Τσάμπιονς Λιγκ για φουνταριστούς!

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης προγνωστικα 9 νοεμβριου

Καλημέρα φουνταριστοί πανταχόθεν κι εύχομαι να ξεκινήσουμε δυνατά αυτή την εβδομάδα, γιατί μας απογοήτευσε λίγο το κλείσιμο της περασμένης. «Νεκρό» ποδοσφαιρικά το τριήμερο, μέχρι την Πέμπτη που αρχίζουν τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου, αλλά δεν θα μείνουμε έτσι. Έλεγα να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα και το ομαδικό άθλημα που μας έχει φέρει τις περισσότερες διεθνείς διακρίσεις και μετάλλια. Το πόλο φυσικά!

Σήμερα λοιπόν διεξάγεται η 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και ο δις πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός, που είχε ξεκινήσει με το 20-9 εναντίον της Ντιναμό Τιφλίδας, έχει πολύ δυνατή κόντρα στο Βελιγράδι με την Νόβι, την ομάδα του εορτάζοντα και πρώην ερυθρόλευκου, Άγγελου Βλαχόπουλου.

Είναι αναμφισβήτητα το σούπερ ντέρμπι της αγωνιστικής, αφού οι δυο τους, μαζί με την Προ Ρέκο, είναι οι 3 ομάδες που έχουν τα καλύτερα ρόστερ και είναι τα φαβορί για τον τίτλο.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Το ματς στο Βελιγράδι, είναι ουσιαστικά μια αναπαράσταση του τελικού των Ολυμπιακών Αγώνων, μεταξύ Σερβίας και Ελλάδας. Η Νόβιέχει 5 παίκτες με χρυσό μετάλλιο και τον Βλαχόπουλο με αργυρό και ο Ολυμπιακός έχει 6 παίκτες με αργυρό μετάλλιο και τον Φιλίποβιτς, τον αρχηγό των Σέρβων, με το χρυσό! Κόλαση! Θα βράσει η πισίνα απόψε…

Αυτό το ματς όμως, το αφήνω έξω από τα προγνωστικά στοιχήματος μου. Προτιμώ να το δω το βραδάκι από την TV (20:45, ΕΤ-3), χωρίς να έχω άγχος για το αποτέλεσμα. Να ευχηθώ και καλή περιγραφή στο φιλαράκι μου τον Νίκο Γκομόλη, που θα το κάνει από το στούντιο! Άντε να ξεχωρίσεις παίκτη…

Υπάρχει άλλο ένα δυνατό παιχνίδι στη Σερβία, αυτό μεταξύ της πρωταθλήτριας της χώρας, Ραντνίσκι και της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2019, Φερεντσβάρος, που πέρυσι ξανάπαιξε τελικό κι έχασε από την Προ Ρέκο. Και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη, καθώς οι γηπεδούχοι έχασαν στην πρεμιέρα εκτός έδρας από την Νόβι (10-16), ενώ οι Ούγγροι πήραν ισοπαλία στην Ιταλία από την Μπρέσια (8-8). Θα δώσω προβάδισμα στηνΦερεντσβάρος.

Θεωρώ ότι φαβορί είναι και η Γιουγκ που θα υποδεχτεί την Μαρσέϊγ, όπως και η Σπαντάουστον γερμανικό εμφύλιο με το Ανόβερο, που θα γίνει στο Βερολίνο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μπρέσια – Μπαρτσελονέτα 1  με απόδοση  2.18

Ραντνίκσι – Φερεντσβάρος  2 με απόδοση 1.78

Γιουγκ – Μαρσέϊγ 1  με απόδοση  1,27

Σπαντάου – Ανόβερο 1 με απόδοση  2.01

Όλα τα παιχνίδια στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ