3η αγωνιστική

*Φάση των ομίλων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στη ζώνη της Αφρικής. Δέκα όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, την πρόκριση για τον τρίτο γύρο θα πάρουν οι καλύτεροι πρώτοι του κάθε ομίλου.

*Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες σε επίσημο παιχνίδι, καθώς και οι δυο προηγούμενες συναντήσεις τους είχαν φιλικό χαρακτήρα.

ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αήττητη παραμένει μετά από τα δυο πρώτα παιχνίδια της σε αυτά τα προκριματικά, η Τανζανία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Κιμ Πόουλσεν υποδέχθηκε τη Μαδαγασκάρη, της οποίας και επικράτησε με 3-2. Μπήκε δυναμικά και παρότι είδε την αντίπαλο της να φέρνει το ματς στα ίσα, έδειξε χαρακτήρα και πήρε το ματς.

Πρώτη νίκη, μετά και την ισοπαλία της πρεμιέρας στην έδρα της ΛΔ Κονγκό (1-1), οπότε και είναι στους τέσσερις βαθμούς. Συνολικά 24 παίκτες βρίσκονται στις κλήσεις του Δανού τεχνικού, με τους Εμπουανά Σαματά και Σιμόν Εμσουβά να είναι αυτοί που ξεχωρίσουν από το ρόστερ της.

Εθνική Τανζανίας Ρόστερ

Μανουλά (Σίμπα), Εμνατά (Πολίσι Τανζανία), Μασέκε (Αζάμ), Καμπβίλι (Γιανγκ Άφρικανς), Καπομπέ (Σίμπα), Μουεντά (Σίμπα), Νιονί (Σίμπα), Τζομπ (Γιανγκ Άφρικανς), Εμουαμνιέτο (Γιανγκ Άφρικανς), Τζούμα (Σίμπα), Εμουαϊκέντα (Αζάμ), Χουσεΐν (Αζάμ), Μανιάμα (Αζάμ), Κιμπαμπάγκε (KMC), Μ. Εμουαμίτα (Γκουαμπινά), Ντίσμας (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Γιασίν (Σίμπα), Εμκουντέ (Σίμπα) Σαλούμ (Γιανγκ Άφρικανς), Μποκό (Σίμπα), Σελεμάν (Αζάμ), Σουλεϊμάν (Κοαστάλ Ουνιόν), Σαματά (Αντβέρπ), Λουσάγιο (Ναμουνγκό), Εμσουβά (Βιντάντ Καζαμπλάνκα)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-2 επί της Μαδαγασκάρης, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τους Νιόνι (πεν. 3′) και Ντίσμας Μιρόσι (26′), για να δεχθεί την ισοφάριση πριν την ανάπαυλα (36′, 45’+). Ωστόσο, επικράτησε με το τέρμα του Σαλούμ, στο 52ο λεπτό.

Τανζανία Στατιστικά

*Under 2.5 τα 6/8 τελευταία επίσημα παιχνίδια της. (δες το στην Stoiximan)

*Goal/Goal τα 4/5 τελευταία επίσημα παιχνίδια της, ως γηπεδούχος.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΕΝΙΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Όπως η σημερινή του αντίπαλος, έτσι και το Μπενίν είναι αήττητο μετά και τα δυο πρώτα παιχνίδια του σε αυτά τα προκριματικά. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μισέλ Ντουσουγιέ υποδέχθηκε τη ΛΔ Κονγκό, με την οποία έμεινε στο 1-1. Βρέθηκε πίσω από νωρίς, ωστόσο λίγο αργότερα έφερε το ματς στα ίσα και με σωστή διαχείριση του ματς, πήρε κάτι το θετικό.

Είναι έτσι στους τέσσερις βαθμούς, καθώς είχε προηγηθεί η νίκη της πρεμιέρας στην έδρα της Μαδαγασκάρης (0-1). Χωρίς πολλές αλλαγές σε σχέση με τα ματς του Σεπτεμβρίου, η αποστολή της. Την πρώτη του κλήση έλαβε ο πορτιέρο Μπατορί Ντουγιεμέ.

Εθνική Μπενίν Ρόστερ

Τερματοφύλακες: Αλαγκμπέ (Βαλενσιέν), Νταντζινού (JDR Σταρς), Ντουγιεμέ (Λότο-Πόπο) – Αμυντικοί: Αντενόν (Δόξα Κατωκοπιάς), Χουντοντζί (Κλερμόν), Αντιλέχου (Μπρέντα), Κικί (Αρντά Καζνταλί), Βερντόν (Λουντογκόρετς), Ασόγκμπα (Μπουλόν), Σαμαντού (ΑΣΚΟ), Ροσέ (Αντάνασπορ) – Μέσοι: Αντεοτί (Λαβάλ), Κοσί (Κλαμπ Αφρικέν), Αλινβί (Ντιζόν), Τιντζάνι (Δόξα Κατωκοπιάς), Ολαϊτάν (Αγιέμα), Αλμέιδα (Βαλενσιέν) – Επιθετικοί: Ποτέ (Μενεμένσπορ), Μουνιέ (Μπρεστ), Ντοσού (Κλερμόν), Σουκού (Σαντχάουζεν), Γκόμεζ (Αμιάν), Μπεακού (Μπουφλέ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη ΛΔ Κονγκό, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Βρέθηκε πίσω στο 12ο λεπτό, για να ισοφαρίσει εν τέλει με τον Αντεοτί, στο 33′, για το τελικό αποτέλεσμα.

Μπενίν Στατιστικά

*Under 2.5 τα επτά τελευταία επίσημα παιχνίδια του.

*No Goal και Under 2.5 τα τρία τελευταία επίσημα παιχνίδια του, ως φιλοξενούμενο.

Τανζανία – Μπενίν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ