*Επαναληπτικός αγώνας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

*Το πρώτο παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1.

*Οποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφς του θεσμού τη νικήτρια του ζευγαριού Μποέμιανς – ΠΑΟΚ.

Δείτε τα Προγνωστικά Conference League

ΡΙΕΚΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (Κροατία, Νο 124)

Η Ριέκα δεν έπαιξε για το πρωτάθλημα Κροατίας, για να προετοιμαστεί καλύτερα γι’ αυτό το παιχνίδι, φέρνοντας 1-1 εκτός έδρας απέναντι στη Χιμπέρνιαν, αν και προηγήθηκε. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της, αν και στο γήπεδό της έχει 3/3 νίκες μέχρι στιγμής, χωρίς να έχει δεχθεί καν γκολ!

Παραμένει αήττητη στη σεζόν, με τέσσερις νίκες, αν και έφερε ισοπαλίες στους δύο πιο πρόσφατους αγώνες της, όμως σε αρκετά δύσκολες έδρες.

Ο προπονητής της, Γκόραν Τόμιτς, είπε πώς η ομάδα του θα παίξει καλύτερα σήμερα από τον πρώτο αγώνα, επειδή αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της και έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Και γι’ αυτό είναι αισιόδοξος πώς θα κερδίσουν και θα πάρουν τη νίκη.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Ριέκα έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Χιμπέρνιαν, ανοίγοντας το σκορ με τον Αμπεμ στο 61ο λεπτό, αλλά ισοφαρίστηκε έξι λεπτά αργότερα από τον Μπόλι.

Ριέκα Στατιστικά

*Εχει δύο σερί G/G (δες το στην Betshop)

*Εχει 5/6 under 2,5 στη σεζόν.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 Εποπτεία εμπ. επικ/νίας: ΕΕΕΠ

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ (Σκοτία, Νο 308)

Η Χιμπέρνιαν επικράτησε πολύ άνετα με 3-0 εντός έδρας της Ρος Κάουντι, ξεκινώντας με 2/2 νίκες το πρωτάθλημα Σκοτίας, ενώ παραμένει αήττητη στη σεζόν, με τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες!

Το πολύ καλό ξεκίνημα έχει κάνει τον προπονητή της Τζακ Ρος να θεωρεί πώς η ομάδα του μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του σημερινού αγώνα, αλλά ταυτόχρονα ταξιδεύουν με υψηλές προσδοκίες και με στόχο την νίκη – πρόκριση. Αλλά περιμένει να είναι και βελτιωμένοι σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου.

Παραμένουν εκτός οι μακροχρόνια τραυματίες Κάντεν (ΑΜ), Χάλμπεργκ (ΜΕ), Μακί (ΑΜ), που δεν έχουν παίξει φέτος.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Χιμπέρνιαν κέρδισε 3-0 εντός έδρας την Ρος Κάουντι, σκοράροντας τρία γκολ σε 11 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, με τους Μπόιλ (22’), Μαγκένις (26’), Ντόιτζ (33’).

Χιμπέρνιαν Στατιστικά

*Οι τέσσερις από τους πέντε αγώνες της είχαν 2-3 γκολ.

*Εχει 4/5 over 2,5 στη σεζόν.

Ριέκα – Χιμπέρνιαν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ