Interwetten: Κρακοβία – Σλασκ Βρότσλαβ με πλήθος αγορών (1/8)

Ανανεώθηκε:
interwetten

Interwetten: Κρακοβία – Σλασκ Βρότσλαβ με πλήθος αγορών (1/8)

Στις 18:30, Κρακοβία και Σλασκ Βρότσλαβ αγωνίζεται, για την δεύτερη αγωνιστική, στο πρωτάθλημα Πολωνίας. Η intewetten, προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων.

Μέτρια πρεμιέρα, για την Κρακοβία, καθώς ήρθε ισόπαλοι, με την Λέτσνα. Δημιούγησε ευκαιρίες και πίεσε ψηλά τους αντιπάλους. Μπορεί να έμεινε μόνο με το γκολ του Άλβαρες στο 82΄, αλλά είχε δυνατότητες να επικρατήσει. Επίσης, ο Σπιάτσκα, σκόραρε στο 42΄.

Είδε το 2 – 2 η Σλασκ, κόντρα με την Βάρτα Δεν έλειψαν τα γκολ και από τις δύο ομάδες. Μέσα σε γρήγορο χρονικό διάστημα, ο Γκρέζικ στο 27΄, ανοίγει το σκορ και στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες της Σλασκ, ο Πιχ (50΄) και ο Εξπόσιτο (63΄), δίνουν το προβάδισμα. Μετέπειτα ο Τσιτζίτσκι στο 76΄ ισοφαρίζει.

Με βάσει τις αποδόσεις της interwetten, την επικράτηση στο ματς έχει η Κρακοβία. Ειδικά, ο άσος είναι στο 2.25, η ισοπαλία στο 3.00 και το διπλό στο 3.20.

Ενδιαφέροντα στοιχήματα

  • Στα τρία από τα πέντε φιλικά παιχνίδια, η Κρακοβία, έφερε ήττα.
  • Η Σλασκ Βρότσλαβ, έκανε τρείς νίκες, σε τέσσερις αγώνες.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις