*19η αγωνιστική

Δείτε τις Στοιχηματικές Εταιρίες

ΝΤΟΒΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ντόβερ απέφυγε μία έβδομη συνεχόμενη ήττα, αλλά και πάλι δεν κέρδισε, φέρνοντας 1-1 εκτός έδρας με την Γέοβιλ, σε παιχνίδι που προηγήθηκε πολύ νωρίς, χωρίς ωστόσο να αντέξει ως το τέλος της αναμέτρησης. Ακόμη λοιπόν ψάχνει την πρώτη της φετινή νίκη στη σεζόν, ενώ στο γήπεδό της έχει τρεις ισοπαλίες σε 10 παιχνίδια.

Είναι ουραγός ακόμη, με τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, ακόμη ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας μείνει στο -20 από μία θέση παραμονής, έχοντας αρχίσει με -18 βαθμούς τη σεζόν.

Απουσιάζουν λόγω τραυματισμού ο αμυντικός Τουμάσι και ο επιθετικός Μίλερ, ενώ πιο πρόσφατα χτύπησαν και λείπουν οι αμυντικοί Γκριν, Τζόνσον με τη συμμετοχή τους αμφίβολη απόψε, ενώ τιμωρημένος είναι ο Κολίντζ που εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Ντόβερ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Γέοβιλ, σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε με τέρμα του Μπραμπλ μόλις στο δεύτερο λεπτό! Και άντεξε έντονα στην πίεση της αντιπάλου της, μέχρι ενός σημείου, καθώς δέχθηκε την ισοφάριση από τον Γιουσούφ στο 77’.

Ντόβερ Στατιστικά

*Εχει έξι σερί G/G, 9/10 στα τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Betshop)

*Εχει έξι σερί G/G εντός έδρας, 6/10 συνολικά.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΕΞΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ρέξαμ ηττήθηκε με 0-2 εντός έδρας από την Γέοβιλ, γνωρίζοντας την πρώτη της φετινή ήττα στο γήπεδό της και πρώτη γενικώς μετά από πέντε αγώνες στους οποίους είχε τέσσερις νίκες. Αλλά σε μεγάλο βαθμό αυτή ήρθε επειδή έμεινε με παίκτη λιγότερο. Μακριά από την έδρα της έχει τρεις συνεχόμενες νίκες.

Πάντως ο τεχνικός της, Φιλ Πάρκινσον, ήταν έξαλλος με τον διαιτητή και την απόφαση του για την αποβολή, λέγοντας πώς ουσιαστικά έκρινε το παιχνίδι με μία δική του λανθασμένη απόφαση.

Είναι στην έβδομη και τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο, ισόβαθμη με την ομάδα που είναι στην όγδοη θέση που δεν οδηγεί πουθενά, υπερτερώντας στη διαφορά τερμάτων. Και δεν είναι πολύ μακριά, στο -6 συγκεκριμένα, από την πρώτη τριάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο.

Εκτός από τους μακροχρόνια τραυματίες Τόμας (ΕΠ), Οστιν (ΜΕ), στο προηγούμενο παιχνίδι χτύπησε και ο επιθετικός Τζάρβις που δύσκολα θα παίξει απόψε, ενώ τιμωρημένος είναι ο εξτρέμ ΜακΑλιντεν.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Ρέξαμ έχασε με 0-2 εντός έδρας από την Γέοβιλ, πληρώνοντας ουσιαστικά την αποβολή παίκτη της στο 34ο λεπτό, ούσα καλύτερη ως εκείνο το σημείο του αγώνα. Αλλά τελικά δεν άντεξε με 10 παίκτες, δέχθηκε ένα γκολ από τον Στάουντον στο 64’ και ένα δεύτερο από τον Λο – Εβερτον στο 83’.

Ρέξαμ Στατιστικά

*Εχει τρεις σερί αγώνες με 2-3 γκολ.

*Εχει έξι σερί over 2,5 εκτός έδρας, 10/12 συνολικά.

Ντόβερ – Ρέξαμ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ