* 6η αγωνιστική των ομίλων (τελευταία)

* Ο πρώτος του ομίλου προκρίνεται απευθείας στους “16” του θεσμού, ο δεύτερος παίζει playoffs με ομάδα που έχει τερματίσει 3η στον όμιλό της στο Europa League.

* Η Κοπεγχάγη είναι αδιάφορη βαθμολογικά, έχει εξασφαλισμένη την 1η θέση στον όμιλο.

* Η Σλόβαν θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ για να κατακτήσει τη 2η θέση. Σε περίπτωση νίκης και των δύο ομάδων, η ελληνική θα πρέπει να καλύψει τη διαφορά τερμάτων. Η Σλόβαν είναι στο 8-5 και ο ΠΑΟΚ στο 6-4.

* Στον πρώτο γύρο: Σλόβαν – Κοπεγχάγη 1-2

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Από σπουδαίο διπλό προέρχεται η Κοπεγχάγη, στις 28 Νοεμβρίου πέρασε από την έδρα της 4ης Άαλμποργκ με 1-3 και μείωσε κι άλλο τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μίντιλαντ (-2). Το πρόσφατο Σαββατοκύριακο δεν αγωνίστηκε, καθώς στη Δανία διεξήχθησαν αγώνες Κυπέλλου και η Κοπεγχάγη έχει αποκλειστεί από το θεσμό.

Στο Conference League η πορεία της ήταν εξαιρετική στις 5 πρώτες αγωνιστικές, με το τελευταίο διπλό στο Γιβραλτάρ εξασφάλισε την πρωτιά στον όμιλο, αφού την ίδια ώρα Σλόβαν και ΠΑΟΚ έμεναν στο 0-0. Εύκολο το έργο των Δανών απέναντι στη Λίνκολν, ουσιαστικά “καθάρισαν” το ματς από το 7ο λεπτό όταν είχαν ήδη σκοράρει οι Γιοχάνεσον και Λεραγκέρ! Οι Μπόβινγκ και Χόιλουντ διαμόρφωσαν το τελικό 0-4 στο δεύτερο ημίχρονο.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (1-3) επί της Άαλμποργκ. Ο Λεραγκέρ άνοιξε το σκορ για την Κοπεγχάγη στο 15’, η Άαλμποργκ ισοφάρισε δευτερόλεπτα αργότερα. Ο Μπάρντζι έκανε το 1-2 στο 31ο λεπτό και ο Μπόβινγκ διαμόρφωσε το τελικό σκορ απο΄το 41’.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (δες το στη Stoiximan)

* Goal/Goal τα 4/5 παιχνίδια της στον όμιλο του Conference League

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

“Τρένο” εντός των συνόρων η Σλόβαν, την Παρασκευή πέρασε από την έδρα της Ζλάτε Μόραβτσε (1-2) και έφτασε τις 9 συνεχόμενες νίκες για το πρωτάθλημα της Σλοβακίας, όπου είναι πρωτοπόρος και πλέον έχει χτίσει μία διαφορά 8 βαθμών από τη δεύτερη Σπάρτακ Τρνάβα.

Για την ακρίβεια, από τις 15 Σεπτεμβρίου έχει 13/15 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο ισοπαλίες απέναντι στον ΠΑΟΚ, σε Τούμπα και Μπρατισλάβα. Στο πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι με το Δικέφαλο του Βορρά έπαιξε φανερά για την ισοπαλία, έδωσε χώρο στην ομάδα του Λουτσέσκου, δεν απείλησε καθόλου, κινδύνεψε μόνο στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα από την ελληνική ομάδα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη επί της Ζλάτε Μόραβτσε (1-2). Δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο, προηγήθηκε στο 61’ με τον Ραμπιού, ο Βάις έκανε το 0-2 στο 82’ και οι γηπεδούχοι απλά μείωσαν στις καθυστερήσεις.

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* “2-3 γκολ” τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Goal/Goal & Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

Κοπεγχάγη – Σλόβαν Μπρατισλάβας στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ