Value Bets : Μας πάει τελικά η Ευρωλίγκα

Ανανεώθηκε:

Καλησπέρα friends! Χθες κάναμε το απόλυτο, κλείνοντας με 5/5 στην Ευρωλίγκα, ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια!

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (22:00)

Η Ρεάλ, στην έδρα της, ευστοχεί σε 11 τρίποντα ανά αγώνα, ενώ δέχεται μόλις 9. Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, στα εκτός έδρας ματς, μετράει 8.5 εύστοχα τρίποντα ανά αγώνα και δέχεται 11. Στις τελευταίες 4 μεταξύ τους αναμετρήσεις στη Μαδρίτη, η Ρεάλ ευστόχησε σε περισσότερα τρίποντα από τον Παναθηναϊκό, επιβεβαιώνοντας τα στατιστικά. Θα πάμε λοιπόν με Ρεάλ περισσότερα τρίποντα στο 1.70 (στην ισοπαλία είναι μονάδα, καθώς είναι 2way επιλογή) στη Stoiximan.

Το σημείο ανέβηκε 13:40

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΕΪΛΟΡ ΦΡΙΤΖ – ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΖΒΕΡΕΦ (22:00)

Ο Φριτζ, φέτος, στις σκληρές επιφάνειες, σε best of 3 παιχνίδια, δέχεται 9 άσσους ανά αγώνα. Από την άλλη, ο Ζβέρεφ μετράει σχεδόν 9.5 άσσους ανά ματς, στις ίδιες ακριβώς καταστάσεις. Το παιχνίδι δίνεται από τις εταιρείες ως 0-2 υπέρ του Ζβέρεφ, αλλά ο Γερμανός μετράει 0.8 άσσους ανά σερβίς του και σχεδόν 4 ανά σετ. Γι’ αυτό θα πάμε με Ζβέρεφ over 6.5 άσσους στο 1.70 στη Bwin.

Το σημείο ανέβηκε 16:30

Τέιλορ Φριτζ – Αλεξάντερ Ζβέρεφ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΑΝΖΕ (22:00)

Απόψε η Παρί θα αγωνιστεί χωρίς τους Νεϊμάρ, Μέσσι και Ντι Μαρία, λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους. Στα ματς, που έλειψαν οι παραπάνω, ο Εμπαπέ μέτρησε 3 σουτ στο στόχο ανά αγώνα. Οι εταιρείες τον δίνουν να σκοράρει σε απόδοσεις κάτω από 2.00, ενώ εμείς απλά ζητάμε 2 σουτ στο στόχο από εκείνον. Στις 2 προηγούμενες αναμετρήσεις του Εμπαπέ με την Ανζέ, ο Γάλλος μέτρησε 4 σουτ στην εστία. Θα πάμε οπότε με Εμπαπέ 2+ σουτ στο στόχο στο 1.90.

Το σημείο ανέβηκε 17:20


Για να δείτε άμεσα ό,τι ανεβαίνει, μπείτε στο Discord του Betarades & στο κανάλι #value-bets :
https://discord.gg/betarades

 

Σύντομα θα προστεθούν και άλλα σημεία στην κατηγορία value bets…