1η αγωνιστική (εξ αναβολής) – Νότιος Όμιλος

*Η αναμέτρηση διεξάγεται με περιορισμένο αριθμό θεατών στις κερκίδες.

*Με 2-3 Goals ολοκληρώθηκαν και τα τέσσερα συνολικά παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Από τη δεύτερη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται η Καλλιθέα, μετά και από εκείνη κόντρα στον Λεβαδειακό (0-1 εντός). Την Κυριακή, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου φιλοξενήθηκε από την Κηφισιά, στην έδρα της οποίας ηττήθηκε με 1-0. Ισορροπημένο ματς σε γενικές γραμμές, με ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές και την ίδια να έχει παράλληλα και δυο δοκάρια με τον Μουνιέ (45′, 54′). Έχει συγκεντρώσει εννέα βαθμούς σε πέντε παιχνίδια, όσους και οι Καραϊσκάκης, Διαγόρας και ΟΦ Ιεράπετρας, οι οποίοι έχουν και ματς περισσότερα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Κηφισιά, για το πρωτάθλημα. Το τέρμα που δέχθηκε στο 32ο λεπτό, έκρινε και την αναμέτρηση.

Καλλιθέα Στατιστικά

*Με No Goal και Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. (δες το στην Betshop)

*Με No Goal και Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Εξακολουθεί να είναι χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα η Ζάκυνθος, μετρώντας μια ισοπαλία και έξι ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, αντιμετώπισε την Καλαμάτα, εκτός έδρας, έχοντας μόλις 14 παίκτες στην αποστολή της, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 5-0. Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα, με τους γηπεδούχους να είναι με διαφορά ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο και τη Ζάκυνθο να μην απειλεί σε καμία περίπτωση. Με μόλις ένα βαθμό, διατηρείται στην τελευταία θέση του ομίλου, ενώ δεν έχει πετύχει ακόμη κάποιο τέρμα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 5-0 από την Καλαμάτα, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 24ο λεπτό, για να δεχθεί ακόμη τέσσερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο (50′, 55′, 69′, 90’+).

Ζάκυνθος Στατιστικά

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα επτά τελευταία παιχνίδια της.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Καλλιθέα – Ζάκυνθος στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ