9η αγωνιστική

*100% πληρότητα θεατών.

*Σε φιλικό στις 10/7: Γκόου Αχέντ Ιγκλς – Χέρακλες Αλμέρο 0-1

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν goal/goal και over 2,5 

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας

ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Σίγουρα μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία για την νεοφώτιστη το γεγονός πως βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και στην δεύτερη διακοπή, με την ελάχιστη βέβαια δυνατή διαφορά. Στο μεγάλο ματς με την Βααλβάικ κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (1-1) αν και προηγήθηκε, ενώ κόντεψε να πάρει και την νίκη αλλά το γκολ της στο 89′ ακυρώθηκε ορθώς για επιθετικό φάουλ του φορ Λίντμπεργκ πάνω στον αντίπαλο κίπερ.

Μεγάλο ζητούμενο για την ομάδα του Κες Φαν Βόντερεν είναι η βελτίωση στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Στο Ντεβέντερ έχει δείξει μέχρι στιγμής εξαιρετικό πρόσωπο και η έδρα της αποτελεί για άλλη μια σεζόν βασικό της αρωγό για την επίτευξη των στόχων της. Παραμένει χωρίς νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, είχε όμως αρκετά δύσκολο πρόγραμμα.

Φρέσκα προβλήματα ο τραυματισμός του βασικού στόπερ Νάουμπερ (7/0) καθώς και του εξτρέμ Μπέρντεν (7/0), αλλά και του εφεδρικού μπακ Τούζλατζικ (1/0). Πάντα εκτός ο εφεδρικός φορ Μουλένγκα (3/0) και οι μεσοεπιθετικοί Κράουδερ και Ρος.

Προηγούμενο παιχνίδι: Ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην βελγική Λόμελ Γιουνάιτεντ σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε το περασμένο Σάββατο. Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος.

Γκόου Αχέντ Ιγκλς Στατιστικά

*Όλα της τα εντός έδρας παιχνίδια φέτος έληξαν με under 3,5 (δες το στη Betshop)

*Xωρίς ισοπαλία σε εντός έδρας επίσημο αγώνα από τις 2/4

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΕΡΑΚΛΕΣ ΑΛΜΕΡΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Σε καλό φεγγάρι και με την βέλτιστη δυνατή ψυχολογία πήγε στην διακοπή η Χέρακλες Αλμέρο, μετά την μεγάλη νίκη που σημείωσε απέναντι στην Βίλεμ με το οριακό 3-2, τρίτη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Παράλληλα, έβαλε τέλος στο αήττητο έξι αγώνων της ομάδας του Τίλμπουρχ. Το γκολ του αναπληρωματικού Ατζαουί στην εκπνοή του αγώνα, πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον κόσμο της, που βλέπει την ομάδα του να ανεβαίνει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Κάλεσμα της διοίκησης προς τον κόσμο: «Καλούμε επίσης τον κόσμο να σταματήσει να ρίχνει ποτήρια μπύρας στο γήπεδο. Αυτό είναι δυσάρεστο για τους παίκτες μας, αυτούς των αντιπάλων και επίσης φίλων οπαδών». Το γεγονός ότι μπορεί επίσης να προκαλέσει διακοπή του παιχνιδιού είναι επίσης επιχείρημα. Επιπλέον, μπορεί να επιβληθούν μεγάλα πρόστιμα εάν ο σύλλογος τιμωρηθεί για τέτοιες ενέργειες.

Πάντα εκτός ο εξτρέμ Λούντινγκ (1/0), ο αριστερός μπακ Ουμπελά, ενώ φρέσκο πρόβλημα ο τραυματισμός του αναπληρωματικού στόπερ Σόνενμπεργκ.

Προηγούμενο παιχνίδι: Ηττήθηκε σε φιλικό παιχνίδι από την Αρμίνια Μπίλεφελντ με 2-1, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Χέρακλες Αλμέρο Στατιστικά

*3/4 τελευταία επίσημα παιχνίδια της έληξαν goal/goal και over 2,5

*3/5 τελευταία επίσημα παιχνίδια της έληξαν Χ ημίχρονο

Γκόου Αχέντ Ιγκλς – Χέρακλες Αλμέρο στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ