FIBA Champions League: Με ελληνικά over

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
FIBA Τσάμπιονς Λιγκ

5339. ΙΓΚΟΚΕΑ – ΠΑΟΚ (19:30, Cosmote Sport 7)

Αγώνας για την 1η αγωνιστική του Ομίλου Ε.

Πέρσι έφτασε μέχρι και τη φάση των 16 και μάλιστα στάθηκε αξιοπρεπώς κόντρα στα μεγαθήρια της διοργάνωσης Μπούργκος (τροπαιούχος) και Τενερίφη. Στην Αδριατική λίγκα έχει ρεκόρ 1-1 με τελευταίο ματς την ήττα από την ΚΚ Βελιγραδίου.

Ιγκοκέα – ΠΑΟΚ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μας διέψευσε ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα αφού παρουσιάστηκε κατώτερους του αναμενομένου κι έχασε εντός έδρας από το Λαύριο. Υπάρχει πάντως μία θετική αύρα και προσδοκίες. Σημαντική σήμερα η απώλεια του Λοβ που είναι τραυματίας.

Η Ιγκοκέα τρέχει αρκετά. Έτσι έχει χτιστεί αυτό το ρόστερ. Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει πρόβλημα να ακολουθήσει (άσχετα αν τον συμφέρει ή όχι). Το line του αγώνα δεν έχει βγει πολύ ψηλά. Είναι στους 155.5 πόντους και θα πάρουμε ξεκάθαρα το over 155.5 με απόδοση 1.90 στην betshop.


5340. ΛΑΥΡΙΟ – ΝΤΙΖΟΝ (19:30 Cosmote Sport 4)

Αγώνας για την 1η αγωνιστική του Ομίλου C.

Το Λαύριο εξαργυρώνει την περσινή εκπληκτική χρονιά (τελικοί πλέι οφ στην Ελλάδα) με συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Σερέλης συνεχίζει στον πάγκο. Ο Κάρτερ σκόρπισε τον ΠΑΟΚ στο παλατάκι με 28 πόντους για τη νίκη με 89-73 στην έδρα του δικεφάλου. Φοβερός και ο Μουράτος. Το ματς γίνεται στο ΣΕΦ, ακατάλληλο κρίθηκε το γήπεδό του.

Λαύριο – Ντιζόν στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ντιζόν θα έχει τον Νέναντ Μάρκοβιτς στον πάγκο. Αυτό στα μάτια μας δεν είναι και τόσο θετικό κι ας τα πήγε σχετικά καλά πέρσι στην Γκαζιαντέπ. Ο Χόλστον παραμένει πρώτο βιολί και σκόραρε 31 πόντους στην πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος στη νίκη επί της Παρί με 94-78.

To Λαύριο έδειξε και κόντρα στον ΠΑΟΚ ότι αν βρει ρυθμό έχει εύκολα τους 90 πόντους. Το ίδιο είδαμε και από την Ντιζόν στην πρεμιέρα, ενώ με το ρόστερ που έχει και τον Μάρκοβιτς στον πάγκο δεν θα παίξει και τόσο φανατική άμυνα. Πάμε ξεκάθαρα με το Over 155.5 στους συνολικούς πόντους του αγώνα με απόδοση 1.90 στη stoiximan.


5337. ΤΟΦΑΣ ΜΠΟΥΡΣΑ – ΟΣΤΑΝΔΗ (19:00)

Αγώνας για την 1η αγωνιστική του Ομίλου F.

Μετά την εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Τουρκίας επί της Τουρκ Τέλεκομ, η Τόφας κέρδισε και την Μπουγιούκ εντός με 98-87. Ο Κουκ έβαλε 36 πόντους σε αυτό το ματς. Πέρσι έφτασε μέχρι τους 16, φέτος θέλει ακόμη ψηλοτερα.

Τόφας Μπούρσα – Οστάνδη στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Οστάνδη έχει ξεκινήσει με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα Βελγίου. Είναι ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες, ενώ ο κόουτς Γκέρζια στον πάγκο της συμπλήρωσε 10 χρόνια, ενώ πάνω-κάτω ξέρουμε τι θα δούμε και φέτος από αυτήν.

Καθαρό φαβορί η τούρκικη ομάδα, μας φοβίζουν όμως οι 8.5 του χάντικαπ και δεν θα ποντάρουμε.


5338. ΤΡΕΒΙΖΟ  ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΙ – VEF ΡΙΓΑ (19:00)

Αγώνας για την 1η αγωνιστική του Ομίλου D.

Η Τρεβίζο έπαιξε προκριματικά για να μπει στους ομίλους και τα κατάφερε περίφημα. Το τελευταίο ματς κόντρα στην Τσμόκι Μινσκ δεν ήταν εύκολο αλλά τα κατάφερε. Κέρδισε τη Βενέτσια εντός έδρα συνόρων στο τελευταίο της ματς, δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα, δείχνει να πατάει αρκετά καλά και να έχει ρυθμό.

Τρεβίζο Γιουνιβέρσιτι – VEF Ρίγα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρίγα παίζει δίχως αντίπαλο στη Λετονία. Στο Τσάμπιονς Λιγκ πέρσι έφτασε μέχρι τη φάση των 16. Εντός συνόρων ξεκίνησε με νίκη κερδίζοντας την Κάλεβ με 84-82. Ρόστερ γεμάτο Λετονούς με προσθήκες λίγων Αμερικανών.

Πολλοί μας φαίνονται οι 9.5 πόντοι στους οποίους έχει βγει το όριο του αγώνα. Η Τρεβίζο έχει πολλά χρόνια να παίξει στην Ευρώπη και οι μπουκ έχουν επηρεαστεί από το όνομά της και το καλό ξεκίνημα στην Ιταλία. Η Ρίγα έχει κρατήσει τον περσινό κορμό και μπορεί να φανεί ανταγωνιστική. Πάμε με το διπλό στο χάντικαπ με απόδοση 1.90 στη winmasters.


5343. CSU ΚΛΟΥΖ-ΝΑΠΟΚΑ – ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ (19:30)

Αγώνας για την 1η αγωνιστική του Ομίλου G.

Η Κλουζ βρέθηκε στους ομίλους κάνοντας τη μεγάλη έκπληξη να αποκλείσει το Περιστέρι στα προκριματικά. Οι πρωταθλητές Ρουμανίας έχουν ένα αξιόλογο ρόστερ και έκαναν εύστοχες επιλογές στους ξένους με έμπειρους παίκτες. Εντός Ρουμανίας δεν έχει πρόβλημα.

CSU Κλουζ Ναπόκα – Νταρουσάφακα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ηγέτη τον Κοπέιν που έκανε πράγματα και θαύματα, η Ντάσκα πέρασε από την έδρα της Γαλατά για το πρωτάθλημα. Πρώτη νίκη μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Φενέρ. Πέρσι έκανε μέτρια χρονιά, φέτος ενισχύθηκε σημαντικά και την περιμένουμε καλύτερη.

Γρίφος το ματς. Μπερδεύει ακόμη και τους μπουκ που το δίνουν σε ισορροπία. Θα απέχουμε.


5341. ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ – ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ (21:00)

Αγώνας για την 1η αγωνιστική του Ομίλου B.

Έχασε από τη Μακάμπι στον τελικό του Σούπερ Καπ, αλλά αυτό δεν ήταν κάτι που εξέπληξε. Από εκεί και πέρα έχει ενισχυθεί σημαντικά σε σχέση με πέρσι παρότι αποχωρεί ο σταρ Μπένετ. Καλές προσθήκες Αμερικανών, ένα ακριβό ρόστερ για τα δεδομένα της διοργάνωσης.

Χάποελ Ιερουσαλήμ – Καρσίγιακα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Καρσίγιακα έχασε πέρσι τον τίτλο στον τελικό από την Μπούργκος. Ο Σαρίτσα παραμένει φυσικά στον πάγκο ως απόλυτα επιτυχημένος, εντός κι εκτός συνόρων.  Πολύ καλές μεταγραφές, κερασάκι στην τούρτα ο έμπειρος Ρολ που πέρσι ήταν στο Μιλάνο. Δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στην Τουρκία, 41 πόντους ο Κόλσον (MVP του Τσάμπιονς Λιγκ πέρσι) στη νίκη με την Μπαχτσέ.

Φαβορί η Καρσίγιακα, αλλά όχι και στο 1.55. Δεν θέλουμε να μπλέξουμε με χάντικαπ, σεβόμαστε τους γηπεδούχους, θα απέχουμε.


5342. ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΑΡΙ (21:00)

Αγώνας για την 1η αγωνιστική του Ομίλου A.

Πέρσι βγήκε πρώτη στην κανονική περίοδο στην Μπουντεσλίγκα. Ένα θαύμα να βρεθεί πάνω από Άλμπα και Μπάγερν. Στα ημιτελικά αποκλείστηκε από τους Βαυαρούς. Ο Τζον Πάτρικ κάνει φοβερή δουλειά στον πάγκο και συνεχίζει. Φέτος πάντως δεν έχει ξεκινήσει καλά και δείχνει ότι ακόμη ψάχνεται.

Λούντβιγκσμπουργκ – Ντινάμο Σάσαρι στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σάσαρι έχει ξεκινήσει με ρεκόρ 1-1 εντός συνόρων μετά την ήττα το Σαββατοκύριακο 89-80 από την Μπρίντιζι. Είναι ομάδα που τρέχει αρκετά και ανεβάζει τα σκορ. Θέλει ακόμη δουλειά για να δέσει και να παίξει γρήγορο και όχι βιαστικό μπάσκετ.

Θα τρέξουν οι Γερμανοί μέσα στο σπίτι τους και οι Ιταλοί δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα σε αυτό το στυλ μπάσκετ σε up tempo δηλαδή. Το όριο του αγώνα το περιμέναμε πιο ψηλά από τους μπουκ, στους 159.5 πόντους. Ευκαιρία να το εκμεταλλευτούμε λοιπόν και να παίξουμε στο over 159.5 με απόδοση 1.90 στην interwetten.