*Προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022. Ο 1ος από κάθε όμιλο προκρίνεται στα τελικά της διοργάνωσης, ενώ ο 2ος παίζει μπαράζ.

*Το Ισραήλ δεν έχει χάσει βαθμούς σε 3 αναμετρήσεις στην ιστορία τους, απέναντι στα Νησιά Φερόε, ανεξαρτήτως έδρας.

*Οι δύο ομάδες είναι βαθμολογικά αδιάφορες.

*Α’ Γύρος: Νησιά Φερόε – Ισραήλ 0-4

ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Το Ισραήλ δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Αυστρίας (4-2) για την προηγούμενη αγωνιστική, σ’ ένα ματς ωστόσο που ήταν αδιάφορο, αφού ήξεραν ήδη το αποτέλεσμα της Σκωτίας η οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Ούτως ή άλλως δεν ήταν στο χέρι της και οι ελπίδες για το θαύμα δεν ήταν πολλές. Τερματίζει στην τρίτη θέση της κατάταξης του ομίλου, με απολογισμό ως τώρα τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Κόντρα στη Νησιά Φερόε την τελευταία αγωνιστική, έχει την ευκαιρία να κλείσει με θετικό τρόπο τα προκριματικά, κάνοντας μια καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό της. Όσον αφορά την αποστολή, δεν είναι διαθέσιμοι οι Χαρούς, Νταβιτζάντα, Ταβάτα, Γκολάσα, Καγιάλ, Ατζίλι. 

Εθνική Ισραήλ ρόστερ

Τερματοφύλακες: Μαρσιάνο (Φέγενορντ), Ντίτζαν (Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ), Ντάνιελ Πέρετζ (Μακάμπι Τελ Αβίβ) – Αμυντικοί: Τίμπι (Χάποελ Μπε’ερ Σεβά), Ντάσα (Φιτέσε), Ντγκάνι (Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ), Μεναχέμ (Μακάμπι Χάιφα), Ελχαμέντ (Χάποελ Μπε’ερ Σεβά), Αράντ (Μακάμπι Χάιφα), Αμπού Αμπάιντ (Χάποελ Μπε’ερ Σεβά) – Μέσοι: Νάτχο (Παρτίζαν), Μπίτον (Σέλτικ), Σόλομον (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ντορ Πέρετζ (Βενέτσια), Αμπού Φάνι (Μακάμπι Χάιφα), Χαζίζα (Μακάμπι Χάιφα), Αβραχάμ (Μακάμπι Νετάνια), Γκάντελμαν (Μακάμπι Νετάνια) – Επιθετικοί: Ζαχάβι (Αϊντχόφεν), Νταμπούρ (Χόφενχαϊμ), Βάισμαν (Βαγιαδολίδ), Αμπάντα (Σέλτικ), Ποντγκορεάνου (Σπέτσια).

Προηγούμενο παιχνίδι: Υπέστη ήττα με σκορ 4-2 εκτός έδρας, με αντίπαλο την Αυστρία, για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου. Στο 32’ ο Μπίτον σκόραρε για το 0-1 του ημιχρόνου, όμως στο 51’ ο Αρναούτοβιτς ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι. Στο 58’ ο Πέρετζ έκανε το 1-2, όμως στο 62’ και στο 72’ ο Σάουμπ έκανε την ανατροπή. Στο 84’ ο Ζάμπιτσερ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ισραήλ Στατιστικά

*4/5 ματς με G/G (δες το στη bet365)

*9 σερί αναμετρήσεις είχαν over 2.5

*Δέχεται γκολ σε 9/10 ως γηπεδούχος

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777 

ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Τα Νησιά Φερόε είναι από τις… παραδοσιακά αδύναμες ομάδες των προκριματικών και σπάνια καταφέρουν να είναι ένα ανταγωνιστικό σύνολο ως προς τη διεκδίκηση των πρώτων θέσεων. Δεν έχουν ρεαλιστικές ελπίδες για κάτι παραπάνω από το να μην τερματίσουν στην τελευταία θέση του ομίλου των προκριματικών. Ωστόσο, παρουσιάζουν ένα μαχητικό σύνολο και έχουν καταφέρει να αποσπάσουν τέσσερις πόντους σε οκτώ αγωνιστικές. Προέρχονται από την ήττα στην έδρα της πρωτοπόρου Δανίας (3-1), με θετικό το γεγονός ότι σκόραραν ενάντια σε μια ομάδα που είχε 8 αγώνες με μηδέν παθητικό. Σημείωσαν τη μοναδική νίκη στο τελευταίο παιχνίδι από την τριάδα του Σεπτέμβρη, καθώς επικράτησαν της Μολδαβίας (2-1) εντός έδρας. Τιμωρημένος ο Βάτνχαμαρ, εξέτισε ο Χέντρικσον Όλσεν, τραυματίας ο Μέινχαρντ Όλσεν.

Εθνική Νησιά Φερόε ρόστερ

Τερματοφύλακες: Νίλσεν (Χαφνάφιορντουρ), Γκέστσον (Χάβναρ), Λάμχαουγκε (Τόρσαβν) – Αμυντικοί: Ντάβιντσεν (Βάιλε), Γιόνσον (Σάντνες), Βάτνσνταλ (Κλάκσβικαρ), Νάτεσταντ (Ντάνταλκ), Άσκαμ (Χάβναρ), Φέρε (Κλάκσβικαρ) – Μέσοι: Ρόλαντσον (Οντ), Ολσεν (Μπρίνε), Χ. Ολσεν (Χέλσινμποργκ), Σόλβι Βάτνχαμαρ (Βίκινγκουρ), Γκούναρ Βάτνχαμαρ (Βίκινγκουρ), Γένσεν (Ρούναβικ), Χάνσον (-), Ντάνιελσεν (Κλάκσβικαρ), Γιόνσεν (Χάβναρ), Αγναρσον (Β36) – Επιθετικοί: Κ. Ολσεν (Ρούναβικ), Φρεντέρικσεν (Αμστέτεν), Έντμουντσον (Βάασλαντ-Μπέβερεν), Γιοχάνεσεν (Έγκερσουντ).

Προηγούμενο παιχνίδι: Γνώρισαν την ήττα με σκορ 3-1 εκτός έδρας από τη Δανία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στο 18’ ο Σκοβ Όλσεν σκόραρε για το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 63’ ο Μπρουν Λάρσεν έκανε το 2-0, ενώ στο 89’ ο Όλσεν μείωσε σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους. Στις καθυστερήσεις ο Μέλε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Νησιά Φερόε Στατιστικά

*5/6 παιχνίδια έληξαν με No Goal

*3/6 αναμετρήσεις είχαν over 2.5

*Σκοράρει σε 7/10 ως φιλοξενούμενη

Ισραήλ – Νησιά Φερόε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ