Νορβηγικός «άσος» σε… πτώση!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Το κουπονι οπαπ του Σαββάτου (17/07) έχει πολλές αναμετρήσεις από διάφορα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Βέβαια, η δράση επεκτείνεται και πιο… μακριά, στη Νότιο Αμερική και αλλού. Υπάρχουν πάντως ματσάκια για στοίχημα και αυτό το Σάββατο. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Ξεκινάμε λοιπόν,  από τα παιχνίδια που έχουν τις πιο σημαντικές αλλαγές στις αποδόσεις τους. Είναι σημαντικό άλλωστε, οι παίκτες του στοιχήματος να γνωρίζουν ποιά σημεία έχουν πτωτικές τάσεις.

Στη Νορβηγία αρχικά, στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας, η Σάρπσμποργκ υποδέχεται την Μπόντο Γκλιμτ στις 21:00. Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί, αλλά η απόσταση έχει μικρύνει πολύ. Ο «άσος» έπεσε από το 3.75, στο 3.00, σε μια πτώση του 20.0%.

Δράση έχουμε και στο MLS των ΗΠΑ, όπου μεταξύ άλλων η Ατλάντα φιλοξενεί τη Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον. Εδώ το φαβορί άλλαξε ολοκληρωτικά. Η νίκη των φιλοξενούμενων πήγε από το 4.00, στο 2.10! Η πτώση αγγίζει το 47.5%.

Στη Βραζιλία, στη μεγάλη κατηγορία, η Φλουμινένσε παίζει εντός έδρας με τη Γκρέμιο, ξημερώματα Κυριακής. Και σε αυτήν την περίπτωση το «διπλό» είναι που πήρε την κάτω βόλτα. Το σημείο έχει φτάσει ήδη σε απόδοση 2.63, από το αρχικό 4.50. Η πτώση είναι της τάξεως του 41.6%.

Στην Ιρλανδία, στις 18:00, η Ντάνταλκ υποδέχεται τη Φιν Χαρπς. Το μεγάλο φαβορί είναι οι γηπεδούχοι, όμως η ψαλίδα έχει κλείσει. Η νίκη της Φιν Χαρπς κατηφόρισε από το 8.00, στο 5.50.

Σημαντική αλλαγή παρατηρείται ξανά στη Σέριε Α της Βραζιλίας. Στον αγώνα της Σάο Πάολο με τη Φορταλέζα, το «διπλό» πέφτει. Άνοιξε στο 5.00, και είναι τώρα στο 3.50. Η πτώση φτάνει το 30.0%.

Τζίροι στοιχήματος

Σάββατο σήμερα και τα παιχνίδια είναι περισσότερα από μεσοβδόμαδα. Είναι χρήσιμο για τους παίκτες του στοιχήματος να γνωρίζουν σε ποιά ματς έχουν σημειωθεί τα περισσότερα πονταρίσματα, και συγκεκριμένα σε ποιά σημεία!

Στην κορυφή της λίστας των τζίρων είναι το Σιμίζου – Καβασάκι, από το πρωτάθλημα Ιαπωνίας. Το ματς αρχίζει νωρίς, και έχει συγκεντρώσει 24.675€ στο 1Χ2. Από αυτά, το 63,86% πήγε στο «διπλό».

Στη δεύτερη θέση της κατάταξης, είναι το Κορίνθιανς – Ατλέτικο Μινέιρο, από το πρωτάθλημα Βραζιλίας. Σε αυτό το ματς έχουν στοιχηματιστεί μέχρι τώρα 19.439€ στο 1Χ2. Το 40,14% κατευθύνεται στον «άσο».

Την τριάδα κλείνει η αναμέτρηση της Έλφσμποργκ με την Έστερσουντ, για την Α’ Σουηδίας. Εδώ, στο 1Χ2 έχουν παιχτεί ήδη 15.918€. Εξ αυτών, το 65,20% «έπεσε» στη νίκη της Έλφσμποργκ.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα