Σε πτώση “διπλό” στην Αργεντινή

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Σε χαλαρούς ρυθμούς κινείται το σημερινό κουπόνι οπαπ (25/10), έπειτα από ένα σαββατοκύριακο γεμάτο δράση και ντέρμπι στα μεγάλα πρωταθλήματα. Ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα τα παιχνίδια από τα πρωταθλήματα Ισπανίας, Πορτογαλίας και Τουρκίας και πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Πτώση με ενδιαφέρον εντοπίζεται σε παιχνίδι από το πρωτάθλημα Αργεντινής. Συγκεκριμένα στο Ρίβερ Πλέιτ – Αρχεντίνος Τζούνιορς υπάρχει πτώση 33,3% στο “διπλό”, το οποίο άνοιξε στο 7.50 και έχει πέσει στο 5,00. 

Στα Κύπελλο Σκωτίας τώρα υπάρχει ενδιαφέρον στο παιχνίδι Κλάιντμπανκ – Έλγκιν Σίτι, όπου ο άσσος βρίσκεται σε πτωτική πορεία, καθώς από 6,50 βρίσκεται πλέον στο 4,75, έχοντας σημειώσει πτώση 26,9%.

Ακόμη ένα παιχνίδι που το “διπλό” βρίσκεται σε πτώση είναι αυτό ανάμεσα στην Ατλέτικο Γκοϊνιένσε και την Γκρέμιο στο πρωτάθλημα Βραζιλίας. Στο συγκεκριμένο ματς το “διπλό” παρουσιάζει πτώση 20%, καθώς από 3,25 βρίσκεται πλέον στο 2,60.

Τζίροι στοιχήματος

Στην κορυφή έχει πλασαριστεί το Χετάφε – Θέλτα. 61,437€ είναι ο τζίρος του με το ποντάρισμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι να είναι μοιρασμένο. 

Επόμενο βλέπουμε το Μπεσίκτας – Γαλατασαράι. Εδώ ο τζίρος κυμαίνεται στα 19.845€ με τον άσσο να έχει συγκεντρώσει το 41,07%.

Τρίτο κατά σειρά έρχεται το Έρεμπρο – Ντέγκεφορς. Το ματς έχει συγκεντρώσει 16.865 € και το 41,55% έχει στοιχηματιστεί στο “διπλό”.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα.