3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

* Τέσσερις φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες, δύο σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ (το 2004) και άλλες δύο σε ομίλους Γιουρόπα Λιγκ (το 2012). Η Λυών μετράει τρεις νίκες (δύο εντός) και άλλο ένα παιχνίδι ήρθε ισόπαλο (1-1 στην Πράγα). Τα 3/4 παιχνίδια τους ήταν Over και άλλα 3/4 ήταν goal/goal.

* Η Σπάρτα Πράγας μετράει μόλις τρεις ήττες στα 22 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. 

* Η Λυών μετρά 3 σερί εκτός έδρας νίκες στο Γιουρόπα Λιγκ, πιο πριν είχε σημειώσει μόλις 5 στα 17 (5-5-7).

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ικανοποιητική η παρουσία της μέχρι στιγμής στην διοργάνωση, καθώς μπορεί να μην κέρδισε την Μπρόντμπι αλλά ρέφαρε την γκέλα αυτή με την μεγάλη νίκη επί της Ρέιντζερς στην έδρα της την προήγουμενη αγωνιστική. Με τέσσερις βαθμούς και διαφορά ασφαλείας από τους Σκωτσέζους, αν δεν χάσει με την Λυών αυξάνει δραματικά τις πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και να βγει έστω δεύτερη.

Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κέρδισε εύκολα με 4-2 την Παρντουμπίτσε για το πρωτάθλημα στο τελευταίο της παιχνίδι, σε ένα ματς που ήταν κυρίαρχος από την αρχή και κέρδιζε με 3-0 ήδη στο ημίχρονο. Χαλάρωσε στην συνέχεια αλλά δεν έχασε τον έλεγχο. Παραμένει σταθερά στο κυνήγι της Βικτόρια Πλζεν και δείχνει ικανή να το φτάσει μέχρι τέλους. Παραμένει αήττητη στα επτά τελευταία παιχνίδια, ενώ μετρά πέντε σερί νίκες.

Αρκετά τα αγωνιστικά προβλήματα για τους Τσέχους. Μακροχρόνια απόντες για τον σημερινό αγώνα οι αφοί Κρέιτσι, ο πρώτος με θέμα στους πνεύμονες, και ο Χόγιερ με τραυματισμό σε αστράγαλο αντίστοιχα. Θέματα και στην επιθετική γραμμή με τους Γιούλις και Πουλκράμπ να είναι αμφότεροι τραυματίες. Αμφίβολος ο εξτρέμ Κάρλσον.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η εμφατική νίκη με 4-2 επί της Παρντουμπίτσε εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Σπάρτα Πράγας Στατιστικά

*6/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της έληξαν under 2,5 (δες το στη bwin)

*Kερδίζει στα 6 τελευταία πρώτα ημίχρονα των αγώνων της

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΥΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αλάνθαστη μέχρι στιγμής στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, επιβεβαιώνει κατά κράτος για την ώρα την ανωτερότητά της και με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ σε κανένα από αυτά, έχει βάλει πλώρη για την πρωτιά του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Η επιστροφή από την διακοπή των εθνικών ομάδων την βρήκε φουριόζα, αφού προέρχεται από μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της στο ντέρμπι με την Μονακό. Καθαρή νίκη με 2-0, πολύ καλύτερη από την αντίπαλό της στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, υστέρησε μόνο στο πρώτο 20λεπτο του β’ ημιχρόνου. Σκόρερ οι Τοκό-Εκαμπί (75’) με πέναλτι και Ντεναγέρ (90’) . Σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο μήνα, ανακτά και πάλι θέσεις στη βαθμολογία ενώ ξεπερνά και τους τραυματισμούς.

Πάντα εκτός ο Ρενέ Αντελέντ, και ο επιθετικός Ντεμπελέ (6/4 στο πρωτάθλημα) που θα λείψει αρκετό καιρό και πιθανότερα θα χάσει όλη την σεζόν, δεν προλαβαίνει ο έτερος φορ Σλιμανί, ενώ χρόνιο πρόβλημα έχει ο αναπληρωματικός στράικερ Πιντόρ.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η νίκη με 2-0 επί της Μονακό εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Λυών Στατιστικά

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν goal/goal

Σπάρτα Πράγας – Λυών στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ