*8η αγωνιστική της φάσης του ομίλου για την πρόκριση στο παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ. Προκρίνονται απευθείας οι τρεις πρώτες ομάδες του ομίλου, με την τέταρτη να παίζει πλέι οφς με ομάδα άλλης ηπείρου.

*Στον πρώτο γύρο: Μεξικό – Καναδάς 1-1.

ΚΑΝΑΔΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Έκανε αυτό που έπρεπε στο εντός έδρας ματς με την Κόστα Ρίκα τα ξημερώματα του Σαββάτου, πήρε μια σπουδαία νίκη. Μέτρια η εικόνα του στο πρώτο ημίχρονο, απειλήθηκε περισσότερο απ’ ότι περίμενε και δεν είχε ρυθμό στο δημιουργικό κομμάτι. Βελτιώθηκαν πάρα πολύ στο δεύτερο μέρος, κυριάρχησε και έβγαλε ευκαιρίες, το ένα γκολ που βρήκε με τον εξαιρετικό Ντέιβιντ ήταν αρκετό για να του χαρίσει μια δίκαιη νίκη.

Δεύτερο σερί «τρίποντο» για τον Καναδά μετά το εντός έδρας 4-1 επί του Παναμά, παραμένει αήττητος με ρεκόρ 3-4-0, καταλαμβάνει την 3η και τελευταία θέση του ομίλου που εξασφαλίζει απευθείας συμμετοχή στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου του Κατάρ. Κρίσιμο και το σημερινό ματς, αν κερδίσει κάνει άλμα προς την εξασφάλιση απευθείας εισιτηρίου για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Παραμένουν εκτός ο κεντρικός αμυντικός Κένεντι και ο Χόιλετ, λόγω τραυματισμών.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπόρζαν (Ερυθρός Αστέρας), Κρεπό (Βανκούβερ), Παντέμις (Μόντρεαλ) – Αμυντικοί: Χένρι (Σουγόν Μπλουγουίνκς), Βιτόρια (Μορεϊρένσε), Αντεκούγκμπε (Χατάισπορ), Λαριέα (Τορόντο), Μίλερ (Μόντρεαλ), Τζόνστον (Νάσβιλ), Κορνέλιους (Παναιτωλικός) – Μέσοι: Χάτσινσον (Μπεσίκτας), Πιέτε (Μόντρεαλ), Οσόριο (Τορόντο), Κάγιε (Κολοράντο), Εουστάκιο (Πάσος Ντε Φερέιρα), Γουέδερστοουν (Σεντ Τζόνστον) – Επιθετικοί: Λάριν (Μπεσίκτας), Ντέιβις (Μπάγερν), Καβαλίνι (Βανκούβερ), Ντέιβιντ (Λιλ), Μιλάρ (Βασιλεία), Μπριμ (Αϊντχόφεν), Μπιουκάναν (Νιου Ιγκλαντ), Ούγκμπο (Γκενκ).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 1-0 επί της Κόστα Ρίκα. Το γκολ ο Ντέιβιντ στο 57’.

ΚΑΝΑΔΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Εχει 5/8 G/G στα τελευταία παιχνίδια του (δες το στην Stoiximan).

*Εχει 8/11 over 2,5 στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΕΞΙΚΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Κάποια στιγμή θα έχανε το Μεξικό, αυτό τελικά συνέβη στο εκτός έδρας ντέρμπι με τις ΗΠΑ τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ανταγωνιστικό στο πρώτο ημίχρονο, είχε φάσεις και θα μπορούσε να προηγηθεί, ωστόσο η εικόνα του στο δεύτερο μέρος ήταν κάκιστη, δέχτηκε δύο γκολ μετά το 75’ και ηττήθηκε δίκαια από μια ομάδα που έδειχνε να έχει περισσότερες λύσεις. Ήταν η πρώτη ήττα του Μεξικού στον όμιλο, έχει ρεκόρ 4-2-1 και επιμέρους σκορ 10-5, έπεσε απ’ την κορυφή και πλέον είναι δεύτερο, ισόβαθμο με τις ΗΠΑ και στο +1 απ’ τον Καναδά. Γίνεται αντιληπτό ότι το σημερινό ματς είναι πολύ κρίσιμο, απαγορεύεται να χάσει, βολεύεται και με την ισοπαλία. Φρέσκα προβλήματα ο έμπειρος Έκτορ Μορένο και ο Μόντες, εκτός ήταν ούτως ή άλλως οι Ντος Σάντος και Λαϊνές.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Οτσόα (Αμέρικα), Ταλαβέρα (Πούμας), Κότα (Λεόν) –Αμυντικοί: Μορένο (Μοντερέι), Γκαγιάρντο (Μοντερέι), Αραούχο (Θέλτα), Λ. Ροντρίγκεζ (Τίγκρες), Ντομίνγκεζ (Κρουζ Αζούλ), Ανγκούλο (Ατλας), Σεπουλβέντα (Γουαδαλαχάρα), Σάντσεζ (Αμέρικα), Ο. Ροντρίγκεζ (Λέον), Βάσκεζ (Τζένοα) – Μέσοι: Γκουαρντάντο (Μπέτις), Ερέρα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Αλβάρεζ (Αγιαξ), Πινέδα (Κρουζ Αζούλ), Αλβαράντο (Κρουζ Αζουλ), Κ. Ροντρίγκεζ (Μοντερέι), Ρόμο (Κρουζ Αζούλ), Κόρντοβα (Αμέρικα), Ανγκούλο (Γουαδαλαχάρα) – Επιθετικοί: Χιμένεθ (Γουλβς), Κορόνα (Πόρτο), Λοζάνο (Νάπολι) ,Μάρτιν (Αμέρικα), Φούνες – Μόρι (Μοντερέι).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 κόντρα στις ΗΠΑ. Ο Πούλισικ το 1-0 στο 74’, το 2-0 έκανε ο ΜακΚένι στο 85’. Με δέκα παίκτες απ’ το 89’ οι ΗΠΑ.

ΜΕΞΙΚΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έχει πέντε σερί αγώνες με 2-3 γκολ.

*Έρχεται από 3/4 under 2,5 εκτός έδρας.

Καναδάς – Μεξικό στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ