10η αγωνιστική 

*100% πληρότητα θεατών στο λεγόμενο «ντέρμπι του Ατλαντικού».

*Η Μπορντό έχει χάσει τα 2/5 τελευταία παιχνίδια απέναντι στην Ναντ, όσα δηλαδή είχε χάσει στα προηγούμενα 13.

*Η Μπορντό παραμένει αήττητη στα επτά τελευταία παιχνίδια της με την Ναντ εντός έδρας. Στα 5 από αυτά δεν δέχτηκε γκολ.

*Οι μόλις 7 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει η Μπορντό μέχρι τώρα στα 9 πρώτα παιχνίδια, είναι η τρίτη χειρότερη συγκομιδή της στην ιστορία σε αυτό το σημείο της σεζόν.

*Η Ναντ έχει κερδίσει τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα

*7/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν no goal και under 2,5

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΜΠΟΡΝΤΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Σε μόνιμο τέλμα η Μπορντό και ένας Πέτκοβιτς να παλεύει μόνος του μήπως καταφέρει το ρόστερ του και βρει χημεία αλλά οι αμφιβόλου αξίας μεταγραφές που πραγματοποίησε στο τέλος του καλοκαιριού δεν δείχνουν μέχρι στιγμής να τον δικαιώνουν, ενώ παράλληλα αμυντικά δείχνει σε κάκιστη κατάσταση και έχει αρκετά πράγματα να διορθώσει. Αποκαρδιωτική η εικόνα της στην έδρα της Μονακό και στην ήττα της με 3-0, τίποτα δεν λειτούργησε καλά ούτε επιθετικά.

«Είμαι θυμωμένος και απογοητευμένος. Μίλησα με την ομάδα. Κάναμε δύο βήματα πίσω. Ο αντίπαλος ήταν πιο δυνατός από εμάς. Πρέπει να το δεχτούμε. Όπως πάντα, θα πρέπει να δουλέψουμε, να κάνουμε τρία νέα βήματα μπροστά. Όταν χάνεις, λείπουν πολλά. Γι ‘αυτό πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη, ξεχωριστά. Έτσι μπορούμε να προσεγγίσουμε τους αγώνες που έρχονται», τόνισε ο Ελβετός τεχνικός.

Τιμωρημένος ο στόπερ Γκρέγκερσεν (5/0), ενώ αμφίβολος παραμένει ο μέσος Ονανά (3/2). Μακροχρόνιοι απόντες οι πολύπειροι Κοσιελνί (5/0) και Μπάις, ενώ στα θετικά ίσως πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής ο φορ Νιάνγκ.

Προηγούμενο παιχνίδι: H κάκιστη εμφάνιση και η ήττα με 3-0 από την Μονακό στο πριγκιπάτο για το πρωτάθλημα.

Μπορντό Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν over 2,5 (δες το στο Pamestoixima)

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν goal/goal

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΝΑΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Εξαιρετικός για τα δεδομένα της σεζόν ο μέχρι τώρα απολογισμός για την Ναντ, που δείχνει σίγουρη πως μπορεί να πετύχει πράγματα και ενώ ήταν προετοιμασμένοι άπαντες στο σύλλογο για τα χειρότερα, δεδομένης της μη ενίσχυσής της το περασμένο καλοκαίρι. Κυριότερος της αρωγός σε αυτό, η εξαιρετική μεσοεπιθετική της λειτουργία και το φορμάρισμα ορισμένων σημαντικών και κρίσιμων μονάδων. Στο τελευταίο ήταν εξαιρετικά κυνική και αποτελεσματική και σε ένα παιχνίδι χωρίς υψηλό θέαμα πήρε σημαντική νίκη με 2-0 επί της Τρουά.

«Είναι τεράστια ικανοποίηση γιατί μόλις είχαμε χάσει στο Ρεμς (3-1). Έχω επαναλάβει αρκετά ότι δεν ήμουν ικανοποιημένος με την απόδοση του περασμένου Σαββατοκύριακου. Τα παιδιά αντέδρασαν καλά», το σχόλιο του Κομπουαρέ για το παιχνίδι. Σε φιλικό αγώνα με αρκετές ρεζέρβες, ηττήθηκε με 1-0 από την Νιόρ σε ουδέτερο γήπεδο.

Μάλλον επιστρέφει ο μπακ Φάμπιο (5/0), αλλά θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου στόπερ Καστελετό (8/1). Δεν θα είναι διαθέσιμοι λόγω τραυματισμού ούτε o εξτρέμ Γκεμπέλς (3/0) αλλά ούτε και ο νεαρός εξτρέμ Μερλίν (4/0).

Προηγούμενο παιχνίδι: Νίκησε με 2-0 την Τρουά εντός έδρας για το πρωτάθλημα, χάρη σε δύο γκολ του Ζιροτό (58′) και Μπλα (69′).

Ναντ Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν goal/goal και over 2,5

*Χωρίς ισοπαλία από την πρεμιέρα και μετά

Μπορντό – Ναντ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ