* 12η Αγωνιστική

* Goal/Goal τα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ανεξαρτήτως έδρας

Δείτε τα Προγνωστικά Τουρκίας

ΜΑΛΑΤΙΑΣΠΟΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Το Σάββατο δέχθηκε την πρώτη της ήττα με τον Σουμούντιτσα στον πάγκο, αλλά δεν την άξιζε. Αιφνιδίασε, άγχωσε την Κασίμπασα στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήταν όμως αποτελεσματική στις τελικές της προσπάθειες και το πλήρωσε στο δεύτερο μέρος από στημένες φάσεις.

Είχαν προηγηθεί 2/2 νίκες στο ξεκίνημα του Ρουμάνου τεχνικού, το τυχερό 0-2 στην έδρα της Άδανα Ντεμιρσπόρ και η εξαιρετική εμφάνιση στο 2-1 επό της Αλτάι εντός έδρας. Στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη έκλεισε την 11η αγωνιστική με ρεκόρ 2-0-4 εντός έδρας και συντελεστή τερμάτων 8-13.

“Είμαστε σε καλό δρόμο” δήλωσε ο κόουτς Σουμούντιτσα και υπογράμμισε ότι από τότε που ανέλαβε η ομάδα του δέχθηκε τρία γκολ μόνο από στατικές φάσεις.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-0) από την Κασίμπασα. Πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο η Μαλάτιασπορ, δημιούργησε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στην άμυνα των γηπεδούχων, είχε χαμένο τετ α τετ και ο γηπεδούχος κίπερ έβγαλε δύο καλές φάσεις. Διαφορετική η εικόνα του β’ μέρους, η Κασίμπασα άρχισε να απειλεί και άνοιξε το σκορ στο 54’ με κεφαλιά του Σαντίκου μετά από κόρνερ. Με την ψυχολογία υπέρ της, η Κασίμπασα ήλεγξε το ρυθμό και έκανε το 2-0 ξανά με κεφαλιά από κόρνερ, αυτή τη φορά με σκόρερ τον Μποζόκ (73’).

ΜΑΛΑΤΙΑΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας (δες το στη Stoiximan)

* No Goal τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αναγεννημένη μετά  την προηγούμενη διακοπή των εθνικών ομάδων η Μπασακσεχίρ, μετρά τρεις σερί νίκες έκτοτε με τον Εμρέ στην καθοδήγηση και θέλει να πάει με το 4/4 στη διακοπή του Νοεμβρίου. Τη Δευτέρα επιβεβαίωσε την καλή της ψυχολογική κατάσταση, ανατρέποντας το σκορ με την Άδανα (2-1), ενώ είχαν προηγηθεί καλές εμφανίσεις και στις νίκες επί των Αντάλιασπορ (1-2 εκτός) και Μπεσίκτας (3-2 εντός).

Δραστικά αλλαγμένη η ομάδα με τον Εμρέ Μπελόζογλου στον πάγκο, 3/3 νίκες για τον πρώην διεθνή μέσο και όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο, αξιοποιώντας καλύτερα τους αστέρες της ομάδας Τσαντλί και Βίστσα.

Αμφίβολοι για σήμερα οι αμυντικοί Καϊσαρά, Ταγκίρ και Επουρεάνου που έχασαν προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, με μυϊκά προβλήματα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (2-1) επί της Άδανα Ντεμιρσπόρ. Μεγάλη διπλή ευκαιρία για την Άδανα από κόρνερ στο 15’, στο 38’ έχασε μεγάλη ευκαιρία η Μπασάκ. Από λάθος και ανόητο μαρκάρισμα του γηπεδούχου κίπερ προήλθε το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε η Άδανα στο 60’ (Ασομπαλόνγκα). Με όμορφη ανάπτυξη και δύσκολο τελείωμα του Τσαντλί ισοφάρισε η Μπασάκ στο 71’. Πίεσε στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα η Μπασάκ, έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τον κίπερ Μούριτς να λέει όχι. Με χρήση VAR καταλογίστηκε το πέναλτι που έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους. Σκόρερ από τα 11 βήματα ο κορυφαίος του αγώνα Βίστσα.

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας

* Goal/Goal τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Μαλάτιασπορ – Μπασακσεχίρ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ