5η αγωνιστική – Φάση των ομίλων

*Τη σεζόν 2019-2020, η Γάνδη είχε αντιμετωπίζει την ΑΕΚ Λάρνακας, για τον τρίτο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, με το πρώτο παιχνίδι στην Κύπρο να λήγει ισόπαλο 1-1 και την ίδια να επικρατεί με 3-0 στην εντός έδρας ρεβάνς.

*Κόντρα σε ομάδες από το Βέλγιο, η Ανόρθωση μετράει τέσσερις εκτός έδρας ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, κόντρα σε Μπέρσοτ (1-0, 1971), Λιρς (3-0, 1997), Άντερλεχτ (4-2, 2000) κια Σερκλ Μπριζ (1-0, 2010). Κόντρα στην τελευταία ωστόσο μετράει και τη μοναδική της πρόκριση, έχοντας επικρατήσει με 3-1 στη ρεβάνς της Αμμοχώστου.

*Στον πρώτο γύρο: Γάνδη – Ανόρθωση 2-0

Δείτε τα Προγνωστικά Conference League

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μετά από τρεις αναμετρήσεις και με απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία, η Ανόρθωση υπέστη και πάλι την ήττα. Το Σάββατο, η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια φιλοξενήθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, για το πρωτάθλημα Κύπρου, στην έδρα της οποίας ηττήθηκε με 3-2. Αδίκησε τον εαυτό της, καθώς είχε ευκαιρίες και πήρε και προβάδισμα, ενώ υπέπεσε για ακόμη μια φορά σε αρκετά ατομικά λάθη σε συνδυασμό με αμυντικές αδυναμίες. Κάπως έτσι, βρίσκεται στην όγδοη θέση, με δώδεκα βαθμούς, όσους έχει και η ΑΕ Λεμεσού.

Δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη κάποια νίκη σε τέσσερα παιχνίδια στο Κόνφερενς Λιγκ, έχοντας από δυο ισοπαλίες και ήττες, ερχόμενη από το 2-2 στην Εσθονία, κόντρα στη Φλόρα Ταλίν, οπότε και έχει αποκλειστεί και τυπικά από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Μπάχαλο η κατάσταση στην ομάδα, ο Κετσπάγια ενημέρωσε τους Κάιλ Λάφερτι και Νίκα Κατσαράβα ότι δεν υπολογίζονται. Ωστόσο, με εντολή της διοίκησης, ο τελευταίος “βγήκε από το ψυγείο” και επέστρεψε στις προπονήσεις.

“Παίζουμε με την πιο δυνατή ομάδα του ομίλου. Πιο ποιοτική ομάδα από τις άλλες, όμως δεν είναι κανένα παιχνίδι εύκολο σε αυτή τη διοργάνωση, αν και θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς εάν ήμασταν πιο προσεκτικοί. Ελπίζουμε αύριο να καταφέρουμε να πάρουμε κάτι με τη βοήθεια του κόσμου ελπίζουμε να τους έχουμε μαζί μας”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κετσπάγια.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-2 από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Ουάρντα στο 20ο λεπτό, για να δεχθεί στην πορεία την ανατροπή (45’+1, 74′, πεν. 83′) και να μειώσει απλά στις καθυστερήσεις με τον Χριστοδουλόπουλο, στο τελικό αποτέλεσμα.

Ανόρθωση Στατιστικά

*Με Goal/Goal και Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της. (δες το στην Interwetten)

*Με Goal/Goal και Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΑΝΔΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Γάνδη, μετά από τρεις αναμετρήσεις και με δυο ισοπαλίες και μια ήττα, σε όλες τις διοργανώσεις. Για την ακρίβεια, το Σάββατο, η ομάδα του Χάιν Βανχάεζεμπρουκ φιλοξενήθηκε από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, για το πρωτάθλημα Βελγίου, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 1-2. Ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές, παρότι δεν έπιασε το μέγιστο της απόδοσής της, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι δίκαιο. Έφτασε έτσι τους 21 βαθμούς και είναι στην έβδομη θέση, μαζί με τις Γκενκ, Έουπεν, Σιντ Τράιντεν και Κορτράικ.

Ύστερα από τέσσερις αναμετρήσεις στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, εξακολουθεί να είναι αήττητη, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εντός 1-1 με την Παρτιζάν. Γεγονός που την αφήνει μόνη πρώτη και απόψε έχει την ευκαιρία να “κλειδώσει” τη θέση αυτή, μαζί με την πρόκριση. Δεν ταξίδεψαν στην Κύπρο οι τραυματίες Κριστοφέρ Οπερί, Γιόνας Μαλέντε και Ιλόμπ Μπόγιο.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-2 επί της Ζούλτε Βάρεγκεμ, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τους Οτζίτζα (55′) και Ντεπουάτρ (75′), για να δεχθεί απλά τη μείωση στο 82ο λεπτό.

Γάνδη Στατιστικά

*Με 2-3 Goals ολοκληρώθηκαν τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ανόρθωση – Γάνδη στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ