Αύξηση κατά 96% της κίνησης bot σε Στοιχηματικές Εταιρίες στο Euro!

Ανανεώθηκε:
Ιταλία Euro

Η τελευταία έρευνα της εταιρείας ασφάλειας στον κυβερνοχώρο Imperva έχει να κάνει με το στοίχημα. Αποκάλυψε ότι αυξήθηκαν οι απόπειρες επιθέσεων σε ιστοσελίδες τυχερών παιγνίων κατά τη διάρκεια του Euro 2020.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάλιστα, δείχνει ότι η δραστηριότητα των bot σε παγκόσμια κλίμακα στις Στοιχηματικές Εταιρίες αυξήθηκε 96% σε σχέση με πέρσι τις εβδομάδες πριν από το τουρνουά.

Οι επιθέσεις τέτοιου τύπου έχουν σχεδιαστεί για να εισέρχονται οι επιτήδειοι σε λογαριασμούς και να αποκτούν πρόσβαση στα ψηφιακά πορτοφόλια. Οι απόπειρες αυξήθηκαν κατά δύο ή τρεις φορές όταν η Αγγλία έπαιζε σε σύγκριση με άλλες ημέρες.

Το Ηνωμένο Βασίλειο δεν ήταν ο μόνος στόχος, με την κίνηση bot να αυξάνεται επίσης σε όλη την Ευρώπη κυρίως. Σημειώθηκε άνοδος 41% ​​την εβδομάδα μετά τη νίκη της Γερμανίας επί της Πορτογαλίας.

Η Imperva Research Labs δήλωσε ότι υπήρχε ένα μοτίβο επιθέσεων που μεγάλωναν καθώς το τουρνουά εξελισσόταν. Με μια αξιοσημείωτη κορύφωση στις 26 Ιουνίου, η οποία σηματοδότησε την έναρξη της φάσης των “16”.

Ο Έντουαρντ Ρόμπερτς, διευθυντής Στρατηγικής και Ασφάλειας Εφαρμογών στο Imperva, δήλωσε: “Αυτό το επίπεδο συνεχούς δραστηριότητας bot είναι άνευ προηγουμένου για ιστότοπους αθλητικών και τυχερών παιχνιδιών.

Το Euro 2020 είναι το πρώτο μεγάλο διεθνές τουρνουά όπου, λόγω κυρίως του κορωνοϊού, μειώθηκαν τυπικές πηγές εσόδων όπως η μαύρη αγορά εισιτηρίων. Οι χειριστές bot έχουν σχεδιάσει από την αρχή την τακτική τους για να στοχεύουν τους υπόλοιπους που παρακολουθούν από το σπίτι”.

Φυσικά, τα επίπεδα ασφαλείας των σοβαρών στοιχηματικών εταιριών δεν επιτρέπουν τέτοιες ενέργειες να προχωρήσουν. Αν οι παίκτες επιλέξουν νόμιμους παρόχους που πληρούν τα στάνταρ δεν κινδυνεύουν άμεσα από τέτοιες επιθέσεις.