Κατρακυλούν άσσοι σε Βραζιλία και Ισπανία

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το σημερινό κουπόνι οπαπ της Τρίτης (30/11), με τα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ και της Σέριε Α να ξεχωρίζουν. Την ίδια στιγμή δράση υπάρχει στη Β’ Ιταλίας αλλά και σε αρκετά πρωταθλήματα όπως στην Αργεντινή και στη Βραζιλία. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων και στους τζίρους στοιχήματος.

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη bwin. |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Το πρώτο παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε, έρχεται από την αναμέτρηση Κουιάμπα – Παλμειρας από το πρωτάθλημα Βραζιλίας. Εδώ ο άσσος σημειώνει πτώση 34.1%, καθώς έχει πέσει στο 1.91 από το 2.90.

Συνεχίζουμε με το Κύπελλο Ισπανίας και την αναμέτρηση Μοντίχο – Μπούργκος, όπου ο άσσος έχει πτώση 31.8%, καθώς από το 5.50 έχει πέσει στο 3.75.

Τελευταίο παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε είναι το Τερουέλ – Αλκορκόν και πάλι από το Κύπελλο Ισπανίας. Θα μας απασχολήσει και πάλι ο άσσος, ο οποίος από το 4.00 έχει υποχωρήσει στο 3.00 και έχει πτώση 25.0%.

Τζίροι στοιχήματος

Πάμε στον τομέα των τζίρων τώρα. Η πρώτη θέση ανήκει στο Νιούκαστλ – Νόριτς. Ο τζίρος του φτάνει τα 268.499€ και από αυτά το 46.92% έχει πέσει στον άσσο.

Στη δεύτερη θέση συναντούμε το Αταλάντα – Βενέτσια. 139.835€ είναι το ποσό που έχει συγκεντρώσει το ματς και εξ αυτών το 79.85% έχει στοιχηματιστεί στο άσσο.

Τρίτο κατά σειρά βλέπουμε πως είναι το Λιντς – Κρίσταλ Πάλας. Σε αυτό ο τζίρος ανέρχεται στα 106.780 €, με το σετ πονταρίσματος να είναι μοιρασμένο.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα.