8η αγωνιστική

*Η αναμέτρηση διεξάγεται με περιορισμένο αριθμό θεατών (το 75% της χωρητικότητας του γηπέδου).

*Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 8/9 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Στο Σούπερ Καπ: Ομόνοια – Ανόρθωση 1-1 (πεν. 3-2)

Δείτε τα Προγνωστικά Κύπρου

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Ομόνοια στο πρωτάθλημα, μετά και τη νίκη επί του Απόλλωνα (1-0 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ φιλοξενήθηκε από την ΠΑΕΕΚ, στην έδρα της οποίας ηττήθηκε με 1-0. Ισορροπημένο παιχνίδι σε γενικές γραμμές, ωστόσο οι νεοφώτιστοι αποδείχθηκαν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια, για να πάρουν το κάτι παραπάνω.

Έχοντας συγκεντρώσει επτά βαθμούς σε έξι παιχνίδια, “συγκατοικεί” με τις ΠΑΕΕΚ και Πάφο, στο δεύτερο μισό της κατάταξης. “Τα παιχνίδια με την Ανόρθωση είναι πάντα δύσκολα. Περιμένουμε το ίδιο και αυτή τη φορά. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα ούτε με την εμφάνισή μας στο τελευταίο παιχνίδι. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα και φυσικά να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νορβηγός τεχνικός. Από 22 παίκτες αποτελείται η αποστολή της.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από την ΠΑΕΕΚ, για το πρωτάθλημα. Το τέρμα που δέχθηκε στο 34ο λεπτό έκρινε και την αναμέτρηση.

Ομόνοια Στατιστικά

*Με No Goal και Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της. (δες το στην Interwetten)

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Από την πλευρά της, η Ανόρθωση έρχεται από τη δεύτερη διαδοχική της ήττα στα πλαίσια του πρωταθλήματος, μετά και από εκείνη κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού (2-1 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια υποδέχθηκε την ΑΕΚ Λάρνακας, από την οποία και ηττήθηκε με 1-2. Για ακόμη μια φορά ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι, καθώς μπορεί να είχε περισσότερες τελικές, ωστόσο ήταν αρκετά άστοχη στην τελική προσπάθεια.

Μετά από τη νέα αυτή απώλεια, είναι στους έξι βαθμούς και στην προτελευταία θέση, μαζί με τη Δόξα Κατωκοπιάς, πάνω μόνο από τον ουραγό Εθνικό Άχνας. Απόψε θέλει πάση θυσία να πάρει κάτι το θετικό, με τον πρωταρχικό στόχο να είναι η νίκη, όμως γνωρίζει πως το έργο της μόνο εύκολο δεν είναι. Ο Κετσπάγια είδε τους Ρισβάνη και Αμπαρτζουμιάν να ακολουθούν μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης και να μπαίνουν στην αποστολή. Εκτός με πρόβλημα στο μηρό ο Κάιλ Λάφερτι, αλλά και ο γνωστό απόντας Αζέρ Μπουσούλατζιτς.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-2 από την ΑΕΚ Λάρνακας, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με 0-2 (πεν. 35′, 50′) και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό αποτέλεσμα, με το εύστοχο πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου στις καθυστερήσεις.

Ανόρθωση Στατιστικά

*Με Goal/Goal και Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ομόνοια – Ανόρθωση στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ