Προσέχουν περισσότερο στη ρεβάνς!

Ανανεώθηκε:
θαναηλακης προγνωστικα

Καλημέρα φουνταριστοί!

Ταμείο είχαμε και χθες στη στήλη! Ένα γκολ θέλαμε από την Ανόρθωση στον τελικό του Σούπερ Καπ Κύπρου, και το έβαλε. Μετά έχασε την κούπα, αλλά αυτό δεν μας επηρέασε στοιχηματικά. Το κουπόνι είναι… εναλλακτικό και σήμερα, αλλά κάτι έχουμε βρει. Τα ματσάκια της ημέρας παίζουν στην Interwetten με πάρα πολλές επιλογές.

Λέγκια Βαρσοβίας – Μπόντο Γκλιμτ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με προκριματικά Champions League ασχολούμαστε την Τετάρτη. Συγκεκριμένα, προσγειωνόμαστε στη Νορβηγία και τον αγώνα της Μπόντο Γκλιμτ με τη Λέγκια Βαρσοβίας. Κάτι σχετικό με τα γκολ έχω ξεχωρίσει εδώ πέρα…

Λέγκια Βαρσοβίας – Μπόντο Γκλιμτ

Το παιχνίδι αρχίζει στις 21:00. Στον πρώτο αγώνα, η Λέγκια είχε κερδίσει με 3-2 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον δεύτερο προκριματικό. Το εκτός έδρας γκολ πλέον δεν είναι σε ισχύ, και αυτό έχει τη σημασία του.

– Η Λέγκια Βαρσοβίας ξεκίνησε με νίκη τη νέα αγωνιστική περίοδο. Και μάλιστα πολύ σημαντική νίκη, που την έχει φέρει με το ένα πόδι στον δεύτερο προκριματικό του Champions League. Ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο μέσα στη Νορβηγία, προηγήθηκε με 1-2 στα πρώτα 45 λεπτά, και στο δεύτερο έκανε το 1-3. Το 2-3 έγινε αλλά οι Πολωνοί διατηρούν το πάνω χέρι. Και στα φιλικά, η Λέγκια παρουσίασε καλή εικόνα και έχει δείξει θετικά σημάδια στο ξεκίνημα της νέας περιόδου. Θέλει βέβαια να βελτιωθεί στην άμυνα και αυτό πρέπει να αρχίσει να γίνεται από… σήμερα. Αν γίνει πάλι ροντέο το ματς, δεν είναι σίγουρο ότι η Λέγκια θα περάσει. Αν πάλι οι Πολωνοί περιορίσουν τους αντιπάλους τους και δεν τους δώσουν θάρρος, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα πάρουν την πρόκριση.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

– Η Μπόντο Γκλιμτ με τη σειρά της, δεν ήταν αυτή που έπρεπε στο πρώτο παιχνίδι. Κατάλαβε ότι μόνο με την επίθεση… δεν γίνεται δουλειά. Επιθετικά ήταν ξανά καλή, έχασε πολλές ευκαιρίες, πέτυχε και δύο γκολ, αλλά αυτό δεν της έφτανε λόγω της τραγικής άμυνάς της. Στο πρωτάθλημα είχε ρεπό και θα είναι ξεκούραστη απόψε. Δεν πραγματοποιεί την περσινή φοβερή της πορεία και είναι στη δεύτερη θέση, πίσω από τη Μόλντε. Γενικά μοιάζει λίγο πεσμένη σε σχέση με πέρσι, όταν και έκανε φοβερά πράγματα για να σηκώσει το πρωτάθλημα. Έχει απουσίες σε άμυνα και επίθεση σήμερα, και οφείλει να εμφανιστεί σαφώς πιο προσεκτική στα μετόπισθεν. Δεν μπορεί μόνο με την επίθεση να πάει μπροστά, και στην Πολωνία χρειάζεται πιο στιβαρή άμυνα για να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης.

Κυρίως λόγω των φιλοξενούμενων, οι τιμές στο Over είναι πολύ χαμηλές. Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι οι ομάδες θα παρουσιαστούν πιο… μετρημένες σήμερα. Το διακύβευμα είναι σημαντικό, και αμφότερες ξέρουν ότι πρέπει να παίξουν και άμυνα πλέον. Θα ποντάρω στο Under 3 (ασιατικό) σε απόδοση 1.85!

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:00 Λέγκια Βαρσοβίας – Μπόντο Γκλιμτ / Under 3 (ασιατικό) @ 1.85

Λέγκια Βαρσοβίας – Μπόντο Γκλιμτ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ