον Πόλαρντ, που οφείλει να πάρει περισσότερες προσπάθειες στο έδαφος, με τον Έλιοτ “μπανταρισμένο”.

Αμυντικά δεν έπεισαν, οι 4 INTs που κατάφεραν ήταν συγκυριακές και χάρη στον ανεπαρκή αντίπαλο quarterback.

  • Τελευταία αποτελέσματα: 16-30 Μπρόνκος, 43-3 Φάλκονς, 19-9 @ Τσιφς, 33-36 Ρέιντερς (παράταση), 17-27 @ Σέιντς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής ο Μπράουν (receiver), αμφίβολος ο Πόλαρντ (RB).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Ντέρμπι κορυφής στην NFC East, η απόσταση μεταξύ των δύο ομάδων έχει μικρύνει και από άποψη ρεκόρ και κυρίως από άποψη δυναμικής τον τελευταίο 1+ μηνα. Η Ουάσινγκτον παίζει μεθοδικά στην επίθεση, έχει ισορροπία και αν αποφύγει το αχρείαστο ρίσκο ο Χάινεκι μπορεί να κουράσει την άμυνα των Κάουμποϊς. Παρά το πλούσιο επιθετικό υλικό τους οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν βρει ρυθμό μετά το ρεπό και προβλέπουμε κλειστό παιχνίδι σήμερα. Το συνδυαστικό Ουάσινγκτον +7.5 & Under 57.5, σε απόδοση 2.00, καλύπτει πολλά σενάρια στο ματς.

H 14η αγωνιστική του NFL στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΕΝΕΣΙ ΤΑΪΤΑΝΣ  –  ΤΖΑΚΣΟΝΒΙΛ ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΣ  (12/12, 20:00)

  • Ντέρμπι της AFC South. Οι Τάιτανς μετρούν 4 σερί και 8/9 νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια από το 2017 και μετά

ΤΑΪΤΑΝΣ (8-4):

Βάλσαμο το ρεπό της περασμένης εβδομάδας για τους Τάιτανς, το είχαν ανάγκη για να ανασυνταχθούν μετά τις δύο τελευταίες ήττες και κυρίως για να αναρρώσει κομμάτι από τους πολλούς τραυματίες. Με βάση το ελλιπές ρόστερ με το οποίο αγωνίστηκαν στο Φόξμπορο πριν δύο εβδομάδες, η απόδοσή τους ήταν αρκετά ανταγωνιστική απέναντι στους φορμαρισμένους Πάτριοτς, το τελικό 36-13 τους αδικεί. Ήταν μέσα στη διεκδίκηση της νίκης για 3+ περιόδους.

Στο δρόμο της επιστροφής ο Χούλιο Τζόουνς, παραμένουν εκτός οι Μπράουν και Χένρι.

  • Τελευταία αποτελέσματα: 31-34 @ Κολτς (παράταση), 16-28 @ Ραμς, 23-21 Σέιντς, 13-22 Τέξανς, 36-13 @ Πάτριοτς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής οι Τζένκινς (cornerback), Λονγκ (linebacker), Κάνιγχαμ (linebacker). Μακροχρόνια εκτός οι Χένρι (RB), Ντουπρί (linebacker), Μπράουν (receiver).

ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΣ (2-10):

Νέα βαριά ήττα για τους Τζάγκουαρς που έκαναν το μακρύ ταξίδι ως το Λος Άντζελες για να ηττηθούν δίχως αντίσταση από τους Ραμς με 30 πόντους διαφορά! Το σκορ δεν άνοιξε στο πρώτο ημίχρονο περισσότερο λόγω αρρυθμίας των γηπεδούχων, για ακόμη μία φορά η ομάδα του Μάιερ δεν είχε λύσεις ούτε αμυντικά, ούτε επιθετικά.

Νέα αναιμική εμφάνιση από το Λόρενς, εφιαλτική η ρούκι σεζόν για το νεαρό quarterback που επιλέχθηκε στο #1 του draft. Δεν τον βοηθά το επιθετικό playcalling και το φτωχό ταλέντο γύρω του.

  • Τελευταία αποτελέσματα: 9-6 Μπιλς, 23-17 @ Κολτς, 10-30 49ερς, 14-21 Φάλκονς, 37-7 Ραμς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής ο Λίντερ (OL). Μακροχρόνια εκτός οι Τσαρκ (receiver), Άρνολντ (tight end), Καν (OL) και Άγκνιου (receiver).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Περιμένουμε αντίδραση μετά τις ήττες και το αναγκαίο ρεπό των Τάιτανς, οι Τζάγκουαρς είναι ο ιδανικό αντίπαλος να ξεσπάσουν, αν και το επιθετικό ρόστερ παραμένει πληγωμένο. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, το χάντικαπ όμως στους 8.5 πόντους δεν μας δίνει αξία.


ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΤΕΞΑΝΣ  –  ΣΙΑΤΛ ΣΙΧΟΚΣ  (12/12, 20:00)

ΤΕΞΑΝΣ (2-10):

Ρόλο κομπάρσου είχαν την Κυριακή στην Ιντιάνα οι Τέξανς, ηττήθηκαν πολύ εύκολα 31-0 από τους Κολτς, παράγοντας μόλις 141 γιάρδες επίθεσης (μόλις 57 στον αέρα), απέναντι στις 389 των αντιπάλων.

Μηδενική η αντίσταση στο έδαφος, επέτρεψαν 238 γιάρδες και τρία touchdowns, δεν αργεί να τελειώσει το μαρτύριο για την ομάδα του Χιούστον, που εξ αρχής φαινόταν ότι δεν θα είναι ανταγωνιστική στα περισσότερα παιχνίδια της σεζόν.

  • Τελευταία αποτελέσματα: 22-38 Ραμς, 17-9 @ Ντόλφινς, 13-22 @ Τάιτανς, 14-21 Τζετς, 0-31 Κολτς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής ο Μπρουκς (cornerback), αμφίβολοι οι Τζόρνταν (tight end), Κουκτς (receiver), Γκρίναρντ (DL) και Πιερ-Λουίς (linebacker). Μακροχρόνια εκτός οι Αμεντόλα (receiver), Γουόκερ (DL), Τάνσιλ (OL).

ΣΙΧΟΚΣ (4-8):

Κι όμως έχουν σφιγμό! Το ματσάρισμα απέναντι στους 49ερς επιβεβαιώθηκε ξανά ότι είναι ευνοϊκό για την ομάδα του Σιάτλ, που την Κυριακή έκανε την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν της!

Η επιθετική τους αρρυθμία οδήγησε τον coach Κάρολ σε fake punt νωρίς, το οποίο απέφερε 75αρι touchdown και έδωσε μομέντουμ σε όλη την ομάδα. Είχαν αντίδραση παρότι βρέθηκαν 14-23 πίσω στο σκορ στα τελειώματα του ημιχρόνου, κυριάρχησαν στο δεύτερο, η άμυνά τους προσαρμόστηκε, περιόρισε τον Κιτλ που έκανε τη διαφορά στο ξεκίνημα και ο Ουίλσον βρήκε επιτέλους ρυθμό.

Εθισμένοι στο σασπένς, χρειάστηκε να αμυνθούν ως τέλος για να κρατήσουν το +7, είχαν μεγάλη ευκαιρία να τελειώσουν το ντέρμπι νωρίτερα. Εφιαλτικό παιχνίδι απο τον tight end Έβερετ με δύο fumbles και μία αποκλειστικά δική του interception, τα δύο από αυτά τα turnovers του στέρησαν τουλάχιστον 10 πόντους από την ομάδα του.

Έβγαλε ένταση η άμυνά τους, αλλά χάνει για το υπόλοιπο της σεζόν τον safety Άνταμς, ο οποίος χρειάζεται χειρουργείο στον ώμο.

  • Τελευταία αποτελέσματα: 31-7 Τζάγκουαρς, 17-0 @ Πάκερς, 13-23 Κάρντιναλς, 17-15 @ Ουάσινγκτον, 30-23 49ερς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής οι Φούλερ (OL), Σελ (OL), Άνταμς (safety), και Χόμερ (RB). Αμφίβολος ο Ντιγκς (safety). Μακροχρόνια εκτός ο Κάρσον (RB).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Από την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση προέρχονται οι Σίχοκς, θα κουβαλήσουν θετικότατο μομέντουμ στο Χιούστον, η λογική λέει ότι θα συνεχίσουν νικηφόρα, ωστόσο το χάντικαπ είναι ψηλά για να ποντάρουμε στο διπλό. Πάσο.

H 14η αγωνιστική του NFL στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ ΤΣΙΦΣ  –  ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΡΕΪΝΤΕΡΣ  (12/12, 20:00)

  • Ντέρμπι της AFC West. Στις 14 Νοεμβρίου οι Τσιφς πέρασαν από το Λας Βέγκας με 14-41 και μετρούν σύνολο 12/14 νίκες από 2014 και μετά. Πέρσι οι Ρέιντερς πέρασαν από το Arrowhead με 32-40!

ΤΣΙΦΣ (8-4):

Έχουν αλλάξει ταυτότητα, δεν το περίμενε κανείς πριν το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά πλέον οι Τσιφς έχουν γίνει ομάδα που παίρνει νίκες με την άμυνά της! Επέστρεψαν από το ρεπό τους, αλλά η επίθεση δεν είχε νέες ιδέες, ξεκίνησε με touchdown στο εντός έδρας ντέρμπι με τους Μπρόνκος, αλλά βραχυκύκλωσε ξανά. Deja vu η κυριακάτικη νίκη τους με αυτή απέναντι στους Κάουμποϊς, ο Μαχόουμς αδυνατούσε να “σκοτώσει” τον αντίπαλο, αλλά το υποσύνολο του DC Σπανιόλο ήταν τρομερά αποτελεσματικό στα κρίσιμα downs και δεν πόνεσαν οι 404 γιάρδες παθητικό.

Επιθετικά, ο Μαχόουμς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 15/29 πάσες για 184 γιάρδες, ένα TD στο έδαφος και 1 interception. Περιορίστηκαν πολύ οι Κέλσι και Χιλ, δεν βρήκε ξανά εκρηκτικά plays στον αέρα.

  • Τελευταία αποτελέσματα: 20-17 Τζάιαντς, 13-7 Πάκερς, 14-41 @ Ρέιντερς, 19-9 Κάουμποϊς, 22-9 Μπρόνκος
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής ο Λάμονς (cornerback), αμφίβολοι οι Φέντον (cornerback) και Νιάνγκ (OL). Μακροχρόνια εκτός οι Ρέμερς (OL) και ΜακΚίνον (RB).

ΡΕΪΝΤΕΡΣ (6-6):

Πήγε στράφι η “εμπορική” νίκη στο Ντάλας ανήμερα Thanksgiving, οι Ρέιντερς επέστρεψαν στις προβληματικές εμφανίσεις και ηττήθηκαν εντός έδρας από την Ουάσινγκτον. Ημιτελείς οι επιθετικές τους προσπάθειες, μοναδική απειλή στον αέρα ο Ρένφρο, έλειψε πολύ ο Γουόλερ, περιορίστηκαν δραματικά οι ποιοτικές λύσεις για τον Καρ, που δεν ήταν αρνητικός παρά τους μόλις 15 πόντους στην επίθεση.

Η άμυνά τους αδυνατεί να κάνει τη διαφορά, εξαρτώνται αποκλειστικά από τον Καρ, που χρειάζεται πληθωρικές εμφανίσεις για να πανηγυρίσουν. Απέναντι στην Ουάσινγκτον είχαν μεγάλη ευκαιρία να σταματήσουν το τελευταίο καθοριστικό drive, αλλά ο DB τους απέτυχε σε πολύ βατή interception που θα τους χάριζε τη νίκη. Ακολούθησε το καθοριστικό field goal των φιλοξενούμενων με 37 δευτερόλεπτα στο χρονόμετρο.

  • Τελευταία αποτελέσματα: 23-16 @ Τζάιαντς, 14-41 Τσιφς, 13-32 Μπένγκαλς, 33-36 @ Κάουμποϊς (παράταση), 15-17 Ουάσινγκτον
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής οι Νάσιμπ (linebacker), Ονουάσορ (linebacker), Γουόλερ (tight end), δεν προλαβαίνει ο Πέριμαν (linebacker). Μακροχρόνια εκτός οι Γκουντ (OL), Ίνγκολντ (fullback), Ντρέικ (RB), Μακόι (DL), Κιατκόσκι (linebacker) και Μόροου (cornerback).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Η επίθεση των Τσιφς δεν λέει να πιάσει ρυθμό, το έκανε μόνο απέναντι στους Ρέιντερς στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι και με τις απουσίες στους linebackers των φιλοξενούμενων σήμερα προκύπτει ευκαιρία για αρκετό run game. O Έντουαρντς-Ελέρ επέστρεψε, “ζεστάθηκε” στο ντέρμπι με τους Μπρόνκος και σήμερα περιμένουμε να πάρει αρκετές προσπάθειες. Με τον Πέριμαν, που γεμίζει την καρδιά της άμυνας των Ρέιντερς, πιθανότατα εκτός θα βρει κενά να τρέξει και το όριο του είναι βατό. Επιλογή το Over 60.5 rushing γιάρδες για τον Έντουαρντς-Ελέρ, σε απόδοση 1.86. 

Δείτε τα Προγνωστικά NFL


ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΤΖΕΤΣ  –  ΝΙΟΥ ΟΡΛΕΑΝΣ ΣΕΪΝΤΣ  (12/12, 20:00)

ΤΖΕΤΣ (3-9):

Συνεχίζει να είναι μεγάλη πληγή η άμυνά τους, την Κυριακή στο εντός έδρας παιχνίδι με τους Ιγκλς πλησίασαν ιστορικά αρνητικά επίπεδα! Οι αντίπαλοι σκόραραν touchdowns και στα τρία πρωτα drives τους, σκόραραν σε όλες τις επιθέσεις τους μέχρι την τελευταία του αγώνα και μάλιστα με τον backup quarterback!

Ακολούθησαν στον επιθετικό ρυθμό για ένα ημίχρονο (18-24), δεν άντεξαν στο δεύτερο και γνώρισαν μία ακόμη ήττα στη σεζόν. Ενθαρρυντικά σημάδια από τον ρούκι quarterback τους, τα πρώτα σε ολόκληρη τη σεζόν. Ο Ουίλσον μπήκε καλά στο ματς, συνέθεσε τρία σερί TD drives, προσαρμόστηκε η αντίπαλη άμυνα και περιόρισε την ανάπτυξη των Τζετς.

  • Τελευταία αποτελέσματα: 45-30 @ Κολτς, 17-45 Μπιλς, 17-24 Ντόλφινς, 14-21 @ Τέξανς, 18-33 Ιγκλς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής οι Κάρτερ (cornerback), Κόουλμαν (RB). Αμφίβολοι οι Ντουβερνέ-Ταρντίφ (OL), Μουρ (receiver). Μακροχρόνια εκτός οι Μπέκτον (OL), Λόσον (DL), Μέι (safety), Κροφτ (tight end) και Ντέιβις (receiver).

ΣΕΪΝΤΣ (5-7):

Σε ελεύθερη πτώση οι Σέιντς, η απώλεια του Ουίνστον αποδεικνύεται πολύ πιο σημαντική απ’ ότι αναμενόταν. Την προηγούμενη Πέμπτη γνώρισαν 5η σερί ήττα πληρώνοντας την έλλειψη ποιότητας στη θέση του quarterback. Η άμυνα κράτησε το παιχνίδι χαμηλά, έδωσε πολλές ευκαιρίες στον Χιλ να κόψει τη διαφορά, αλλά αυτός υπέπεσε σε τρεις άσχημες interceptions στην 4η περίοδο, με την τελευταία του να χαρίσει touchdown στην άμυνα των Κάουμποϊς. Στο έδαφος ήταν πολύ παραγωγικός, αλλά στον αέρα όταν χρειάστηκε υπενθύμισε ότι είναι περιορισμένων δυνατοτήτων.

Παραμένει βασικός QB ο Χιλ στη Νέα Υόρκη.

  • Τελευταία αποτελέσματα: 25-27 Φάλκονς, 23-21 @ Τάιτανς, 40-29 @ Ιγκλς, 6-31 Μπιλς, 17-27 Κάουμποϊς
  • Ιατρικό Δελτίο: Επιστρέφει ο Καμάρα. Εκτός αποστολής οι Ράμτσικ (OL), Βέρνερ (linebacker), αμφίβολος ο Χάμφρεϊ (receiver). Μακροχρόνια εκτός οι Ουίνστον (QB), Τόμας (receiver), Τράουτμαν (tight end) και Πασανιό (DL).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Προμηνύεται ένα ακόμη δύσκολο επιθετικά απόγευμα για τον Ουίλσον και τους Τζετς, η άμυνα των Σέιντς έχει το υλικό να σαστίσει το ρουκι quarterback των γηπεδούχων και ειδικά αν δεν αγωνιστεί ο Μουρ οι επιλογές του θα είναι λιγοστές. Επίσης, επιθετικά οι Σέιντς αναμένεται να επιτεθούν με πολύ run game από τη στιγμή που επιστρέφει και ο Καμάρα, άρα θα δούμε λογικά αργό τέμπο και λίγα διαθέσιμα drives. Επιλογή το Under 17.5 των Τζετς σε απόδοση 1.88.

H 14η αγωνιστική του NFL στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΑΡΟΛΑΪΝΑ ΠΑΝΘΕΡΣ  –  ΑΤΛΑΝΤΑ ΦΑΛΚΟΝΣ  (12/12, 20:00)

  • Ντέρμπι της NFC South. Στις 31 Οκτωβρίου οι Πάνθερς πέρασαν από την Ατλάντα με 13-19. Είχαν προηγηθεί 6/7 και 9/11 νίκες των Φάλκονς από το 2015 και μετά. Πέρσι στη Σάρλοτ επικράτησαν 17-25. 

ΠΑΝΘΕΡΣ (5-7):

Επιστρέφουν από το ρεπό τους προερχόμενοι από βαριά ήττα στο Μαϊάμι, όπου φάνηκε ότι η επίθεσή τους με το Νιούτον στα ηνία έχει πολύ χαμηλό ταβάνι. Επιστροφή στα μεγάλα λάθη από τον quarterback των Πάνθερς, ο οποίος θα παραμείνει βασικός και στο ντέρμπι με τους Φάλκονς. Η άσχημη εμφάνιση έφερε αλλαγή στη θέση του επιθετικού συντονιστή με τον Τζο Μπρέιντι να απομακρύνεται. Παράλληλα, έχασαν και τον ΜακΚάφρι για το υπόλοιπο της σεζόν με σοβαρό τραυματισμό, όπως και τον καλύτερο DB της άμυνας, Ντόντε Τζάκσον.

  • Τελευταία αποτελέσματα: 13-19 @ Φάλκονς, 6-24 Πάτριοτς, 10-34 @ Κάρντιναλς, 21-27 Ουάσινγκτον, 33-10 @ Ντόλφινς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής οι Μίλερς και Τζόρνταν στην επιθετική γραμμή. Μακροχρόνια εκτός οι ΜακΚάφρι (RB), Ντάρνολντ (QB), Τζάκσον (safety).

ΦΑΛΚΟΝΣ (5-7):

Πολύ δύσκολο εκ προοιμίου το κυριακάτικο έργο τους απέναντι στους πρωταθλητές Μπακανίρς, ήταν ανταγωνιστικοί για ένα ημίχρονο, δεν είχαν τις επιθετικές λύσεις να ακολουθήσουν στο σκορ στο δεύτερο μέρος, αναμενόμενη η ήττα με 17-30.

Παραγωγική, αλλά αναποτελεσματική η ανάπτυξή τους, φτωχό το 17 στο ταμπλό για τις 380 γιάρδες που κατέγραψαν. Πιέστηκε εντόνως σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Ράιαν, με το νεαρό guard Μέιφιλντ να αποτελεί μαύρη τρύπα στην επιθετική τους γραμμή.

Ανήμπορη η άμυνά τους να περιορίσει τον Μπρέιντι στον αέρα, πυροτέχνημα η pick six του lineman Ντέιβιντσον για το 17-20 του ημιχρόνου. Επέτρεψε 425 γιάρδες, 368 στον αέρα!

Τελευταία αποτελέσματα: 25-27 @ Σέιντς, 43-3 @ Κάουμποϊς, 0-25 Πάτριοτς, 14-21 @ Τζάγκουαρς, 17-30 Μπακανίρς
Ιατρικό Δελτίο: Μακροχρόνια εκτός οι Όλιβερ (cornerback), Χερστ (tight end).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Μπερδεμένο ντέρμπι, αναξιόπιστες και οι δύο ομάδες, δεν θα μας κάνει έκπληξη να πάει οπουδήποτε, δεν θα ασχοληθούμε στοιχηματικά.


ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΜΠΡΑΟΥΝΣ  –  ΜΠΑΛΤΙΜΟΡ ΡΕΪΒΕΝΣ  (12/12, 20:00)

  • Ντέρμπι της AFC North. Πριν δύο εβδομάδες οι Ρέιβενς επικράτησαν 16-10 στη Βαλτιμόρη και πέρσι στο Κλίβελαντ 42-47! Μετρούν τέσσερις συνεχόμενες νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια και 10/12 από το 2015 και μετά. 

ΜΠΡΑΟΥΝΣ (6-6):

Με ντέρμπι απέναντι στους Ρέιβενς πήγαν στο ρεπό τους, με ντέρμπι ξανά απέναντι στην ομάδα της Βαλτιμόρης επιστρέφουν από αυτό, στην τελευταία τους ευκαιρία να κατακτήσουν την division. Παράπλευροι νικήτες της προηγούμενης αγωνιστικής, αφού Ρέιβενς και Μπένγκαλς είχαν απώλειες.

Σταθερά προβληματική η ανάπτυξή τους τον τελευταίο μήνα, φαίνεται ότι δεν έχουν αξιόπιστες εναλλακτικές όταν το run game δεν δουλεύει. Απογοήτευσε ο Μέιφιλντ στη Βαλτιμόρη πριν δύο εβδομάδες, όταν κλήθηκε να εκμεταλλευτεί το ευνοϊκό ματσάρισμα, με την άμυνα των Ρέιβενς να στέλνει πολλά κορμιά στη γραμμή για να περιορίσει τον Τσαμπ.

Πήγε στράφι η εξαιρετική απόδοση της άμυνας που οδήγησε τον Τζάκσον σε απανωτά λάθη (4 interceptions). Στοίχισε το αρχικό χαμένο field goal και το αχρείαστο trick play στο τέλος του ημιχρόνου σε ένα τόσο κλειστο ντέρμπι.

  • Τελευταία αποτελέσματα: 10-15 Στίλερς, 16-41 @ Μπένγκαλς, 45-7 @ Πάτριοτς, 13-10 Λάιονς, 16-10 @ Ρέιβενς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής οι Μπράιαντ (tight end), Σουάρτζ (receiver) και Νιούσομ (cornerback). Αμφίβολοι οι Χάρισον (safety), Τζάκσον (DL). Μακροχρόνια εκτός οι Κόνκλιν (OL), Χάμπαρντ (OL).

ΡΕΪΒΕΝΣ (8-4):

Έπαιζαν με τη φωτιά εδώ και πολλές εβδομάδες, την Κυριακή “κάηκαν” στο Πίτσμπεργκ, έχασαν το ντέρμπι από τους Στίλερς και συνάμα μεγάλη ευκαιρία να χτίσουν διαφορά στην AFC North.

Έδειχναν να ελέγχουν το ρυθμό για τρεις περιόδους, δίχως να έχουν διαφορά ασφαλείας, κουράστηκαν στο φινάλε, αποδεκατίστηκαν στην secondary και επέτρεψαν 17 πόντους στο τελευταίο 15λεπτο. Είχαν το τελικό drive για την ισοφάριση, σκόραραν το touchdown, αλλά ο κόουτς Χάρμπο επέλεξε τη δίποντη μετατροπή βλέποντας την άμυνά του πληγωμένη. Το κομβικό play για τη νίκη δεν βγήκε, ο Τζάκσον ήταν άστοχος, ολοκληρώνοντας μία ακόμη κάτω του μετρίου εμφάνιση με τη στατιστική του να γράφει 23/37 πάσες για 253 γιάρδες, 1 TD και μία interception.

  • Τελευταία αποτελέσματα: 34-31 Βάικινγκς (παράταση), 22-10 @ Ντόλφινς, 13-16 @ Μπερς, 16-10  Μπράουνς, 20-19 @ Στίλερς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής ο Μεκάρι (OL), αμφίβολοι οι Μπόκιν (receiver), Μπόυλ (tight end), Λεβίν (linebacker). Μακροχρόνια εκτός οι Πίτερς (cornerback), Ντόμπινς (RB), Έντουαρντς (RB), Έλιοτ (safety), Γουλφ (DL), Στάνλεϊ (OL).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ξεκούραστοι από το ρεπό και με φρέσκο scouting report πηγαίνουν στο ντέρμπι οι Μπράουνς, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι έδειξαν ότι έχουν την αμυντική συνταγή να προβληματίσουν τον Τζάκσον, ο οποίος έχει επιρρέπεια στα λάθη τελευταία. Από την άλλη, δεν περιμένουμε να περιοριστεί ξανά τόσο πολύ το run game των Μπράουνς. Παίζουν το τελευταίο τους χαρτί στη διεκδίκηση της division και αξίζουν ποντάρισμα. Επιλογή το Μπράουνς -3 σε απόδοση 2.00.

H 14η αγωνιστική του NFL στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΤΣΑΡΤΖΕΡΣ  –  ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΤΖΑΪΑΝΤΣ  (12/12, 23:05)

ΤΣΑΡΤΖΕΡΣ (7-5):

Συνεχίζεται η πορεία “καρδιογράφημα” για τους Τσάρτζερς, μετά την ήττα στο Ντένβερ απάντησαν με κομβικής σημασίας νίκη στο Σινσινάτι επί των Μπένγκαλς. Ακόμη και μέσα στο παιχνίδι είχαν μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και η νίκη ήρθε με μεγάλη δόση τύχης.

Προηγήθηκαν 0-24 στο ξεκίνημα της 2ης περιόδου, αλλά στο ξεκίνημα της 4ης βρίσκονταν σε θέση άμυνας για να υπερασπιστούν το μόλις +2! Ένα αβίαστο λάθος των γηπεδούχων χάρισε αμυντικό touchdown που “σκότωσε” το αντίπαλο μομέντουμ, ενώ στην 1η περίοδο ένα ακόμη απίθανο – αβίαστο λάθος του Τσέις τους γλίτωσε από μακρινό touchdown.

Ακατανόητες οι επιλογές του κόουτς Στάλεϊ σε πολλά σημεία του αγώνα, με αχρείαστο, εώς ανόητο ρίσκο. Κάλεσε μακρινή πάσα σε 3rd & 23 στο τέλος του ημιχρόνου, δίνοντας ευκαιρία στους αντιπάλους να μειώσουν πριν την ανάπαυλα και δεν το πλήρωσε. Κάλεσε για δίποντη μετατροπή με +8 μετά από touchdown, γλίτωσε από presnap ποινή που τον υποχρέωσε σε έξτρα πόντο για το +9, δεν κάλεσε για δίποντη μετατροπή ώστε να πάει τη διαφορά στο +17 στο τέλος.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Χέρμπερτ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, επιδεικνύοντας το τρομερά δυνατό του χέρι, ολοκλήρωσε με 26/35 πάσες για 317 γιάρδες, 3 TDs και μία interception, αξιοποίησε το ταλέντο των αποδεκτών του. Κακό παιχνίδι από τον Έκελερ, τα λάθη του (2 fumbles) έβαλαν ξανά στο παιχνίδι τους αντιπάλους.

  • Τελευταία αποτελέσματα: 24-27 @ Ιγκλς, 20-27 Βάικινγκς, 41-37 Στίλερς, 28-13 @ Μπρόνκος, 22-41 @ Μπένγκαλς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής οι Φάκρελ (linebacker), Σάμιουελ (cornerback). Μακροχρόνια εκτός ο Μπουλάγκα (OL).

ΤΖΑΪΑΝΤΣ (4-8):

Δεν είχαν μεγάλες τύχες στο Μαϊάμι την Κυριακή απέναντι στην ανεβασμένη άμυνα των Ντόλφινς με τον backup quarterback. Περιορισμένων δυνατοτήτων ο Γκλένον, παλαιάς κοπής πασέρ, αργός και στα πόδια και στην πάσα, δεν μπορούσε να απειλήσει την εξαιρετική secondary των αντιπάλων. Δεν τροφοδοτήθηκε όσο θα έπρεπε ο Μπάρκλεϊ και συνολικά το run game τους, συνεχίζονται τα λάθη στο επιθετικό playcalling, παρότι άλλαξε ο OC.

Αμυντικά έχουν δέσει, όπως συνέβη και πέρσι με τον coach Τζατζ, αλλά δεν έφτανε το αμυντικό κομμάτι, από τη στιγμή που δεν σκόραραν touchdown σε όλο το παιχνίδι.

  • Τελευταία αποτελέσματα: 20-17 @ Τσιφς, 23-16 Ρέιντερς, 30-10 @ Μπακανίρς, 13-7 Ιγκλς, 20-9 @ Ντόλφινς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής οι Τζόουνς (QB), Τζάκσον (cornerback), Τόνι (receiver), αμφίβολοι οι Γκόλαντεϊ (receiver), Σέπαρντ (receiver) και Σέλτον (DL). Μακροχρόνια εκτός οι Γκέιτς (OL), Λεμιέ (OL), Μαρτίνες (linebacker), Πέπερς (safety).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Με τον Γκλένον στα ηνία οι Τζάιαντς παραμένουν μία πολύ περιορισμένων passing επίθεση, ωστόσο η άμυνα των Τσάρτζερς προσφέρεται να τρεξουν τον Μπάρκλεϊ. Αναξιόπιστοι, με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους οι Τσάρτζερς, με προπονητική φιλοσοφία που δεν βγάζει πολύ νόημα. Προς αποφυγή ο άσσος στις τιμές που κινείται, έχει αξία ένα συνδυαστικό με Τζάιαντς +14.5 & Under 49.5, σε απόδοση 1.95, αφού οι Τζάιαντς έχουν σκληρή άμυνα που μπορεί να περιορίσει τη δράση των γηπεδούχων.

Δείτε τα Προγνωστικά NFL


ΝΤΕΝΒΕΡ ΜΠΡΟΝΚΟΣ  –  ΝΤΙΤΡΟΪΤ ΛΑΪΟΝΣ  (12/12, 23:05):

ΜΠΡΟΝΚΟΣ (6-6):

Κατώτεροι των περιστάσεων επιθετικά στο prime time ντέρμπι της Κυριακής, δεν είχαν τις λύσεις στην έδρα των Τσιφς και ηττήθηκαν 22-9. Αναποτελεσματική η ανάπτυξή τους, πολλά τα ημιτελή τους drives, το μοναδικό τους touchdown ήρθε στην 4η περίοδο για να διαμορφώσει το τελικό σκορ. Παρότι το run game του Ουίλιαμς (102γ.) ήταν παραγωγικό, ο Μπριτζγουότερ δεν βρήκε τις λύσεις απέναντι στο pass rush των γηπεδούχων, επιβεβαιώνοντας ότι είναι quarterback με χαμηλό ταβάνι.

Αμυντικά, το πλάνο του κόουτς Φάντζιο ήταν εξαιρετικό, δέχθηκαν μόλις ένα touchdown στο πρώτο drive κι έπειτα κράτησαν το Μαχόουμς και την παρέα του σε 185 γιάρδες, αποτρέποντας τις μεγάλες φάσεις, με εξαιρετική κάλυψη στους Χιλ και Κέλσι.

  • Τελευταία αποτελέσματα: 17-10 Ουάσινγκτον, 16-30 @ Κάουμποϊς, 13-30 Ιγκλς, 28-13 Τσάρτζερς, 22-9 @ Τσιφς
  • Ιατρικό Δελτίο: Αμφίβολοι οι Τσαμπ (DL), Χάρις (DL), Γκόρντον (RB). Μακροχρόνια εκτός οι Γκλάσκοου (OL), Τζόνσον (linebacker), Τζούελ (linebacker), Χάμλερ (receiver).

ΛΑΪΟΝΣ (1-10-1):

Επιτέλους νίκη για τους Λάιονς! Και τι νίκη, με walk off touchdown στο εντός έδρας ντέρμπι με τους Βάικινγκς, το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλλα από παίκτες και φιλάθλους. Με 20 αναπάντητους πόντους στη 2η περίοδο πήραν τον έλεγχο του αγώνα και είχαν το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο δίλεπτο, όταν το ρίσκο του κόουτς Κάμπελ δεν βγήκε σε 4th down, στις δικές τους 29 γιάρδες.

Ο Γκοφ όμως ήταν σε πολύ καλή μέρα, συνέθεσε ένα εξαιρετικό, υπομονετικό drive στο τέλος, δίχως timeouts και με clutch πάσα στο μηδέν χάρισε την πρώτη νίκη της σεζόν στην ομάδα του Ντιτρόιτ. Με διαφορά η καλύτερή του εμφάνιση φέτος, είχε ρυθμό και αποφασιστικότητα στις πάσες του, ολοκλήρωσε με 25/41 για 296 γιάρδες, 3 touchdowns και μία interception. Πρωταγωνιστής στον αέρα και σκόρερ του νικητήριο TD ο ρούκι Σεντ Μπράουν.

  • Τελευταία αποτελέσματα: 6-44 Ιγκλς, 16-16 @ Στίλερς, 13-10 @ Μπράουνς, 14-16 Μπερς, 29-27 Βάικινγκς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής οι Ριβς-Μέιμπιν (linebacker), Σουίφτ (RB0, δεν προλαβαίνει ο Χόκενσον (tight end). Αμφίβολοι οι Μπράιαντ (linebacker), Χάρις (linebacker). Μακροχρόνια εκτός οι Οκούντα (cornerback), Σίφους (receiver), Οκουάρα (DL), Φλάουερς (DL) και Ράγκναου (OL).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Οι Λάιονς έκαναν την υπέρβαση στο ντέρμπι με τους Βάικινγκς, πανηγύρισαν δεόντως την πρώτη νίκη της σεζόν τους και πηγαίνουν με ακόμη περισσότερες απουσίες στο Ντένβερ. Θα έχει πολύ δύσκολο έργο ο Γκοφ, δίχως Σουίφτ και Χόκενσον. Γρίφος προμηνύεται το σκοράρισμα των φιλοξενούμενων, αλλά και πάλι το χάντικαπ σε διψήφιες τιμές δεν παίζεται. No bet.

H 14η αγωνιστική του NFL στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ ΜΠΕΝΓΚΑΛΣ  –  ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ 49ΕΡΣ  (12/12, 23:25)

ΜΠΕΝΓΚΑΛΣ (7-5):

Επιστροφή στις ήττες για τους Μπένγκαλς, με το παραπλανητικό 22-41 από τους Τσάρτζερς, πλήρωσαν τα μεγάλα, αβίαστα επιθετικά λάθη. Το πρώτο από τον Τσέις που απέτυχε να υποδεχθεί βαθιά touchdown πάσα, δίνοντας μάλιστα κατοχή στον αντίπαλο, το δεύτερο από το Μίξον με όλο το μομέντουμ υπέρ των Μπένγκαλς σ εκείνο το σημείο, έχοντας επιστρέψει από το 0-24 σε 22-24, με κατοχή στο κέντρο του γηπέδου! Συγκυριακά λάθη, εν αντιθέσει με αυτά που δημιούργησε η δική τους άμυνα, με προσπάθεια και ξεκάθαρη στόχευση στην μπάλα. Με τραυματισμένο δάχτυλο στο throwing χέρι του έβγαλε το παιχνίδι ο Μπόροου, που παρά τις δύο interceptions του δεν έκανε κακό παιχνίδι. Ήταν ψύχραιμος και στο -24, είχε σωστή νοοτροπία, που θα τον βοηθήσει για τη συνέχεια. Περιορίστηκε ο Μίξον, που έκανε γενικά κακό παιχνίδι, με το fumble του στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου να είναι καταλυτικό.

  • Τελευταία αποτελέσματα: 34-31 @ Τζετς, 16-41 Μπράουνς, 13-32 @ Ρέιντερς, 41-10 Στίλερς, 22-41 Τσάρτζερς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής ο Ουίλσον (linebacker), δεν προλαβαίνει ο Σέλβιν (DL). Αμφίβολοι οι Μίξον (RB), Χίγκινς (receiver).

49ΕΡΣ (6-6):

Το ματσάρισμα με τους Σίχοκς είναι εφιαλτικό για την ομάδα του Σαν Φρανσίσκο, πήγαν με όλο το μομέντουμ στο Σιάτλ, απέναντι σε μία “ημιθανή” ομάδα και έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι. Παρόλο που προηγήθηκαν 14-23 στα τελειώματα του δευτέρου ημιχρόνου από τις σούπερ ενέργειες του Κιτλ. Ο Γκαρόπολο ήταν κακός στο δεύτερο ημίχρονο, “λίγος” στο τελικό drive,  τα λάθη του άλλαξαν το ρου του αγώνα. Η άμυνά τους κουράστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, το pas rush ξεθύμανε και το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει τελειώσει πιο νωρίς υπέρ των Σίχοκς, αν δεν έκανε τεράστια λάθη ο tight end Έβερετ σε δύο goal line καταστάσεις.

Παρά την ήττα ωστόσο παρέμειναν εντός κάδρου playoffs και με βάση τη δυναμική τους είναι φαβορί για μία wild card θέση.

  • Τελευταία αποτελέσματα: 17-31 Κάρντιναλς, 31-10 Ραμς, 10-30 @ Τζάγκουαρς, 34-26 Βάικινγκς, 30-23 @ Σίχοκς
  • Ιατρικό Δελτίο: Επιστρέφει ο Γουόρνερ (linebacker). Εκτός αποστολής οι Κάνον (RB), Γκρίνλο (linebacker), Χερστ (DL), Μίτσελ (RB), αμφίβολοι οι Σάμιουελ (receiver), Τζόνσον (cornerback). Μακροχρόνια εκτός οι Φορντ (linebacker), Βερέτ (cornerback), Σανού (receiver), Κίνλο (DL), Μόστερτ (RB), ΜακΓκλίντσι (OL).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Πολύ δυνατό ματς ανάμεσα σε δύο εν δυνάμει playoffs ομάδες, οι οποίες προέρχονται από ήττες που τους έκοψαν το μομέντουμ. Αρκετά συγκυριακή αυτή των Μπένγκαλς. Μεγάλο ενδιαφέρον για το πως θα αντιδράσουν, πιθανώς δίχως τους βασικούς τους running backs αμφότερες. Δύσκολο για στοίχημα, no bet.


ΤΑΜΠΑ ΜΠΕΪ ΜΠΑΚΑΝΙΡΣ  –  ΜΠΑΦΑΛΟ ΜΠΙΛΣ  (12/12, 23:25)

ΜΠΑΚΑΝΙΡΣ (9-3):

Τρίτη σερί νίκη για τους πρωταθλητές την περασμένη Κυριακή, είχαν τον έλεγχο στο εκτός έδρας ντέρμπι με τους Φάλκονς από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, με τον Μπρέιντι να κάνει μία ακόμη γεμάτη εμφάνιση και να πλησιάζει ακόμη περισσότερο στον τίτλο του MVP!

Με 38/51 πάσες για 368 γιάρδες και 4 TDs ολοκλήρωσε ο 44χρονος GOAT, το μοναδικό του λάθος στον αγώνα, έδωσε touchdown στην αντίπαλη άμυνα για το 17-20 του ημιχρόνου, αλλά το passing game του είχε σταθερό ρυθμό.

Αγαστή η συνεργασία του με τον Γκάντγουιν, (15/17 υποδοχές για 143 γιάρδες), παραγωγικός ο Έβανς, σκόραρε δις ο Γκρονκόσκι, σκόραρε ξανά ως αποδέκτης ο Φουρνέτ!

Αμυντικά, οι τραυματισμοί στην secondary είναι μία ανησυχία, μάλλον η μοναδική για την ομάδα του Άριανς, που έμεινε στο κυνήγι του #1 στην περιφέρεια.

Παραμένουν τιμωρημένοι από τη λίγκα οι Μπράουν (receiver) και Έντουαρντς (safety).

  • Τελευταία αποτελέσματα: 36-27 @ Σέιντς, 29-19 @ Ουάσινγκτον, 30-10 Τζάιαντς, 31-38 @ Κολτς, 17-30 @ Φάλκονς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής ο Γουάιτχεντ (safety), αμφίβολοι οι Γκόλστον (DL) και Τζένσεν (OL).

ΜΠΙΛΣ (7-5):

Σταθερά ασταθείς οι Μπιλς τη φετινή σεζόν, για δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδια είχαν μεγάλα προβλήματα στη run άμυνα. Τη Δευτέρα υπέφεραν απέναντι στους Πάτριοτς, επέτρεψαν 222 γιάρδες στο έδαφος στην ήττα με 10-14 και έμειναν 1.5 νίκη πίσω από την κορυφή της division.

Σταθερά ασταθές και το passing game της επίθεσης, ο Άλεν σάστισε απέναντι στην άμυνα του Μπέλιτσικ, δεν βοηθούσαν και οι καιρικές συνθήκες. Ολοκλήρωσε με 15/30 πάσες για μόλις 145 γιάρδες και 1 TD, Απέφυγε το λάθος, αλλά δεν βρήκε και μεγάλη φάση. Δεν έχουν το run game να προσαρμοστούν, ο ίδιος ήταν η μεγαλύτερη απειλή στο έδαφος με 39 γιάρδες σε 6 κούρσες.

Στοχευμένο το επιθετικό playcalling των αντιπάλων στην ελαφριά τους άμυνα, πάσαραν μόλις 3 φορές σε όλο το ματς!

  • Τελευταία αποτελέσματα: 9-6 @ Τζάγκουαρς, 17-45 @ Τζετς, 15-41 Κολτς, 6-31 @ Σέιντς, 10-14 Πάτριοτς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής οι Λουτελέλει (DL) και Σουίνι (tight end). Μακροχρόνια εκτός ο Γουάιτ (cornerback).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Αν και σε αντίθετο μομέντουμ, με τους Μπακανίρς να προέρχονται από τρεις σερί νίκες και τους Μπιλς από άσχημη ήττα κυρίως για την ψυχολογία τους, το ματσάρισμα δίνει καλές τύχες στους φιλοξενούμενους. Οι Μπιλς διαθέτουν την secondary να περιορίσουν τα όπλα του Μπρέιντι και να του χαλάσουν το timing. Από την άλλη, το passing game των Μπιλς που τρέφεται από μεγάλες πάσες πέφτει επάνω στην αχίλλειο πτέρνα των πρωταθλητών. Περιμένουμε πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι και το συνδυαστικό Μπιλς +7.5 & Over 44.5, σε απόδοση 1.95, έχει αξία.

Δείτε τα Προγνωστικά NFL


ΓΚΡΙΝ ΜΠΕΪ ΠΑΚΕΡΣ  –  ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΕΡΣ  (13/12, 03:20)

  • Ντέρμπι της NFC North. Στις 17 Οκτωβρίου οι Πάκερς πέρασαν από το Σικάγο με 14-24, πετυχαίνοντας την 5η σερί νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια. Συνολικά μετρούν 10/11 νίκες από το 2016 και μετά και 20/23 από το 2011! 

ΠΑΚΕΡΣ (9-3):

Επιστρέφουν από το ρεπό τους με γεμάτες μπαταρίες και στόχο την κατάκτηση του #1 στην NFC. Πολύ δυνατή η τελευταία εικόνα τους απέναντι στους Ραμς και επιθετικά και αμυντικά. Ο Ρότζερς έχει βρει ρυθμό και πλησιάζει τα περσινά MVP επίπεδα, το playcalling του Λεφλέρ παραμένει ισορροπημένο, είναι μεγάλη απειλή πλέον για τους αντιπάλους και το run game με Τζόουνς και Ντίλον να προσφέρουν διαφορετικά στοιχεία.

Σοβαροί αμυντικά, δημιούργησαν λάθη απέναντι στον Στάφορντ, τα οποία θα έπρεπε να είναι περισσότερα, κηλίδα τα δύο μακρινά touchdowns που επέτρεψαν, κέρδισαν όμως τις μάχες στις γραμμές.

  • Τελευταία αποτελέσματα: 21-24 @ Κάρντιναλς, 13-7 @ Τσιφς, 17-0 Σίχοκς, 34-31 @ Βάικινγκς, 36-28 Ραμς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής οι Μπακτιάρι (OL), Κομπ (receiver), αμφίβολος ο Κάμπελ (linebacker). Μακροχρόνια εκτός οι Σμιθ (DL), Αλεξάντερ (cornerback), Τζένκινς (OL), Τόνιαν (tight end), Μέρσιλους (DL).

ΜΠΕΡΣ (4-8):

Είχαν εξ αρχής πολύ δύσκολο έργο απέναντι στους Κάρντιναλς την περασμένη Κυριακή, φρόντισαν οι ίδιοι να το κάνουν ακόμη πιο δύσκολο με τα επιθετικά τους λάθη. Με τέσσερις interceptions ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο Ντάλτον, φέροντας ευθύνη στις 3, χάρισαν πολλά short fields στους φιλοξενούμενους και δεν διεκδίκησαν ουσιαστικά ποτέ τη νίκη, αφού από την 1η περίοδο ήταν στο -14. Πέρα των λαθών ωστόσο η ανάπτυξή τους είχε καλά κομμάτια, λαμβάνοντας υπόψη και την ισχύ της αντίπαλης άμυνας. Έβγαλαν trick plays και το run game ήταν παραγωγικό με τον Μοντγκόμερι (90γ./TD).

Αμυντικά ήταν διαρκώς σε δύσκολη κατάσταση, και χτυπήθηκαν από τα βασικά ατού των αντιπάλων, σα να μην έχουν κάνει scouting δέχθηκαν δύο touchdowns στο έδαφος από το Μάρεϊ.

Επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο ρούκι quarterback Φιλντς, δεν προλαβαίνει με τραυματισμό στο χέρι ο Ντάλτον.

  • Τελευταία αποτελέσματα: 22-33 49ερς, 29-27 @ Στίλερς, 13-16 Ρέιβενς, 14-16 @ Λάιονς, 22-33 Κάρντιναλς
  • Ιατρικό Δελτίο: Εκτός αποστολής ο Μαρς (linebacker), δεν προλαβαίνουν οι Ντάλτον (QB), Γκούντγουιν (receiver). Μακροχρόνια εκτός οι Μακ (DL), Ιφέντι (OL), Τρεβέιθαν (linebacker).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Ξεκάθαρο φαβορί στο ιστορικό ντέρμπι οι Πάκερς, που επιστρέφουν ξεκούραστοι από το ρεπό τους. Μοιάζει απίθανο να ακολουθήσει στο ρυθμό του Ρότζερς ο Φιλντς, αλλά στοιχηματικά δεν οδηγούμαστε κάπου, το χάντικαπ είναι πολύ ψηλά στον άσσο. No bet.

H 14η αγωνιστική του NFL στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ