*16η αγωνιστική

ΓΟΥΕΪΜΑΟΥΘ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Γουέιμαουθ υποτάχθηκε στις ορέξεις της Τσέστερφιλντ, χάνοντας με 4-0, αφού πρόκειται για αντίπαλο που δύσκολα αντιμετωπίζεις με 11 παίκτες, πόσο μάλλον με 10. Και αυτή ήταν η πρώτη της ήττα έπειτα από πέντε αγώνες, ενώ στο γήπεδό της έχει μόλις δύο ήττες σε οκτώ αγώνες, αλλά και με τέσσερις ισοπαλίες σε 90λεπτα.

Είναι χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην 18η θέση του για την ακρίβεια, αλλά έχει μία μικρή απόσταση ασφαλείας, ούσα στο +5 συγκεκριμένα, από την ζώνη του υποβιβασμού.

Τιμωρημένος είναι ο μέσος Χάρφιλντ.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Γουέιμαουθ έχασε με 4-0 εκτός έδρας από την Τσέστερφιλντ, με τη φάση του αγώνα να γίνεται στο 22ο λεπτό, όταν υπέπεσε σε πέναλτι και αποβλήθηκε ποδοσφαιριστής της. Το μετέτρεψε σε γκολ ο Τσιμάνγκα, από τον οποίο δέχθηκε δύο τέρματα ακόμη στη συνέχεια, στο 45’ και στο 58’, με τον Καν στο 73ο λεπτό να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Γουέιμαουθ Στατιστικά

*Εχει τρία σερί N/G (δες το στην Betshop)

*Εχει 6/8 under 2,5 εντός έδρας.

*Εχει 6/8 G/G εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ολτρινχαμ αποκλείστηκε στο κύπελλο Αγγλίας, χάνοντας με 2-3 εντός έδρας από την Γκέιτσχεντ, ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Και παρόλο που δέχθηκε το τελευταίο γκολ στις καθυστερήσεις, ο τεχνικός της έκανε λόγο για δίκαιο αποτέλεσμα, αφού η ομάδα του δεν έπαιξε όπως μπορεί. Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα της στα έξι τελευταία παιχνίδια που δεν κερδίζει.

Είναι ακριβώς στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, στην 12η θέση για την ακρίβεια, αλλά από πλευράς βαθμών είναι αρκετά πιο κοντά στην πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, στο -6 συγκεκριμένα, απ’ ότι στη ζώνη του υποβιβασμού, από την οποία είναι στο +10.

Εχουν μειωθεί αρκετά οι απουσίες της, καθώς παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών μόνο οι αμυντικοί Γουάιτ, Χάμπσον και ο μέσος Κίρμπι, με τον τελευταίο να έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα, ενώ στον τελευταίο αγώνα χτύπησε και ο επιθετικός Χάνκοκ.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Ολτρινχαμ έχασε με 2-3 εντός έδρας από την Γκέιτσχεντ, αν και ισοφάρισε δύο φορές, με τους Χάνκοκ (30’), Μούνεϊ (79’), τα γκολ που είχε δεχθεί από τους Λάνγκσταφ (22’), Γουόρντ (57’), αφού δεν είχε απάντηση στο γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις από τον Λάνγκσταφ.

Ολτρινχαμ Στατιστικά

*Εχει οκτώ σερί G/G.

*Εχει 7/9 G/G εκτός έδρας, τα έξι μαζί με over 2,5.

Γουέιμαουθ – Ολτρινχαμ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ