23η αγωνιστική

*Goal/Goal και τα τρία συνολικά παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Στον πρώτο γύρο: Γιόνσεπινγκ – Ακρόπολις 4-1

Δείτε τα Προγνωστικά Σουηδίας

ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Ακρόπολις, μετά από τέσσερις αναμετρήσεις και με απολογισμό μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου φιλοξενήθηκε από τη Βάσαλουντ, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 0-1. Αποτέλεσμα δικαιο, καθώς ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε περισσότερες τελικές, ενώ έχασε και πέναλτι. Μετράει 24 βαθμούς και μοιράζεται την 11η θέση με τη Γκάις, ενώ είναι στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Ηττήθηκε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός της.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-1 επί της Βάσαλουντ, για το πρωτάθλημα. Το τέρμα του Νικόπουλου στο 22ο λεπτό στάθηκε αρκετό για να κρίνει και το τελικό αποτέλεσμα, με την Ακρόπολις να μένει με δέκα παίκτες στις καθυστερήσεις, μετά και την αποβολή του Σιβοντέντοφ.

Ακρόπολις Στατιστικά

*No Goal τα 4/7 τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα. (δες το στην Betshop)

*No Goal τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Γιόνσεπινγκ, σε ένα σερί όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Πάτρικ Γίλντεφαλκ υποδέχθηκε τη Μπράγκε, με την οποία και αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Ισορροπημένο παιχνίδι, με ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, όμως ήταν αρκετά άστοχες. Πρώτος βαθμός, μετά από δυο σερί ήττες, φτάνοντας τα τρία ματς που δεν σκοράρει. Με 31 βαθμούς, είναι στην έβδομη θέση και στο -6 από την πρώτη τριάδα. Ηττήθηκε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός της.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Μπράγκε, για το πρωτάθλημα.

Γιόνσεπινγκ Στατιστικά

*No Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

*No Goal τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

Ακρόπολις – Γιόνσεπινγκ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ