11η αγωνιστική

*Είναι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην ιστορία τους.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Βαγιαδολίδ επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λεγανές (0-2) για την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πέτυχε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο και συνολικά διατήρησε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Νίκησε έπειτα από δύο διαδοχικές ισοπαλίες, ενώ μετρά ισάριθμες νίκες σε διάστημα πέντε αγώνων τελευταία. Είναι ακόμα εκτός της πρώτης εξάδας της βαθμολογίας και πρέπει να πάρει συνεχόμενες νίκες για να μπει πιο ενεργά στη διεκδίκηση της ανόδου που είναι και ο πρωταρχικός της στόχος. “Έχουμε περισσότερες απαιτήσεις. Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες στο γήπεδό μας και να συνεχίσουμε να μαζεύουμε πόντους”, δήλωσε ο αμυντικός Νάτσο Μαρτίνεθ. Είναι σταθερά εκτός οι Πάμπλο Ερβίας, Ελ Χασέν, Ολάσα, Χοακίν Φερνάντεθ και Ούγο Βαγέχο.

Προηγούμενο παιχνίδι: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-2 εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Λεγανές, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 25’ ο Σέρχιο Λεόν σκόραρε για το 0-1 των φιλοξενούμενων που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους. Στο 87’ ο Βάισμαν πέτυχε δεύτερο τέρμα και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Βαγιαδολίδ Στατιστικά

*4/5 ματς με under 2.5 (δες το στη stoiximan)

*4/6 παιχνίδια τελευταία έληξαν με No Goal

*Δέχεται γκολ σε 2/4 ματς ως γηπεδούχος

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΜΠΙΘΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ιμπίθα είναι σε κρίσιμο σημείο στη σεζόν, διότι έχει αλλάξει η αγωνιστική της κατάσταση και τα αποτελέσματα και κινδυνεύει να χάσει εντελώς τη φόρμα της. Προέρχεται από την ήττα με αντίπαλο τη Μιραντές (0-2) εντός έδρας, η οποία ήταν η τρίτη συνεχόμενη για τη νεοφώτιστη. Η Ιμπίθα ήταν η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας για επτά αγωνιστικές. Το ματς με τη Μιραντές ήταν μόλις το δεύτερο που δε σκοράρει το συγκρότημα του Καρθέδο, έπειτα από εκείνο το 0-0 εναντίον της Σαραγόσα στην πρεμιέρα της Σεγούντα Ντιβισιόν. “Ειμαστε πληγωμένοι στην περηφάνια”, είχε πει την προηγούμενη εβδομάδα ο τεχνικός της Ιμπίθα και απ’ ό,τι φάνηκε η ομάδα είναι επηρεασμένη αγωνιστικά. Εξέτισε και είναι εκ νέου διαθέσιμος ο κεντρικός αμυντικός Γκάλβεθ. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Γνώρισε την ήττα με σκορ 0-2 εντός έδρας, με αντίπαλο τη Μιραντές, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 14’ ο Ροδρίγο Ρικέλμε σκόραρε για το 0-1 των φιλοξενούμενων που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 57’ ο Ίνιγο Βιθέντε πέτυχε δεύτερο τέρμα για τη Μιραντές και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ιμπίθα Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις τελευταία με G/G

*4/6 παιχνίδια έληξαν με “2-3 γκολ”

*Σκοράρει σε 4/5 ματς εκτός έδρας

Βαγιαδολίδ – Ιμπίθα στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ