Πιέζεται ο άσσος του Ολυμπιακού, κατρακυλά η Μούρα!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Γεμάτο το κουπονι οπαπ της Πέμπτης (15/09) με πρεμιέρες στους ομίλους του Europa & του Conference League, όπου υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. 32 ευρωπαϊκές αναμετρήσεις σύνολο για τις διοργανώσεις της UEFA που κορυφώνουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα, αρκετά σημαντικές οι αλλαγές αποδόσεων που παρατηρούμε στο ποδοσφαιρικό κουπόνι. Στο Conference League εντοπίζουμε τη μεγαλύτερη πτώση της Πέμπτης και συγκεκριμένα στον αγώνα ΜούραΦίτεσε. Ο άσσος άνοιξε στο 5.00, σήμερα το πρωί έπαιζε στο 4.50 και πλέον προσφέρεται στο 3.60!

Από το Conference League έρχεται και η δεύτερη μεγάλη πτώση και αυτή σε απόδοση γηπεδούχου. Ο άσσος στο παιχνίδι Καϊράτ ΑλμάτιΟμόνοια είχε ανοίξε οριακό φαβορί στο 2.45, αλλά πλέον προσφέρεται στο 1.91.

Περνάμε στο Europa League, όπου η μεγάλη πτώση αφορά το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Η νίκη των Πειραιωτών απέναντι στην Αντβέρπ άνοιξε στο 1.73, το πρωί έπαιζε στο 1.67 και πλέον προσφέρεται στο 1.40! Παράλληλα, το διπλό εκτοξεύθηκε από το 4.50 στο 7.50!

Τζίροι στοιχήματος

Πάμε να δούμε τα πιο εμπορικά παιχνίδια της ημέρας, πάντα με βάση τους μεγαλύτερους τζίρους που έχουν διαμορφωθεί μέχρι στιγμής (16:00). Το #1 παιχνίδι της ημέρας έιναι το ΜπέτιςΣέλτικ με πάνω από 125,000 ευρώ τζίρο, εκ του οποίου το 64% έχει πονταριστεί στον άσο των Ισπανών.

Και το δεύτερο πιο δημοφιλές παιχνίδι της ημέρας περιλαμβάνει βρετανική ομάδα. Στο Ντινάμο ΖάγκρεμπΓουέστ Χαμ έχουν παιχτεί ήδη πάνω από 110,000 ευρώ, με το 50% αυτών να πηγαίνει στο διπλό των “σφυριών”.

Τρίτο παιχνίδι στη σχετική λίστα είναι το Ραπίντ ΒιέννηςΓκενκ, επίσης για το Europa League. Πάνω από 80,000 ευρώ ο τζίρος του αγώνα, ισορροπημένα τα πονταρίσματα, το 39% έχει παιχτεί στο διπλό των Βέλγων.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα