Bet365: Γρανάδα – Ρεάλ Σοσιεδάδ με κορυφαίες αγορές (23/09)

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Στις 20:30, Γρανάδα και Ρεάλ Σοσιεδάδ μάχονται για την 6η αγωνιστική στη Λα Λίγκα, μαζί με την bet365, να διαθέτει το ματς με πλήθος στοιχηματικές αγορές.

Γρανάδα – Ρεάλ Σοσιεδάδ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο 1-1 έληξε ο εκτός έδρας αγώνας της Γρανάδα με την Μπαρτσελόνα, παρόλο που η φιλοξενούμενη κρατούσε το προβάδισμα ως και το τελευταίο λεπτό. Πάλεψε στο Καμπ Νου, αν και είχε συνολικά λιγότερες ευκαιρίες, επικρατώντας πολύ νωρίς στον αγώνα, με σκόρερ τον Ντουάρτε (2΄). Στο 90΄ ο Αραούχο κατάφερε να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους.

Ένα μόνο βαθμό πήρε η Ρεάλ Σοσιεδάδ απέναντι στην Σεβίλλη, κάνοντας το 0-0 εντός έδρας. Η ομάδα έχασε τη ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας της Λα Λίγκα. Η σημαντικότερη φάση ήταν στο πρώτο μέρος, με τον Μπόνο να αποκρούει το πέναλτι του Ογιαρθάμπαλ στο 27′. Άλλη μια καλή στιγμή ήταν η ευκαιρία του Ισάκ στο 35΄, με τον τερματοφύλακα να διώχνει για ακόμη μια φορά.

Όπως δείχνουν οι αποδόσεις της bet365, περισσότερες πιθανότητες στο παιχνίδι για να κερδίσει έχει η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Συνολικά, ο άσος είναι στο 3.75, το ”Χ” στο 3.40, και το διπλό στο 2.00.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

  • Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Γρανάδα, σημειώθηκαν 2 ως 3 γκολ (στο 1.95 το 2 – 3 τέρματα)
  • Στους δύο από τους τρεις πιο πρόσφατους αγώνες της Ρεάλ Σοσιεδάδ, σκόραραν και οι δύο ομάδες (στο 1.90 το Goal/Goal)

Στην Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις