* 16η Αγωνιστική

* No Goal τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας

* Αήττητη η Μπόκα στα 8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (3-5-0)

ΟΥΡΑΚΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δίκαιη επικράτηση για την Ουρακάν την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Σεντράλ Κόρδοβα (1-2). Αυτό ήταν το πρώτο τη Over σε 14 παιχνίδια από τα μέσα Ιουλίου!

Πέτυχε λοιπόν τρίτη σερί νίκη η ομάδα του Κουντέλκα, που συνεχίζει την αναρρίχησή της στο βαθμολογικό πίνακα. Έφτασε τους 22 πόντους και στην ολοκλήρωση της 15ης αγωνιστικής βρέθηκε 11η.

Είχε προηγηθεί το φτωχό για τις ευκαιρίες της 1-0 επί της Άρσεναλ Σαραντί και το διπλό (0-1) στην έδρα της Νιούελς, όπου ήταν τρομερά κυνική και σκόραρε σε μία από τις τέσσερις τελικές της προσπάθειες.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Σεντράλ Κόρδοβα. Προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό με κεφαλιά του Ενρίκες μετά από κόρνερ, αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα για το 1-1 στο 13’. Συνέχισε να απειλεί, κυρίως από στημένες φάσεις η Ουρακάν, της ακυρώθηκε αμφισβητούμενο γκολ και είχε δοκάρι. Στο 47’ ο Ιμπάνιες σκόραρε με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή για το 1-2, εκμεταλλευόμενος και τη λάθος τοποθέτηση του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στη συνέχεια είδε την Κόρδοβα να έχει δοκάρι, αλλά απείλησε εξίσου με τρίτο γκολ.

ΟΥΡΑΚΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 13/14 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας (δες το στη Betshop)

* No Goal τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΟΚΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με τεσσάρα ξεπέρασε την ήττα στο “superclasico” του Μονουμεντάλ η Μπόκα. Επικράτησε εύκολα της Λανούς με 4-2, παρότι βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ στο 23ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των αντιπάλων, γύρισαν το ματς σε 3-1 ως το 50’ και πήραν μία σχετικά άνετη νίκη.

Ήταν η τρίτη στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος, όπου ολοκλήρωσε την προηγούμενη αγωνιστική στην 6η θέση και στους 24 πόντους, στο -9 όμως από την πρωτοπόρο Ρίβερ.

Παράλληλα περιμένει ημερομηνία για το νοκ άουτ ημιτελικό Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Αρχεντίνος Τζούνιορς, αφού στα προημιτελικά απέκλεισε στα πέναλτι την Πατρονάτο (0-0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (4-2) επί της Λανούς. Έμεινε πίσω στο σκορ (23’) στην πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα, αλλά γύρισε το ματς πριν το ημίχρονο με κεφαλιά του Βέιγκαντ στο 32’ και μακρινό σουτ του Αλμέντρα στο 38’. Ο Βάσκες εκμεταλλεύτηκε λάθος απομάκρυνση των φιλοξενούμενων στο 50’ για το 3-1. Στο 82’ μείωσε η Λανούς, με την άμυνα της Μπόκα να είναι απούσα σε δεύτερο χρόνο από κόρνερ. Ο Παβόν με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις.

ΜΠΟΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal & Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα

* Και στα δύο τελευταία εκτός καταλογίστηκε κόκκινη κάρτα

Ουρακάν – Μπόκα Τζούνιορς στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ