Προγνωστικά Μπάσκετ: Ελλάδα, Τουρκία και… Βενέτσια

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
μπάσκετ slider

5461. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ – ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ (12:00, COSMOTE SPORT 8)

Η Γκαζιαντέπ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι πρόκειται για μία από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες στο τούρκικο πρωτάθλημα. Στην 1η του μήνα κέρδισε και την Μπουγιούκ εκτός έδρας με 93-89 ούσα παραγωγικότατη σουτάροντας με πολύ υψηλά ποσοστά. Καταιγιστικός ο Γκάλεϊ σταμάτησε στους 41 πόντους. Έχει φτάσει πλέον τις τέσσερις σερί νίκες με ρεκόρ 7-3 και φιγουράρει μόνη στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Γκαζιαντέπ – Νταρουσάφακα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από δύο ήττες, μία στο Τσάμπιονς Λιγκ και μία στο πρωτάθλημα (από την Εφές όμως), η Νταρουσάφακα επέστρεψε στις νίκες. Κέρδισε με 79-75 την Μπούρσασπορ πολύ δύσκολα σε ένα ματς που κρίθηκε στο φινάλε. Πέντε παίκτες ήταν διψήφιοι με τον Κοπέν να είναι κορυφαίος αφού σταμάτησε στους 15 πόντους. Ο Ολασένι που διέπρεψε με την εθνική της Μεγάλης Βρετανίας επέστρεψε ορεξάτος και είχε 12 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Μπορεί η Ντάσκα να είναι κάπως ποιοτικότερη από την Γκαζιαντέπ, αλλά η γηπεδούχος είναι σε φοβερή φόρμα. Εκτός αυτού δίνεται και οριακά ως αουτσάιντερ στο 1.93 και παίζει κι αυτό τον ρόλο του στην επιλογή μας, αφού τα πάντα στο στοίχημα έχουν να κάνουν και με την απόδοση. Value for money λοιπόν η νίκη της Γκαζιαντέπ και θα την πάρουμε στον καθαρό άσσο δίχως χάντικαπ από τη stoiximan.


5080. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ – ΠΑΟΚ (17:00, ERT3)

Ο Απόλλωνας στο τελευταίο του παιχνίδι έχασε από το Περιστέρι με 78-68. Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους. Στα τελευταία τέσσερα ματς έκανε μόνο τη νίκη οξυγόνο στην έδρα του Ηρακλή με 82-81. Υπάρχει δεδομένα πίεση για το αποτέλεσμα και άγχος για την παραμονή, αφού του έχει αφαιρεθεί κι ένας βαθμός. Εκτός σήμερα ο έμπειρος Μολφέτας, δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Απόλλων Πάτρας – ΠΑΟΚ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ είναι σε κακή συγκυρία, σε πολύ κακή θα μπορούσαμε να πούμε. Ταξίδεψε στην Πάτρα χωρίς τον ηγέτη Γκρίφιν, δίχως τον εξαιρετικό σουτέρ Κάρτερ, χωρίς τον έμπειρο και ποιοτικό Γιάνκοβιτς αλλά και τον βασικό σέντερ και σημείο αναφοράς στη ρακέτα, Μάρβιν Τζόουνς. Πολλές οι απουσίες που δεν μπορούν να καλυφτούν σε αυτό το ρόστερ και μένει να δούμε τι αλχημείες θα κάνει σήμερα ο Λυκογιάννης.

Οι απουσίες του ΠΑΟΚ έχουν βγάλει φαβορί στις αποδόσεις τον Απόλλωνα και αυτό είναι απόλυτα λογικό. Σε κανονικές συνθήκες ο ΠΑΟΚ είναι ανώτερος των Πατρινών και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Κάτι τέτοιες καταστάσεις λοιπόν μπορούν να συσπειρώσουν μία ομάδα και αυτό περιμένουμε να συμβεί σήμερα στον δικέφαλο. Έχει μαζί του και πλεονέκτημα 3.5 πόντων και θα τον εμπιστευτούμε στο διπλό στο χάντικαπ στο 1.90 από τη winmasters.


5463. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΤΟΦΑΣ ΜΠΟΥΡΣΑ (17:00)

Η Μπεσίκτας έβγαλε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αλλά δεν το έβγαλε με επιτυχία. Πρώτα έχασε από τη Ρίτας στη Λιθουανία για το Τσάμπιονς Λιγκ για να ακολουθήσουν δύο ήττες στο πρωτάθλημα από Φενέρ εντός έδρας με 82-74 και από Γαλατά εκτός με 90-73. Τα περιθώρια έχουν στενέψει και θέλει άμεσα ροζ φύλλο αγώνα. Δεν είναι όμως κακή ομάδα, απλά μαζεύτηκαν όλα τα δύσκολα μαζί και έκανε τρεις ήττες που ούτως ή άλλως δύσκολα θα μπορούσε να αποφύγει.

Μπεσίκτας – Τόφας Μπούρσα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τόφας στον αντίποδα είχε ένα βατό πρόγραμμα και μπόρεσε στα τελευταία τέσσερα να κάνει τρεις νίκες. Ξεκίνησε με την επικράτηση κόντρα στο Στρασβούργο με 85-75 για το Τσάμπιονς Λιγκ και μετά αφού έχασε από την Γκαζιαντέπ, έκανε δύο νίκες στη σειρά κόντρα σε Γιάλοβα και Μερκέζ. Έχει μία νίκη περισσότερη από τους γηπεδούχους, αλλά η αλήθεια είναι ότι είχε πιο προσιτά ματς.

Η Μπεσίκτας θα βγάλει αντίδραση. Ξέρει καλά ότι μία τέταρτη σερί ήττα θα βάλει την ομάδα σε έντονο προβληματισμό και με σύμμαχο την έδρα μπορεί να αποτρέψει κάτι τέτοιο. Η συγκυρία με τα πρόσφατα αποτελέσματα των δύο ομάδων έχει αναγκάσει τους μπουκ να βγάλουν κοντά τις αποδόσεις. Θα το εκμεταλλευτούμε για να παίξουμε στον άσσο σε καθαρή νίκη με απόδοση 1.85 στη bwin.


5084. ΑΕΚ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (20:00, ERT3)

Η ΑΕΚ πέρασε από το Λαύριο με 82-81 σε ένα ματς θρίλερ. Κατάφερε να κάνει δεύτερη σερί νίκη μετά από αυτήν κόντρα στη Ρίγα με 88-79 για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τα πράγματα όμως στην Ένωση δεν είναι καθόλου καλά. Τα ban που έχει για χρέη προς παίκτες έχουν φτάσει τα 12. Δεν μπορεί να κάνει μεταγραφικές κινήσεις, το ρόστερ φωνάζει ότι έχει αδυναμίες και ο Δέδας παλεύει με ότι έχει. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ήρθε και η απώλεια του Παππά με τραυματισμό.

ΑΕΚ – Προμηθέας στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζούρος ήρθε, ήρθαν και οι νίκες για τον Προμηθέα. Ο Καζιμίρο ήθελε τρέξιμο και επίθεση, αλλά σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να σταθείς δίχως άμυνα εκτός κι αν έχεις πέντε σούπερ σταρ στην πεντάδα. Ο Έλληνας κόουτς έχει καταφέρει σε τέσσερα ματς να έχει τέσσερις νίκες, δύο σε πρωτάθλημα, δύο σε Eurocup και σε καμία δεν έχει δεχτεί από 68 πόντους στο 40λεπτό. Από την Μπούρσα δέχτηκε 68 στην κανονική διάρκεια και 80 μαζί με την παράταση σε ματς που ήταν και η πρώτη του νίκη στον πάγκο της νέας του ομάδας.

Όσο και να θέλει η ΑΕΚ δεν μπορεί να πάρει αυτό το ματς. Ο Προμηθέας είναι ανώτερος, είναι πλήρης, σοβαρός και με νίκη κάνει μεγάλο άλμα για την 3η θέση στην κανονική διάρκεια. Δεν θα χάσει αυτήν την ευκαιρία και μπορεί να πάρει το ματς ενδεχομένως και πιο εύκολα απ’ ότι δείχνουν οι αποδόσεις. Πάμε με διπλό στο χάντικαπ λοιπόν στο -2.5 από την interwetten.


5416. ΤΖΕΡΜΑΝΙ ΜΠΡΕΣΙΑ ΛΕΟΝΕΣΑ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ (21:00, NOVASPORTS 4)

Η Μπρέσια έχασε με 80-61 από τη Ρέτζιο εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να είναι σε πτώση, αφού μετρούν πλέον τρεις ήττες στη σειρά. Στις τελευταίες δύο μάλιστα έχασε με κάτω τα χέρια και μεγάλη διαφορά. Ζητείται ανάκαμψη και η Βενέτσια δεν είναι και βολικός αντίπαλος για κάτι τέτοιο. Από την άλλη βέβαια, μία νίκη κόντρα σε μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες στη χώρα, φέρνει άμεσα αποτελέσματα ψυχολογικής ανάτασης.

Μπρέσια – Βενέτσια στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανεβαίνει η Βενέτσια. Όσοι είστε πιστοί στη στήλη ξέρετε ότι την πιστεύουμε αυτή την ομάδα. Ο Ντε Ραφαέλε έχει δει τους παίκτες του να κάνουν τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς και μόνη ήττα αυτή για το Eurocup στην έδρα της πανίσχυρης Βίρτους. Στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε την Τριέστε με 84-77. Ο Βατ είχε 21 πόντους και εννέα ριμπάουντ, ενώ ο Τονούτ είχε μία γεμάτη εμφάνιση σε όλους τους τομείς, σκοράροντας παράλληλα 17 πόντους.

Είναι πολύ ανώτεροι των γηπεδούχων οι φιλοξενούμενοι. Πιστεύουμε ότι δεν θα φρενάρουν εδώ την ανοδική τους πορεία. Θα μπούνε συγκεντρωμένοι, είναι ξεκούραστοι και θα μπορέσουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα στην έδρα των μπρεσιάνι. Θα καλύψουν και το μικρό Line των 3.5 πόντων και θα παίξουμε στο διπλό στο χάντικαπ στο 1.90 στην betshop.