Συνεργασία του Μάικλ Τζόρνταν με τη Sportradar

Ανανεώθηκε:
Μάικλ Τζόρνταν

Η Sportradar συνεργάζεται με κορυφαίους παρόχους για στοίχημα και πρόσφατα προχώρησε σε μια ακόμη συμφωνία υψηλών προδιαγραφών. Ανακοίνωσε ότι ο Μάικλ Τζόρνταν έγινε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Έτσι είναι η αγάπη. Να ακούς “θεά” και να σκέφτεσαι ”στρογγυλή”
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζόρνταν ήταν από τους πρώτους που επένδυσαν στην εταιρεία και θα χρησιμεύσει ως Ειδικός Σύμβουλος στην εταιρεία. Θα ξεκινήσει άμεσα, αυξάνοντας παράλληλα την επένδυσή του, παρέχοντας «καθοδήγηση και στρατηγικές συμβουλές» σχετικά με την αμερικανική αγορά.

Πρόσθετοι τομείς με τους οποίους θα ασχοληθεί ο Αμερικανός σούπερ σταρ περιλαμβάνουν δραστηριότητες ανάπτυξης προϊόντων και μάρκετινγκ και «άλλες βασικές επιχειρηματικές πρωτοβουλίες». Η Sportradar αναφέρθηκε στην εμπειρία του επενδυτή της τόσο σε αθλήματα ελίτ όσο και στην επιχειρηματικότητα.

Ο Κάρστεν Κόερλ , Διευθύνων Σύμβουλος της Sportradar, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος του αθλητικού στοιχήματος και των μέσων μαζικής ενημέρωσης συγκλίνει. Μέσω των επιτευγμάτων του στο γήπεδο και στην αίθουσα συνεδριάσεων, ο Μάικλ κάθεται στη διασταύρωση αυτών των βιομηχανιών.

Ως πρώιμος επενδυτής στην Sportradar, είδε τις δυνατότητες της εταιρείας μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που αξιοποιούμε τώρα την επιχειρηματική εξυπνάδα και οξυδέρκειά του, καθώς αναπτύσσουμε το επόμενο κύμα λύσεων και προσφορών που θα μεγιστοποιήσουν τη ενασχόληση με όλα τα αθλήματα».

Ο Τζόρνταν από την πλευρά του παρατήρησε τα εξής: «Επένδυσα στη Sportradar πριν από χρόνια, επειδή πίστευα στο όραμα και το πάθος που είχε ο Κάρστεν και η υπόλοιπη ομάδα για τη μεταμόρφωση της βιομηχανίας της αθλητικής τεχνολογίας. Ανυπομονώ να έχω έναν επίσημο ρόλο με την εταιρεία καθώς ξεκινά το επόμενο κεφάλαιό της».