* 14η αγωνιστική

* Οι τέσσερις πρώτοι του ομίλου προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ του Κατάρ, ο πέμπτος παίζει μπαράζ με χώρα από άλλη προκριματική ζώνη.

* Over 2.5 τα 6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Στον πρώτο γύρο (06/09): Εκουαδόρ – Χιλή 0-0

Δείτε τα Προγνωστικά Μουντιάλ

ΧΙΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Σπουδαία νίκη πέτυχε τα ξημερώματα της Παρασκευής η Χιλή στην Ασουνσιόν και προσπέρασε στην 4η και τελευταία θέση που στέλνει απευθείας στο Κατάρ! Συμπαγής αμυντικά, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την Παραγουάη, βρήκε με απίθανο τρόπο το γκολ και το διαχειρίστηκε άψογα στο φινάλε, πιάνοντας στην ισοβαθμία Κολομβία και Ουρουγουάη.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Λασάρτε, μετά τις πειστικές εντός έδρας εμφανίσεις με Βενεζουέλα (3-0) και Παραγουάη (2-0)! Πορεύεται με ρεκόρ 3-2-1 εντός των συνόρων, ηττήθηκε μόνο από τη Βραζιλία.

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ίσλα, που έχασε το ματς στην Ασουνσιόν, συμπλήρωσαν κάρτες και δεν θα αγωνιστούν απόψε οι Μπρερετόν και Ρόκο.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-1) επί της Παραγουάης. Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Παραγουάη με την σέντρα σουτ του Ρόχας να σταματά στο δοκάρι του Μπράβο. Νευρικό γενικά το πρώτο ημίχρονο, πολλά δυνατά μαρκαρίσματα, λίγες επικίνδυνες καταστάσεις εκατέρωθεν. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους απείλησε ο Βιδάλ με μακρινό σουτ και στο ακόλουθο κόρνερ η μπάλα κατέληξε απευθείας στην εστία των Παραγουανών, με τον κίπερ Σίλβα να φέρει τεράστια ευθύνη στο χτύπημα του Σάντσες. Συνεχίστηκαν τα νεύρα, η Παραγουάη δεν απείλησε ουσιαστικά, πιο κοντά στο δεύτερο γκολ έφτασε η Χιλή στις αντεπιθέσεις.

Εθνική Χιλής Ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Μπράβο (Μπέτις), Άριας (Ράσινγκ), Κορτές (Κόλο Κόλο)

Αμυντικοί: Ουέρτα (Κατόλικα), Μένα (Ράσινγκ), Σιεράλτα (Γουότφορντ), Ντίας (Μασατλάν), Μαριπάν (Μονακό), Ίσλα (Φλαμένγκο), Ρόκο (Έλτσε), Μεδέλ (Μπολόνια)

Μέσοι: Σααβέδρα (Κατόλικα), Σουάσο (Κόλο Κόλο), Γκαλνταμές (Τζένοα), Βιδάλ (Ίντερ), Πουλγκάρ (Φιορεντίνα), Βαλντές (Σάντος Λαγκούνα), Μπαέσα (Τολούκα), Νούνιες (Κατόλικα), Αλαρκόν (Κάδιθ)

Επιθετικοί: Ντάβιλα (Λεόν), Μοντεσίνος (Αουντάξ), Σάντσες (Ίντερ), Μενέσες (Λεόν), Βάργκας (Ατλ. Μινέιρο), Μπρερετόν (Μπλάκμπερν)

ΧΙΛΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Νο Goal τα 8/9 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (δες το στη stoiximan)

* Under 2.5 τα 5/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για τα προκριματικά του Μουντιάλ

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΚΟΥΑΔΟΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Επιστροφή στο Κίτο, επιστροφή στις νίκες για το Εκουαδόρ την Πέμπτη απέναντι στην αξιόμαχη Βενεζουέλα (1-0). Οι σημαντικές απουσίες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι φάνηκαν στην ελλιπή δημιουργία του, βρήκε όμως τη λύση από στημένη φάση και έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για το ταξίδι στο Κατάρ. Πλέον είναι στο +4 από Χιλή, Κολομβία και Ουρουγουάη, θα πρέπει να το ξεπεράσουν άπασες για να χάσει έστω και τη θέση των μπαράζ.

Κλασική ομάδα έδρας, τους 16/20 πόντους τους έχει κατακτήσει εντός έδρας, μακριά από αυτή έχει ρεκόρ 1-1-4 με τέρματα 4-8.

Επιστρέφουν οι Εστουπινιάν, Μένα, Εστράδα και Παλάσιος που εξέτισαν τιμωρία καρτών στο ματς με τη Βενεζουέλα. Εκτός αποστολής ο ηγέτης και αρχισκόρερ Βαλένσια.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Βενεζουέλας. Ισορροπημένο το ξεκίνημα του αγώνα, παρά την κατοχή των γηπεδούχων, η μεγαλύτερη φάση ήταν για τη Βενεζουέλα με το Ματσίς να αστοχεί από πολύ ευνοϊκή θέση. Το Εκουαδόρ αναλώθηκε σε μακρινά σουτ και ευτύχησε να βρει το γκολ στο 41’ από στημένη μπάλα και κεφαλιά του Χινκάπιε. Με καλή ευκαιρία για το Εκουαδόρ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, ελάχιστα άουτ πέρασε το φάουλ του Ματσίς λίγο αργότερα. Νέα μεγάλη φάση για τη Βενεζουέλα από κόρνερ στα τελειώματα του αγώνα.

Εθνική Εκουαδόρ Ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Ντομίνγκες (Σέρο Λάργκο), Ορτίς (Έμελεκ), Ραμίρες (Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε), Γκαλίντες (Ουν. Κατόλικα)

Αμυντικοί: Τόρες (Σάντος Λαγκούνα), Χινκάπιε (Λεβερκούζεν), Λεόν (Μπαρσελόνα Γκουαγιακίλ), Παλάσιος (ΛΑ FC), Εστουπινιάν (Βιγιαρεάλ), Αρεάγκα (Σιάτλ), Αρμπολέδα (Σάο Πάουλο), Πρεσιάδο (Γκενκ), Καστίγιο (Μπαρσελόνα Γκουαγιακίλ)

Μέσοι: Γκρουέσο (Άουγκσμπουργκ), Ρόχας (Έμελεκ), Φράνκο (Ατλ. Μινέιρο), Καϊσέδο (Μπέιρσοτ), Μένα (Λεόν), Μέντες (Ορλάντο), Σαρμιέντο (Μπράιτον)

Επιθετικοί: Εστράδα (Τολούκα), Ανγκούλο (Κρους Ασούλ), Πλάτα (Βαγιαδολίδ), Πρεσιάδο (Σάντος Λαγκούνα), Ρεάσκο (Λίγκα Ντεπορτίβα), Καϊσέδο (ΤΣΣΚΑ Σόφιας)

ΕΚΟΥΑΔΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Νο Goal τα 7/8 τελευταία επίσημα παιχνίδια του, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του στα προκριματικά του Μουντιάλ

Χιλή – Εκουαδόρ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ