* 14η αγωνιστική

* Οι τέσσερις πρώτοι του ομίλου προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ του Κατάρ, ο πέμπτος παίζει μπαράζ με χώρα από άλλη προκριματική ζώνη.

* Over 3.5 τα 6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης!

* Η Ουρουγουάη μετρά τέσσερις σερί νίκες απέναντι στη Βολιβία σκοράροντας 12 γκολ!

* Στον πρώτο γύρο (06/09): Ουρουγουάη – Βολιβία 4-2

Δείτε τα Προγνωστικά Μουντιάλ

ΒΟΛΙΒΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ανήμπορη η Βολιβία να περιορίσει το ορμητικό ξεκίνημα του Περού τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Λίμα, ηττήθηκε πολύ εύκολα με 3-0 από το πρώτο ημίχρονο.

Επιβεβαίωσε σε ένα ακόμη παιχνίδι την εκτός έδρας αδυναμία της (0-2-5), πέμπτο σερί ταξίδι δίχως αντίκρυσμα, δέχθηκε 13 γκολ στα τέσσερα τελευταία εκτός. Εντός των συνόρων ωστόσο προέρχεται από δύο σερί νίκες τον Οκτώβριο απέναντι σε Περού (1-0) και Παραγουάη (4-0). Διατηρεί ακόμη ελπίδες για πρόκριση στο Κατάρ αφού είναι στο -4 από τις τελευταίες προνομιούχες θέσεις.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (3-0) από το Περού. Εντυπωσιακή εκκίνηση από τους Περουβιανούς στο ματς, μεγάλη ευκαιρία στα πρώτα λεπτά, ο Λαπαντούλα άνοιξε το σκορ από κοντά στο 9’. Με όμορφη ανάπτυξη κι από σέντρα του Τράουκο ήρθε το 2-0 του Κουέβα (κεφαλιά) στο 31’. Ο Πένια στο 39’ με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 3-0 και ουσιαστικά “τέλειωσε” το ματς. Ο Λαπαντούλα είχε μεγάλη φάση και για τέταρτο γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, στη συνέχεια η Βολιβία πήρε μέτρα, απείλησε, είχε δοκάρι, αλλά δεν βρήκε γκολ.

Εθνική Βολιβίας Ρόστερ

Τερματοφύλακες: Λάμπε (Βέλεζ), Κορδάνο (Μπολιβάρ), Κουέγιαρ (Γκουαμπίρα)

Αμυντικοί: Μπεχαράνο (Μπολιβάρ), Σαγκρέδο (Στρόνγκεστ), Χουσίνο (Στρόνγκεστ), Φερνάντες (Μπολιβάρ), Κιντέρος (Μπολιβάρ), Ενούμπα (Όλγεϊς Ρέντι), Ρέγιες (Βίλστερμαν), Άλβαρες (Μπολιβάρ)

Μέσοι: Χουστινιάνο (Μπολιβάρ), Σααβέδρα (Μπολιβάρ), Βάκα (Μπέιρσοτ), Σαουσέδο (Όλγεϊς Ρέντι), Βιγιαροέλ (Βίλστερμαν), Γκονσάλες (Σάντα Κρους), Καμάτσο (Λα Τσορέρα)

Επιθετικοί: Μάρτινς (Κρουζέιρο), Άρσε (Όλγεϊς Ρέντι), Ραμάγιο (Όλγεϊς Ρέντι), Μιράντα (Μπολιβάρ), Αλγκαρανιάς (Όλγεϊς Ρέντι), Αμπρέγκο (Μπολιβάρ), Γκαρσία (Μπολιβάρ)

ΒΟΛΙΒΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (δες το στη stoiximan)

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για τα προκριματικά του Μουντιάλ

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μαγική εικόνα το 0-1 από την Αργεντινή την περασμένη Παρασκευή! Πολύ καλύτερη σε όλο το ματς η ομάδα του Ταμπάρες, έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες απέναντι στην “αλμπισελέστε”, πληγώθηκε από μία ποιοτική ενέργεια του Ντι Μαρία.

Δε φάνηκε οι πολλές απουσίες στο δημιουργικό κομμάτι, οι Ουρουγουανοί έπαιξαν με ένταση, έφτιαξαν πολλές φάσεις, αλλά ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια και δέχθηκαν τρίτη συνεχόμενη ήττα στα προκριματικά, αποτυγχάνοντας να σκοράρουν σε ροή αγώνα για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι!

Σε συνδυασμό με τη νίκη της Χιλής έπεσαν εκτός προνομιούχων θέσεων, υστερώνοντας σε τριπλή ισοβαθμία με Χιλή και Κολομβία στους 16 πόντους.

Εκτός αποστολής οι Καβάνι, Νούνιες, Γκόμες, Βαλβέρδε, Κοάτες, Ντε Αρασκαέτα, Ντε Λα Κρους, Βίνια λόγω τραυματισμών.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-1) από την Αργεντινή. Με τεράστια χαμένη ευκαιρία του Νάντες ξεκίνησε το ματς, στο 7’ όμως ο Ντιμπάλα έκλεψε ψηλά την μπάλα, πάσαρε στον Ντι Μαρία κι αυτός με ένα εκπληκτικό πλασέ άνοιξε το σκορ, στη μοναδική τελική της Αργεντινής στο πρώτο ημίχρονο! Ο Σουάρες απείλησε με φάουλ και λίγο αργότερα είχε δοκάρι και διπλή ευκαιρία να νικήσει το Μαρτίνες. Νέα καλή ευκαιρία από το Βεσίνο από το ύψος του πέναλτι πριν την ανάπαυλα. Πολύ απειλητική και στο δεύτερο μέρος η Ουρουγουάη, αφού απέτυχε σε δύο περιπτώσεις ο Κορέα. Το ματς έκλεισε με ασφυκτική πίεση των γηπεδούχων και πολλές χαμένες ευκαιρίες για την ισοφάριση.

Εθνική Ουρουγουάης Ρόστερ

Τερματοφύλακες: Μουσλέρα (Γαλατασαράι), Καμπάνια (Αλ-Μπατίν), Ντόσον (Πενιαρόλ)

Αμυντικοί: Γκοδίν (Κάλιαρι), Κάσερες (Κάλιαρι), Χιμένες (Ατλέτικο), Γκονσάλες (Πενιαρόλ), Αραούχο (Μπαρσελόνα), Πικέρες (Παλμέιρας), Σουάρες (Χετάφε)

Μέσοι: Βεσίνο (Ίντερ), Νάντες (Κάλιαρι), Μπετανκούρ (Γιουβέντους), Τορέιρα (Φιορεντίνα), Περέιρο (Κάλιαρι), Αραμπάρι (Χετάφε), Γκοριαράν (Σάντος Λαγκούνα), Ουγκάρτε (Σπόρτινγκ)

Επιθετικοί: Σουάρες (Ατλέτικο), Χ. Ροντρίγκες (Κρους Ασούλ), Μπ. Ροντρίγκες (ΛΑ FC), Τόρες (Πενιαρόλ), Μαρτίνες (Πενιαρόλ)

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της στα προκριματικά του Μουντιάλ, ανεξαρτήτως έδρας

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στα προκριματικά

Βολιβία – Ουρουγουάη στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ