*Προκριματικά για το Euro U19, η τελική φάση του οποίου θα διεξαχθεί το 2022. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου, καθώς και η καλύτερη τρίτη θέση, που θα έχει το καλύτερο ρεκόρ σε σύγκριση με τις δύο πρώτες ομάδες του ομίλου, στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

*Μία έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες, με τον αγώνα να λήγει ισόπαλος στην έδρα της Βόρειας Ιρλανδίας (1-1).

ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ Κ19 ΑΝΑΛΥΣΗ

Μέτρια η εικόνα της Βόρεια Ιρλανδίας Κ19 στα φιλικά που έδωσε μέχρι στιγμής, τα οποία ήταν όλα στο γήπεδό της. Πήρε δύο νίκες και μία ισοπαλία σε πέντε αναμετρήσεις, έχοντας σκοράρει, αλλά και δεχθεί εφτά γκολ. Είχε χάσει την πρόκριση για τη δεύτερη φάση του Euro U19 που θα διεξαγόταν το 2020, καθώς τερμάτισε στην τρίτη θέση, ισόβαθμη με τη δεύτερη, αλλά η διαφορά τερμάτων έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Προέρχεται από δύο θετικά αποτελέσματα, ισοπαλία εναντίον της Γερμανίας Κ19 (1-1) και νίκη κόντρα στα Νησιά Φερόε Κ19 (1-0). Καλή εικόνα είχε στο τελευταίο της φιλικό και φάνηκε αρκετά έτοιμη για την έναρξη των προκριματικών του Euro U19 που θα πραγματοποιηθεί το 2022. Η πρώτη της αναμέτρηση θα είναι εντός έδρας και θα φιλοξενήσει τη Δανία Κ19. Έδειξε πως μπορεί να δυσκολέψει ακόμα και πιο δυνατούς αντιπάλους στο γήπεδό της και θέλει να το πετύχει και στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα, αλλά και ψυχολογία ενόψει των επόμενων αγωνιστικών.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη ενάντια στα Νησιά Φερόε Κ19 με σκορ 1-0, στα πλαίσια των φιλικών προετοιμασίας. Το γκολ που έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους πέτυχε ο Ντόνλεϊ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90+4.

Βόρεια Ιρλανδία Κ19 Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα ματς.(δες το στο Pamestoiximagr)

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΔΑΝΙΑ Κ19 ΑΝΑΛΥΣΗ

Σε πολύ καλή κατάσταση η ομάδα της Δανίας Κ19 που έχει δεχθεί μόλις μία ήττα στις τελευταίες της δέκα αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Είχε καταφέρει να προκριθεί στη δεύτερη φάση για το Euro U19 που θα διεξαγόταν το 2020, όμως το αναπάντεχο πρόβλημα που έπληξε παγκοσμίως (Covid-19), δεν της έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε αυτό, καθώς όπως ήταν φυσικό αναβλήθηκε.

Έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο στα φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής, παραμένοντας αήττητη και στις τρεις αναμετρήσεις, σκοράροντας σε όλες. Φαίνεται αρκετά έτοιμη για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της για τα προκριματικά του Euro U19 που θα διεξαχθεί το 2022 και θα αντιμετωπίσει στον πρώτο της αγώνα τη Βόρεια Ιρλανδία Κ19. Είναι σαφώς πιο δυνατή ομάδα από την αντίπαλό της και θέλει να το εκμεταλλευτεί παίρνοντας το θετικό αποτέλεσμα και ξεκινώντας με το δεξί.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Πολωνίας Κ19 με σκορ 1-0, στα πλαίσια των φιλικών προετοιμασίας. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους σκόραρε ο Μπρέουμ στο 69’.

Δανία Κ19 Στατιστικά

*Σκόραρε στα 5/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Βόρεια Ιρλανδία Κ19 – Δανία Κ19 στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ