*Προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022. Ο 1ος από κάθε όμιλο προκρίνεται στα τελικά της διοργάνωσης, ενώ ο 2ος παίζει μπαράζ.

*Η Νορβηγία δεν έχει ηττηθεί σε επίσημο παιχνίδι από τη Λετονία, ανεξαρτήτως έδρας.

*Η Νορβηγία είναι στη δεύτερη θέση του ομίλου και έχει ελπίδες για την πρωτιά. Η Λετονία είναι αδιάφορη. 

*Α’ Γύρος: Λετονία – Νορβηγία 0-2

Δείτε τις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες

ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Για τη Νορβηγία ακολουθούν δύο “τελικοί”, με σκοπό να πατήσει την κορυφή στον όμιλο και να προκριθεί απευθείας στο Μουντιάλ του 2022. Ελάχιστος στόχος είναι να παραμείνει στη δεύτερη θέση και να αγωνιστεί στα μπαράζ. Στις δύο αναμετρήσεις στη διακοπή του Οκτωβρίου μάζεψε τέσσερις πόντους. Στο κρίσιμο ματς με την Τουρκία εκτός έδρας, απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1, ενώ στο πιο πρόσφατο, επικράτησε του Μαυροβουνίου (2-0) εντός έδρας και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Στο -2 από την κορυφή και την Ολλανδία, με την οποία παίζει εκτός έδρας στην τελευταία αγωνιστική. “Απειλείται” από την Τουρκία, η οποία υπολείπεται δύο πόντους. Δε λείπουν τα προβλήματα απουσιών, καθώς δεν υπολογίζεται ο Έρλινγκ Χόλαντ εξαιτίας τραυματισμού, ενώ δεν κλήθηκαν για τον ίδιο λόγο οι Μπρότβαϊτ, Μπιέρκαν, Άγερ, Σβένσον, Μπεργκ. Εκτός αποστολής τέλος, οι Μπέργκε, Μπερίσα. 

Εθνική Νορβηγίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Χάνσεν (Ρόσενμποργκ), Γκρίτεμπουρστ (Βάιλε), Νίλαντ (Μπόρνμουθ) – Αμυντικοί: Γκαμπρίελσεν (Κοπεγχάγη), Γκρέγκερσεν (Μπορντό), Λόντε (Μπούντε/Γκλιμτ), Μέλινγκ (Ρεν), Χάνκε-Όλσεν (Γάνδη), Χόλμγκρεν Πέντερσεν (Φέγενορντ), Ριέρσον (Ουνιόν Βερολίνου), Στράντμπεργκ (Σαλερνιτάνα) – Μέσοι: Τρόντσεν (Τράμπζονσπορ), Άουρσνες (Φέγενορντ), Ντέλι (Νυρεμβέργη), Ελιουνούσι (Σαουθάμπτον), Χάουγκε (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Μίντσε (Άλκμααρ), Νόρμαν (Νόριτς), Τόρσμπι (Σαμπντόρια), Σολμπάκεν (Μπούντε/Γκλιμτ), Τόρστβεντ (Γκενκ), Έντεγκορντ (Άρσεναλ) – Επιθετικοί: Κινγκ (Γουότφορντ), Λένε Όλσεν (Λίλεστρεμ), Σέρλοτ (Ρεάλ Σοσιεδάδ).

Προηγούμενο παιχνίδι: Πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 εντός έδρας, με αντίπαλο το Μαυροβούνιο, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στο 29’ ο Ελιουνούσι σκόραρε για το που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και πάλι ο Ελιουνούσι σκόραρε για το τελικό αποτέλεσμα, ενώ αποβλήθηκε ο Βέσοβιτς για τους φιλοξενούμενους. 

Νορβηγία Στατιστικά

*4/6 ματς με G/G (δες το στη bet365)

*4/6 αναμετρήσεις είχαν “2-3 γκολ”

*Σκοράρει σε 6/10 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777 

ΛΕΤΟΝΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Λετονία δεν έχει δείξει κάτι το αξιομνημόνευτο στα προκριματικά του Μουντιάλ, καθώς είναι μία από τις πιο αδύναμες ομάδες που δίνει μάχη να μην καταλήξει στην τελευταία θέση του εκάστοτε ομίλου. Έδειξε μαχητικό πρόσωπο στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τον Οκτώβριο, έχασε στις λεπτομέρειες από την Τουρκία (1-2), χάρη σε πέναλτι στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων. Αυτή ήταν η πέμπτη ήττα σε διάστημα οκτώ αγωνιστικών στον όμιλο, μετρά μόλις μία νίκη και δύο ισοπαλίες επίσης. Ευτυχώς υπάρχει και το Γιβραλτάρ για να διατηρεί χειρότερα στατιστικά από τη Λετονία. Όσον αφορά την αποστολή, δεν κλήθηκαν οι Στέινμπορς, Σόλοβιοβς, Γιάνις Ικάουνιεκς, Ρούγκις και Ντάβις Ικάουνιεκς. 

Εθνική Λετονίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Όζολς (Ρίγα), Ματρέβικς (Βαλμιέρα), Ζβιέντρις (Λιεπάγια) – Αμυντικοί: Ντούμπρα (Ολεξάντρια), Ταράσοβς (Εθνικός Άχνας), Σαβάλνιεκς (Ρίγας), Ος (Λωζάνη), Γιουρκόφσκις (Ντάνταλκ), Τσερνομόρντις (Ρίγα), Κάρκλινς (Λιεπάγια), Στούγκλις (Ρίγας), Σορόκινς (Ρίγας) – Μέσοι: Ζιούζινς (Ρίγας), Κάμες (Ρίγα), Τσιγκάνικς (Ντουνάισκα), Φιοντόροφς (Ρίγα), Γιάουνζεμς (Βαλμιέρα), Έμσις (Νόα), Κίγκουρς (Λιεπάγια), Σάβελιερς (Ρίγα), Βαρσλαβάνς (Ρίγας) – Επιθετικοί: Γκουτκόβσκις (Ράκοβ), Ουλντρίκις (Καμπούρ), Κρόλις (Βαλμιέρα).

Προηγούμενο παιχνίδι: Γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2 εντός έδρας, από την Τουρκία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στο 70’ ο Ντεμιράλ με αυτογκόλ έκανε το 1-0, όμως στο 75’ ο Ντουρσούν ισοφάρισε σε 1-1. Στο 90+9’ ο Γιλμάζ με εκτέλεση πέναλτι ολοκλήρωσε την ανατροπή και έδωσε τη νίκη στην Τουρκία. 

Λετονία Στατιστικά

*3/5 αναμετρήσεις έληξαν με N/G

*3/5 παιχνίδια τελευταία με under 2.5

*Σκοράρει σε 8/10 τελευταία εκτός

Νορβηγία – Λετονία στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ