*10η αγωνιστική – ζώνη Νότιας Αμερικής. Προκριματικά του Μουντιάλ 2022. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες θα εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η 5η ομάδα θα διεκδικήσει την πρόκριση μέσω των μπαράζ.

*Στον πρώτο γύρο: Εκουαδόρ – Ουρουγουάη 4-2.

*Τα πέντε τελευταία μεταξύ τους ματς έληξαν με νίκη του εκάστοτε γηπεδούχου (τρεις νίκες το Εκουαδόρ, δύο για Ουρουγουάη).

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μεγάλη η διαφορά ποιότητας με τη Βολιβία, το τελικό 4-2 λέει όλη την αλήθεια της αναμέτρησης πριν από μερικές ημέρες. Η Ουρουγουάη παρατάχθηκε χωρίς τους απόντες Καβάνι και Σουάρες, ωστόσο πλέον έχει βρει τον τρόπο να διαχειρίζεται τέτοιου είδους καταστάσεις, τουλάχιστον κόντρα σε ομάδες όπως η Βολιβία. Σκόραρε τρεις φορές μέχρι το 47’ και έβαλε τις βάσεις για την τελική επικράτηση, το ματς κάπου εκεί είχε τελειώσει οριστικά.

Είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 1-1 με το Περού, σε ματς που έφυγε ικανοποιημένη με την ισοπαλία. Νωρίτερα είχε την αποτυχημένη πορεία στο Κόπα Αμέρικα, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά, αντίθετα στα Προκριματικά του Μουντιάλ βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης και στην 4η θέση μετά από οκτώ αγωνιστικές, έχει συγκεντρώσει 12 πόντους, είναι στο -3 απ’ τη δεύτερη Αργεντινή, που έχει ματς λιγότερο. Χωρίς νέα προβλήματα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 4-2 επί της Βολιβίας. Στο 2-0 το ημίχρονο με τα γκολ των Ντε Αρασκέτα και Βαλβέρδε, το 3-0 ήρθε στο 47’ απ’ τον Μαρτίνες. Μείωσε το Εκουαδόρ στο 59’ με τον Μαρτίνς, το 4-1 ήρθε στο 67’ με πέναλτι του Ντε Αρασκέτα. Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε στο 84’ με πέναλτι του Μαρτίνς.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 τα 9/10 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (δες το στη betshop).

*Νο Goal τα 8/11 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 Εποπτεία εμπ. επικ/νίας:

ΕΚΟΥΑΔΟΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της στο εντός έδρας ματς με τη Χιλή τα ξημερώματα της Δευτέρας. Έμεινε στο 0-0 παρότι ήταν η ομάδα με τον περισσότερο ζήλο για να βρει το γκολ, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Το ματς ήταν μοιρασμένο σε φάσεις, αμφότερες οι ομάδες είχαν από 11 τελικές προσπάθειες, ωστόσο οι πιο καθαρές ευκαιρίες ήταν για το Εκουαδόρ. Μετά την αποβολή του Σορνόσα, η Χιλή πήρε την πρωτοβουλία, αλλά μεγάλη φάση δεν είχε.

Είχε προηγηθεί το εντός έδρας 2-0 επί της Παραγουάης, σε μια καλή εμφάνιση, βρίσκεται στην 3η θέση μετά από οκτώ αγωνιστικές με 13 βαθμούς, αναζητά ανάλογη συνέχεια, προκειμένου να συνεχίσει να ελπίζει σε πρόκριση. Είναι πολύ κακό εκτός έδρας, δεν έχει νίκη στις τελευταίες πέντε εξόδους σε φιλική ή επίσημα ματς. Χωρίς τον τιμωρημένο Σορνόσα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στη Χιλή. Με δέκα παίκτες απ’ το 63’ το Εκουαδόρ.

ΕΚΟΥΑΔΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα τρία τελευταία ματς.

*Under 2.5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια.

Ουρουγουάη – Εκουαδόρ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ