* 20η Αγωνιστική

* Το Μάρτιο η Κολόν επικράτησε με 1-3 στην έδρα της Πλατένσε

Δείτε τα Προγνωστικά Αργεντινής

ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ωσεί παρούσα στην έδρα της Πατρονάτο τη Δευτέρα, με έλλειμμα ενέργειας/όρεξης, κακή αμυντική ισορροπία, ηττήθηκε δικαιότατα 2-0, δίχως να φτιάξει μία κλασική ευκαιρία.

Επιστροφή τις ήττες μετά το 2-1 επί της Εστουδιάντες στη Σάντα Φε. Πέραν του γοήτρου δεν έχει βαθμολογικό στόχο, αφού έχει εξασφαλισμένη θέση στο επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες με την κατάκτηση του προηγούμενου πρωταθλήματος.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-0) από την Πατρονάτο. Ο Γκουντίνιο άνοιξε το σκορ στο 22’ με όμορφο πλασέ, μετά από υποδοχή βαθιάς μπαλιάς και ασίστ του Σόσα. Δοκάρι για την Πατρονάτο λίγο αργότερα, στο 43’ ο Αρίας έκανε το 2-0 από ασίστ του Γκουντίνιο. Καμία αντίδραση από την Κολόν στο δεύτερο μέρος, δεν απειλήθηκε ουσιαστικά η άμυνα της Πατρονάτο, η ίδια είχε τις πιο επικίνδυνες επισκέψεις στα αντίπαλα καρέ και στην επανάληψη.

ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal & Over 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας (δες το στη Betshop)

* Under 2.5 τα 7/8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΛΑΤΕΝΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Σπουδαία νίκη για την επιβιωσή της στη μεγάλη κατηγορία πέτυχε το Σάββατο η Πλατένσε, επικράτησε με το εντυπωσιακό, αλλά και πλασματικό 4-1 της Τουκουμάν εντός έδρας. Εκμεταλλεύτηκε την αποβολή των φιλοξενούμενων στο 49’ και είχε εύκολο έργο στο υπόλοιπο του αγώνα.

Επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα με 2-1 στην έδρα της φορμαρισμένης Ντεφένσα ι Χουστίσια και την εντός έδρας ισοπαλία με τη Ροσάριο (1-1). Επικίνδυνη εκτός έδρας, μακριά από το γήπεδό της έχει κατακτήσει περισσότερους βαθμούς, σκοράροντας 14 φορές σε 10 ταξίδια.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (4-1) επί της Ατλέτικο Τουκουμάν. Στο 12ο λεπτό η Τουκουμάν ξεδίπλωσε όμορφη αντεπίθεση για το 0-1 του Ερέντια. Δοκάρι για την Πλατένσε μερικά λεπτά αργότερα, η ισοφάριση ήρθε στο transition, με όμορφη προσπάθεια και πλασέ του Τισέρα (31’). Στο 47’ ο Τιχάνοβιτς γύρισε το ματς με δυνατό αριστερό σουτ εκτός περιοχής και στο 49’ ουσιαστικά κρίθηκε το ματς με την αποβολή του Οριουέλα της Τουκουμάν. Με ένα ακόμη σουτ εκτός περιοχής έγινε το 3-1 για την Πλατένσε στο 70’ και ο Σαντοβάλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 94’.

ΠΛΑΤΕΝΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας

* “2-3 γκολ” τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα

Κολόν Σάντα Φε – Πλατένσε στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ