*Προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022. Οι τρεις πρώτοι περνούν στα τελικά, ο 4ος παίζει μπαράζ.

*Under 2.5 ήρθαν οι 6/7 πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας.

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Απογοητευτική ήταν στην πρεμιέρα της στα προκριματικά η Κόστα Ρίκα. Τουλάχιστον κατάφερε να αποφύγει την ήττα παραχωρώντας “λευκή” ισοπαλία 0-0 με τον Παναμά. Ακίνδυνη επιθετικά, είχε μόλις τέσσερις “άστοχες” τελικές προσπάθειες, περισσότερο ένιωσε τον κίνδυνο, αλλά ο αντίπαλος αποδείχθηκε άστοχος στην τελική προσπάθεια (απ’ τις 18 τελικές μόνο οι 2 βρήκαν εστία). Την αφήνει ικανοποιημένη το 0-0.

Προβλημάτισε με την απόδοσή της, έχει το ελαφρυντικό ό,τι βρίσκεται σε φάση ανανέωσης και με τον Κολομβιανό κόουτς Λουίς Σουάρες (ανέλαβε καθήκοντα τον περασμένο Ιούλιο) προσπαθεί να βρει τα πατήματά της. Σε κάθε περίπτωση, βασικός της στόχος είναι η πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα μιλάμε για τεράστια αποτυχία αν αυτός δεν επιτευχθεί.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 0-0 με τον Παναμά για την 1η αγωνιστική. Κακή εμφάνιση, είχε περισσότερο παθητικό ρόλο, δεν απείλησε σχεδόν καθόλου, στάθηκε τυχερή που ο Παναμάς δεν βρήκε στόχο στις δικές του ευκαιρίες.

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 τα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια (δες το στην Stoiximan).

*N/G τα τέσσερα τελευταία ματς.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΕΞΙΚΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα προκριματικά το Μεξικό, ξεπερνώντας με 2-1 το εμπόδιο της Τζαμάικας εντός έδρας. Λίγο έλειψε να αφήσει δύο πολύτιμους βαθμούς, ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χρειάστηκε όμως ένα γκολ για να υπερκεράσει το εμπόδιο των Τζαμαϊκανών. Βέβαια, σπατάλησε πολλές ευκαιρίες (έπεσε πάνω σ’ έναν εξαιρετικό αντίπαλο γκολκίπερ) και θα μπορούσε να φτάσει με μεγαλύτερη άνεση στην επικράτηση.

Αυτό που έχει σημασία είναι ό,τι έκανε τη δουλειά της, η νίκη ήταν το μοναδικό ζητούμενο και πηγαίνει στην Κόστα Ρίκα με καλή ψυχολογία και με στόχο να ντουμπλάρει τις νίκες της. Έχει ένα απ’ τα καλύτερα ροστερ των προκριματικών της Βόρειας Αμερικής και η απευθείας πρόκριση της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 κόντρα στην Τζαμάικα για την 1η αγωνιστική. Προηγήθηκε με τον Βέγκα στο 50’, δέχθηκε την ισοφάριση στο 65’, πήρε τη νίκη με γκολ του Μαρτίν στο 89’.

ΜΕΞΙΚΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε ανέπαφη την εστία της στα 7/10 πρόσφατα παιχνίδια.

*2-3 γκολ τα 4/6 τελευταία παιχνίδια.

Κόστα Ρίκα – Μεξικό στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ