Bet365: Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Γουέστ Χαμ με πλήθος αγορών (16/09)

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Στις 19:45, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Γουέστ Χαμ κοντράρονται για την 1η αγωνιστική στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η bet365 προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Γουέστ Χαμ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ κατάφερε να περάσει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ στους ομίλους, αφού αποκλείστηκε από τη Σερίφ. Οι Κροάτες, δυσκολεύτηκαν να αντιμετωπίσουν την αντίπαλό τους, φέρνοντας στον πρώτο αγώνα εκτός έδρας ήττα (0-3) και στον επαναληπτικό λευκή ισοπαλία (0-0). Στο κροατικό πρωτάθλημα έχει άλλη εικόνα, με τέσσερις συνεχόμενες νίκες και πιο πρόσφατη αυτή απέναντι στην Σιμπένικ (2-0).

Από δύο σερί ισοπαλίες προέρχεται η Γουέστ Χαμ. Στην Πρέμιερ Λιγκ την τελευταία αγωνιστική έμεινε στο 0-0 στο “Σεντ Μέρις” σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Είχε προηγηθεί το “Χ” με την Κρίσταλ Πάλας εντός έδρας (2-2). Στον αγώνα αυτόν πήρε το προβάδισμα στο 39′ με τον Φορνάλς και ισοφαρίστηκε στο 58′. Πέρασε εκ νέου μπροστά με τον Αντόνιο στο 68′ και δύο λεπτά μετά γράφτηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Όπως φαίνεται και από τις αποδόσεις της bet365, προβάδισμα στο ματς έχει η Γουέστ Χαμ. Ειδικότερα, ο άσος βρίσκεται στο 3.60, το ”Χ” στο 2.20, και το διπλό στο 2.87.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

Στην Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις