*Δεύτερος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ. Αγώνες ρεβάνς, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ των δύο αγώνων είναι ισόπαλο, ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

*Η Σπάρτα Πράγας συμπλήρωσε έξι παιχνίδια χωρίς νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ (0-2-4).

*Η Αούστρια Βιέννης ηττήθηκε στις 5/8 τελευταίες εξόδους της για το Τσάμπιονς Λιγκ (2-1-5).

Πρώτο παιχνίδι: Ραπίντ Βιέννης – Σπάρτα Πράγας 2-1

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ (Τσεχία, 92)

Με άδεια χέρια επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα από την Αυστρία η Σπάρτα Πράγας, που γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Αούστρια Βιέννης. Βρέθηκε μόλις στο 3’ μπροστά στο σκορ, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε στη συνέχεια, ενώ πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο τα αμυντικά της λάθη. Συμπλήρωσε έτσι έξι παιχνίδια χωρίς νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ (0-2-4), θέλει να βάλει τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί και αναζητά σήμερα το αποτέλεσμα που θα τη στείλει στην επόμενη φάση.

Πέρσι δεν κατάφερε για ακόμη μια χρονιά να κάνει το κάτι παραπάνω, τερματίζοντας στη 2η θέση του πρωταθλήματος Τσεχίας και στο -12 από την πρωταθλήτρια Σλάβια Πράγας. Πρόκειται για τον πιο πετυχημένο σύλλογο της χώρας, ωστόσο κατέκτησε το τελευταίο πρωτάθλημα τη σεζόν 2013-14. Πρόκειται για μια ομάδα με ιστορία στην Ευρώπη και αμέτρητες συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο τα τελευταία χρόνια η μεγαλύτερη της επιτυχία είναι η πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ τη σεζόν 2015-16, όπου αποκλείστηκε από τη Βιγιαρεάλ. Πέρυσι έμεινε εκτός από τη φάση των ομίλων, καθώς τερμάτισε στην 3η θέση του 8ου γκρουπ, πίσω από Μίλαν και Λιλ.

Το Σάββατο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Τσεχίας, όπου με ανατροπή επικράτησε με 3-2 της Όλομουτς εντός έδρας και πήρε το αποτέλεσμα ψυχολογίας που χρειαζόταν. Δύσκολα θα προλάβει το σημερινό παιχνίδι ο μπακ Τσέλουτσκα.

Προηγούμενο ματς: Με 3-2 επικράτησε της Όλομουτς η Σπάρτα Πράγας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 3’ με τον Ντάνεκ, ενώ στο 12’ ο Κάρλσον με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1. Κρέιτσι (64’) και Χούμπνικ (78’ αυτ.) έκαναν το 3-1 για τη Σπάρτα Πράγας, ενώ στις καθυστερήσεις ο Γκονζάλεζ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G & Over 2,5 στα έξι τελευταία ματς (δες το στην Bwin).

*G/G στα 4/5 τελευταία ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+,UKGC,ΚΕΘΕΑ 1114,Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ (Αυστρία, 95)

Αν και τα χρειάστηκε κόντρα στη Σπάρτα Πράγας, η Ραπίντ Βιέννης κατάφερε με ανατροπή να φτάσει σε μια σπουδαία νίκη με 2-1, αποκτώντας ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης. Βρέθηκε μόλις στο 3’ πίσω στο σκορ, πίεσε στη συνέχεια και στο δεύτερο ημίχρονο με δυο γκολ του Κνασμίλνερ ολοκλήρωσε την ανατροπή, αξιοποιώντας την έδρα της. Φυσικά η αποστολή της μόνο εύκολη δεν θα είναι στο σημερινό παιχνίδι, με τη Ραπίντ να γνωρίζει ότι το 2-1 είναι ένα εύθραυστο σκορ. Ξεκίνησε το Σάββατο (24/07) τις υποχρεώσεις της στην Μπουντεσλίγκα, εκεί αγωνίστηκε με το μυαλό στη Σπάρτα Πράγας και γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-0 από τη Χάρτμπεργκ στην πρεμιέρα.

Πέρυσι τερμάτισε στη 2η θέση της Μπουντεσλίγκα και στο -15 από την πρωταθλήτρια Σάλτσμπουργκ, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αμέτρητες οι συμμετοχές της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, την περασμένη σεζόν έφτασε μέχρι τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όπου τερμάτισε στην 3η θέση του 2ου γκρουπ πίσω από Άρσεναλ και Μόλντε, μένοντας εκτός συνέχειας.

Δεν έχει καταφέρει να πετύχει το κάτι παραπάνω τα τελευταία χρόνια και αναζητά μια καλή πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μακριά από τη Βιέννη δυσκολεύεται αρκετά, ηττήθηκε στις 5/8 τελευταίες εξόδους της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σομπεσμπέργκερ και Γκράχοβατς.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 2-0 από τη Χάρτμπεργκ γνώρισε η Ραπίντ Βιέννης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 41’ με τον Τάντιτς, ενώ στο 68’ ο ίδιος παίκτης με πέναλτι έκανε το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*N/G στα 5/7 τελευταία παιχνίδια.

*Over 2,5 στα 3/5 τελευταία ματς.

Άσος σε απόδοση 1,94
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ