*Προκριματικά για το Euro U19, η τελική φάση του οποίου θα διεξαχθεί το 2022. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου, καθώς και η καλύτερη τρίτη συγκριτικά με τις δύο προπορευόμενες, στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

* 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων

* Ο αγώνας διεξάγεται στο Skytteholm της Σουηδίας

ΣΟΥΗΔΙΑ U19 ΑΝΑΛΥΣΗ

Οι οικοδεσπότες του ομίλου Σουηδοί εξασφάλισαν την πρόκριση στην τελική φάση το Σάββατο με την εύκολη επικράτηση επί της Ανδόρας (0-2), πηγαίνοντας στους 6 πόντους, μετά τη δραματική νίκη της πρεμιέρας επί των Ελβετών. Πλέον στόχος τους είναι η εξασφάλιση της πρωτιάς στον όμιλο, την οποία καταφέρνουν και με ισοπαλία σήμερα.

Ηγέτης και σκόρερ και των δύο αγώνων στον όμιλο ο Αχμέντ Κουάσεμ της Έλφσμποργκ. Προπονητής της ομάδας το 38χρονος Μίρζα Γιέλετσακ, που τα προηγούμενα χρόνια ήταν στην Ακρόπολις και τη Σίριους.

Προηγούμενο ματς: Νίκη (2-0) επί της Ανδόρας. Ο Κουάσεμ άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό για τους Σουηδούς και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 48′ με αυτογκόλο του Μπούργκος.

ΣΟΥΗΔΙΑ U19 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (δες το στη Stoiximan)

* Over 2.5 τα 11/13 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΓΓΛΙΑ U19 ΑΝΑΛΥΣΗ

Με το ένα πόδι στην τελική φάση βρίσκονται οι Άγγλοι μετά τη “λευκή” ισοπαλία του Σαββάτου απέναντι στην Ελβετία. Μετά και την εύκολη νίκη της πρεμιέρας επί της Ανδόρας (4-0) πήγαν στους 4 πόντους και σήμερα χρειάζονται τουλάχιστον έναν πόντο για να εξασφαλίσουν τη δεύτερη θέση, ενώ πιθανώς να προκριθούν και με ήττα, αν την ίδια ώρα η Ελβετία δεν καλύψει τη διαφορά τερμάτων απέναντι στην Ανδόρα. Υπάρχει και το σενάριο πρόκρισης ως 3η.

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία (0-0) με την Ελβετία.  Ισορροπημένο παιχνίδι που σημαδεύτηκε από πολλά φάουλ και πολλές (7) κίτρινες κάρτες.

ΑΓΓΛΙΑ U19 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Over 3.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

Σουηδία U19 – Αγγλία U19 στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ