Προγνωστικά Μπάσκετ: Ο Ολυμπιακός και οι Ισπανοί

Lida_Betarades
Λήδα Χούκλη
Ανανεώθηκε:
μπάσκετ slider

5092. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:00)

Αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Μονό παιχνίδι στην έδρα του Κολοσσού.

Μεγάλο όνομα ο Τάι Λόσον. Ο πρώην ΝΒΑερ που έκανε τις καλύτερες του εμφανίσεις με το νούμερο 3 των Ντένβερ Νάγκετς στην πλάτη του, ήρθε στα 34 του στον Κολοσσό. Αν παίξει σύμφωνα με την κλάση του, στο μέτρο του δυνατού, τότε θα δώσει ώθηση και μπορεί να πάρει κρίσιμα παιχνίδια μόνος του. Επίσης ο Κένι Γουίλιαμς είναι εξαιρετικός σούτινγκ γκαρντ, ενώ στον Κολοσσό θα δούμε και τον γιο του Αργύρη Καμπούρη, ο Νίκος, στην πρώτη του προσπάθεια να παίξει μπάσκετ με τους άντρες σε κορυφαίο επίπεδο.

Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Ρόδο με τον αρχηγό του Γιώργο Πρίντεζη στην αποστολή. Στα πέντε φιλικά που έδωσε έκανε τέσσερις νίκες, αλλά έχασε το τελευταίο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 85-68. Η ομάδα του Μπαρτζώκα επιστρέφει επιτέλους στις εγχώριες διοργανώσεις για να δώσει χρώμα και αίγλη, μπαίνει όμως και στη μετά-Σπανούλη εποχή. Η προσαρμογή σίγουρα δεν θα είναι εύκολη, αλλά ο κόουτς Μπαρτζώκας είναι περισσότερο από ικανός για να παρουσιάσει μία εξαιρετική ομάδα.

Στους 18.5 πόντους έχει βγει το χάντικαπ και ο Ολυμπιακός είναι διψασμένος. Δεν παίζουμε συχνά σε τόσο μεγάλα όρια υπέρ του φαβορί, αλλά θα το κάνουμε σήμερα. Επιλέγουμε λοιπόν το διπλό στο χάντικαπ με απόδοση 1.87 στη stoiximan.

Δείτε τα Προγνωστικά Μπάσκετ


5013. ΜΠΡΕΟΓΑΝ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ (19:00)

Είναι νεοφώτιστη και δίνεται ως πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό και ως τελευταίο για την κατάκτηση του τίτλου. Η Μπρεογάν θα βασιστεί κυρίως στην τριάδα των Καλινόσκι, Μούσα και Μαχάλμπασιτς. Ο Πάκο Όλμος στον πάγκο δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και θα δυσκολευτεί πολύ να μείνει στα μεγάλα σαλόνια. Στο τελευταίο της φιλικό έχασε με 84-76 από την Μπανταλόνα.

Μπρεογάν – Τενερίφη στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τενερίφη ήταν εξαιρετική στις νίκες επί Μπασκόνια και Φουενλαμπράδα σε δύο φιλικά, ενώ στο Σούπερ Καπ που φιλοξένησε έχασε με 72-70 από τη Ρεάλ στις λεπτομέρειες. Η ομάδα του Τσους Βιντορέτα έχει και φέτος στόχο την τετράδα και οι μπουκ την υπολογίζουν ιδιαίτερα. Σερμαντίνι και Χουέρτας συνεχίζουν τις εξαιρετικές συνεργασίες όπως φάνηκε και κόντρα στη βασίλισσα. Η ομοιογένεια θα είναι μεγάλο της όπλο. Εξαιρετικά αμφίβολος ο Χουέρτας με πρόβλημα στο γόνατο. Αν δεν παίξει θα είναι μεγάλη απώλεια.

Στους 9.5 είναι το χάντικαπ και κλείνουμε προς το διπλό, θα προτιμήσουμε όμως να παίξουμε στο over της φιλοξενούμενης. Στους 85.5 πόντους είναι το line και θα τιμήσουμε το over σε απόδοση 1.90 στη Winmasters.


5029. ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ (19:00)

O Κάρλες Ντουράν έχει φέτος πιο δύσκολο έργο από πέρσι που έβαλε την πένια στην οκτάδα και έκανε μάλιστα και νίκη στα πλέι οφ κόντρα στη μετέπειτα πρωταθλήτρια Μπάρτσα. Πονούν οι αποχωρήσεις των Ντιμιτρίεβιτς και Λόπεθ-Αροστέγκι. Ο Βίβες από τη Βαλένθια θα δώσει ποιότητα, ενώ με περγαμηνές σκόρερ αποκτήθηκε ο Μπράντον Πολ από την Αυστραλία. Σε πέντε φιλικά έκανε τέσσερις νίκες, χάνοντας μόνο από την Μπαρτσελόνα. Σημαντικές οι απουσίες των Μπάσας και Τόμιτς.

Μπανταλόνα – Μπιλμπάο στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι μπουκ περιμένουν φέτος την Μπιλμπάο στη ζώνη του υποβιβασμού και στην πάλη για να τον αποφύγει. Ο Μουμπρού συνεχίζει στον πάγκο της. Ράφα Λουζ και Γκάουντλοκ είναι σημαντικές και ποιοτικές προσθήκες, οι κορυφαίες από τις επτά που μεταγραφές. Αποχώρησαν έξι παίκτες. Ο Μπάλβιν θα λείψει πολύ στο ζωγραφιστό, ενώ απώλεια είναι και ο Τζέιλον Μπράουν. Δύο φιλικά, ισάριθμες νίκες για την Μπιλμπάο κόντρα σε Μπούργκος και Ορτέζ.

Δίνεται καθαρό φαβορί η Μπανταλόνα, αλλά αυτό δεν μας βρίσκει και τόσο σύμφωνους. Διαφωνούμε κάπως με τους μπουκ για την Μπιλμπάο, την περιμένουμε κάπως καλύτερη σε σχέση με το τι αποτυπώνεται στις αποδόσεις, αν λάβουμε υπ’ όψιν μας και τις απουσίες της Μπανταλόνα. Το line είναι στους 7.5 πόντους και θα πάμε στο διπλό στη bwin.


5068. ΜΠΕΤΙΣ – ΑΝΔΟΡΑ (21:45)

O Χοάν Πλάθα θέλει να σώσει φέτος την Μπέτις πιο εύκολα από πέρσι. Ο έμπειρος Ισπανός κόουτς έχει δυνατότητες, αλλά αναμφίβολα η καριέρα του είναι σε πτωτική πορεία και δεν βρίσκεται πλέον σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Απέκτησε οκτώ παίκτες, με κορυφαία κίνηση αυτή του Μπέρτανς από τη Χίμκι. Θα βοηθήσει και ο Μάρκο Τοντόροβιτς. Ραντλ, Γιατάρα και Φελντέι οι σημαντικότερες αποχωρήσεις. Στα φιλικά είχε δύο νίκες και ισάριθμες ήττες.

Μπέτις – Ανδόρα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ανδόρα δεν μπόρεσε να μπει πέρσι για μία νίκη στην οκτάδα. Ο Ιμπόν Ναβάρο συνεχίσει να έχει τα ηνία από τον πάγκο. Απέκτησε έξι παίκτες. Ξεχωρίζει ο Μάριο Νάκιτς, ένα μοναδικό ταλέντο που ήρθε από τη Ρεάλ για να βρει περισσότερο χρόνο και να αποδείξει αν όσα λέγονται γι αυτόν ανταποκρίνονται στην πραγματική του αξία. Σι και Παραχούσκι οι σημαντικότεροι παίκτες που αποχώρησαν.

Δίνεται φαβορί η Ανδόρα στο 1.65, κάτι που δεν μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους. Θα περιμέναμε πιο κλειστό το σετ. Αυτό δίνει αυτομάτως αξία στα μάτια μας στον άσσο, θα βάλουμε και το πλεονέκτημα για ασφάλεια, οπότε παίζουμε άσσο στο χάντικαπ με +3,5 στην Μπέτις στο 1.90 στην betshop.


5069. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (21:45)

Ντέρμπι με άρωμα Ευρωλίγκας. Ο Χοάν Πεναρόγια έδειξε φοβερή δουλειά στην Μπούργκος και τώρα πάει στο επόμενο επίπεδο. Μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει. Η Βαλένθια έδειξε στο Σούπερ Καπ κόντρα στην Μπαρτσελόνα ότι είναι μάλλον πιο αποδυναμωμένη φέτος σε σχέση με πέρσι. Οι νυχτερίδες έχασαν εύκολα με 87-68 από τους μπλαουγκράνα. Πάντως στα τρία δυνατά φιλικά που είχαν προηγηθεί έκανε εύκολες νίκες. Ριβέρο και Λόπεθ-Αροστέγκι είναι οι απουσίες που υπάρχουν. Στον αντίποδα θα παίξουν κανονικά οι Λαμπεϊρί και Ντιμιτρίεβιτς.

Βαλένθια – Μπασκόνια στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε τρία φιλικά η Μπασκόνια κέρδισε Νάπολι και Σάσαρι αλλά στο πιο δύσκολο έχασε εύκολα με 81-67 από την Τενερίφη. Η διαφορά πάντως άνοιξε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Ιβάνοβιτς συνεχίζει στον πάγκο με τις ικανότητες και τις ιδιορρυθμίες του. Χένρι και Πολονάρα δεν είναι πια στη Βιτόρια, θα λείψουν και οι Φαλ, Ντιοπ, Τζεκίρι. Από τις προσθήκες ξεχωρίζουν οι Γκρέιντζερ, Μπάλντγουιν ΙV και Φοντέκιο.

Οριακά φαβορί η Βαλένθια, αλλά θα αποφύγουμε να παίξουμε στο αποτέλεσμα και το χάντικαπ. Στον αντίποδα μας προκαλεί το line των 161.5 για να εμπιστευτούμε το under στο 1.90 από τη stoiximan. O Πεναρόγια μπορεί να τα πήγε καταπληκτικά με την Μπούργκος αλλά εδώ είμαστε σε άλλο επίπεδο. Κι ο Ιβάνοβιτς αγαπά την άμυνα και δεν θέλει άναρχες καταστάσεις.

Δείτε τα σημερινά αποτελέσματα μπάσκετ