11η αγωνιστική

*Είναι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην ιστορία τους.

ΑΛΜΕΡΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Αλμερία δεν έχει σημειώσει νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να την πλησιάσουν οι ομάδες που βρίσκονται πίσω της στην κατάταξη. Για την ώρα, έπεσε στην τρίτη θέση κάτω από την Έιμπαρ και τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Ωστόσο, με ενδεχόμενη νίκη επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’, μπορεί να ανακτήσει την πρώτη θέση. Η ομάδα του Ρούμπι προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα κόντρα στην Έιμπαρ (1-0), ενώ στην προηγούμενη αγωνιστική, αναδείχτηκε ισόπαλη εντός έδρας με αντίπαλο τη Λας Πάλμας, με σκορ 1-1. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν προέκυψαν νέα προβλήματα απουσιών για τον κόουτς Ρούμπι, ωστόσο ενδέχεται να πραγματοποιήσει αλλαγές στο αρχικό σχήμα για να δώσει ανάσες σε βασικούς παίκτες. Είναι δεδομένα εκτός οι Ρομπερτόνε, Ραμαζάνι και ο Μπουνιουέλ. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 εκτός έδρας, με αντίπαλο την Έιμπαρ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 39’ ο Στόιτσκοφ σκόραρε το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση και έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους, παρά τις ευκαιρίες που έφτιαξαν στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι.

Αλμερία Στατιστικά

*3/5 ματς με G/G (δες το στη stoiximan)

*3/5 παιχνίδια έληξαν με over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 3/4 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ Β’ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’ είναι σε θετικό μομέντουμ, αφού δεν έχει υποστεί ήττα στα τελευταία τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο την Οβιέδο (1-1), αν και προηγήθηκε στο πρώτο κομμάτι του δεύτερου μέρους. Δεύτερη σερί ισοπαλία για τους Βάσκους, με το ίδιο σκορ 1-1, όπως και με την Πονφεραντίνα, πάλι ως γηπεδούχος. Τρεις στα τελευταία πέντε ματς στο πρωτάθλημα, μετρά επίσης μία νίκη και μία ισοπαλία. Έχει γίνει σχετικά πιο επιθετική έπειτα από τα πρώτα ματς της σεζόν, που δεν είχε δεχτεί γκολ και είχε αμυντικούς προσανατολισμούς. Το γεγονός ότι βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, είναι επιτυχία με στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού. Εξέτισε και είναι εκ νέου διαθέσιμος ο Θουμπιαούρε, όμως είναι σταθερά εκτός ο Άλεξ Σόλα. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 εντός έδρας, με αντίπαλο την Οβιέδο, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στην επίθεση και έμειναν στο μηδέν. Στο 57’ ο Ολαγάστι σκόραρε για το 1-0, όμως στο 65’ ο Μπόρχα Μπαστόν ισοφάρισε σε 1-1 και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’ Στατιστικά

*5/6 αναμετρήσεις με goal/goal

*4/6 παιχνίδια έληξαν με “2-3 γκολ”

*Σκοράρει σε 4/5 ματς εκτός έδρας

Αλμερία – Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ