25η αγωνιστική

*Μετρούν 7/12 παιχνίδια με goal/goal μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Ά Γύρος: Ράνχαϊμ – ΧαμΚαμ 0-4

ΧΑΜΚΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η ΧαμΚαμ άφησε δύο βαθμούς στην έδρα της Σόγκνταλ (1-1) στο πλαίσιο της προηγούμενης αγωνιστικής, όμως δεν επηρεάστηκε η θέση της στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά και η διαφορά από τους διώκτες της. Δεύτερη ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα, μετρά επίσης τρεις νίκες. Συμπλήρωσε έντεκα αναμετρήσεις δίχως ήττα και εξακολουθεί να κρατά την τύχη στα χέρια της αναφορικά με την άνοδο. Εξέτισε και επιστρέφει ο Μελγκάλβις, κάρτες ο αμυντικός Κουρουτσάι. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Σόγκνταλ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 28’ ο Μπιέρλο σκόραρε για το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 47’ ο Χάγκεν σημείωσε αυτογκόλ και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΧαμΚαμ Στατιστικά

*4/5 ματς με G/G (δες το στη betshop)

*3/5 αναμετρήσεις έληξαν με over 2.5

*Δέχεται γκολ σε 7/12 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΑΝΧΑΪΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

H Ράνχαϊμ έχει παρουσιάσει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και στο δεύτερο γύρο και υπό τις οδηγίες του Περέιρα, που αντικατέστησε τον Μόλεν. Ωστόσο, έχει ακόμα ελπίδες για μια θέση στην εξάδα και τα πλέι οφ ανόδου. Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο την Όλεσουντ (3-3). η οποία ήταν η δεύτερη στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Δεν έχει νικήσει για τρία εκτός έδρας. Εκτός οι Άλσετ και Μπλάκσταντ. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 3-3 εντός έδρας με αντίπαλο την Όλεσουντ, για το πρωτάθλημα. Μόλις στο 12’ ο Κβάντε σκόραρε για το 1-0 του ημιχρόνου. Στο 60’ ο Χάουγκεν ισοφάρισε σε 1-1, στο 63’ ο Μένερτ και στο 69’ ο Μέλκερσεν με πέναλτι έκαναν το 3-1. Στο 73’ ο Νόρντλι και στο 75’ ο Μπάρμεν με πέναλτι σκόραραν για το τελικό αποτέλεσμα.

Ράνχαϊμ Στατιστικά

*5 σερί παιχνίδια με γκολ εκατέρωθεν

*7/10 αναμετρήσεις είχαν over 3.5

*Σκοράρει σε 9/11 ματς εκτός έδρας

ΧαμΚαμ – Ράνχαϊμ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ