“Ρώσικη ρουλέτα” και… τελικός για Ιταλία και Αργεντινή!

Ανανεώθηκε:
italia-hmitelikos

Συναρπαστικό το χθεσινό βράδυ σε Λονδίνο και Μπραζίλια, οι δύο σπουδαίοι ημιτελικοί σε Euro & Copa America κρίθηκαν στα πέναλτι με την Ιταλία και την Αργεντινή αντίστοιχα να πανηγυρίζουν την πρόκριση στον τελικό! Στα προγνωστικά στοιχήματος όμως όσοι προτίμησαν “Σκουάντρα Ατζούρα” και “Αλμπισελέστε” δεν πήγαν ταμείο, αφού δεν κατάφεραν να νικήσουν στο 90λεπτο.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 2020 Στοίχημα

Πολύ μεγάλο παιχνίδι είδαμε χθες βράδυ στο Γουέμπλεϊ, ανάμεσα σε Ιταλία και Ισπανία. Και μπορεί το θέαμα να μην ήταν τόσο πλούσιο, όσο μας έχει συνηθίσει το φετινό Euro, ωστόσο το επίπεδο και η τακτική του αγώνα ήταν κορυφαίου επιπέδου. Νωθρό το πρώτο μέρος, λίγες οι καλές φάσεις εκατέρωθεν, με την Ιταλία να έχει την κατοχή στο μεγαλύτερο κομμάτι, δικαίως πήγαν οι ομάδες στην ανάπαυλα με το 0-0. Ο ρυθμός ανέβηκε στο δεύτερο μέρος και σε μία από τις καλές αντεπιθέσεις τους οι Ιταλοί άνοιξαν το σκορ με τον Κιέζα (60′). Ο εξτρέμ της Γιουβέντους εκμεταλλεύτηκε την πίεση που άσκησε ο Ιμόμπιλε στο κεντρικό δίδυμο των Ισπανών, μετά από κάθετη του Ινσίνιε, πήρε το “ριμπάουντ” σε κόψιμο του Λαπόρτ και με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ του Σιμόν.

Στη συνέχεια, ο Μαντσίνι έκανε πιο συντηρητική την ομάδα του, έβγαλε τον Ιμόμπιλε και οι Ισπανοί πήραν ακόμη περισσότερα μέτρα στον αγώνα. Ο Μοράτα που μπήκε αλλαγή στον αγώνα ισοφάρισε με γκολ που δημιούργησε και εκτέλεσε ο ίδιος στο 80′. Παρά την επιθετικότητα των Ιβήρων το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση και στο έξτρα 30λεπτο ήταν η ομάδα του Ενρίκε που έμοιαζε πιο φρέσκια, παρότι προερχόταν από δύο παρατάσεις. Το 1-1 διατηρήθηκε ως το 120 και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.

Εκεί επιβεβαιώθηκε η παράδοση που λέει πως είναι πολύ δύσκολο να προκριθεί μία ομάδα από δύο διαδικασίες πέναλτι σε μεγάλο τουρνουά. Οι Ισπανοί τα κατάφεραν με την Ελβετία, αλλά απέτυχαν στο Γουέμπλεϊ. Μοιραίος (ξανά) ο Μοράτα που έχασε το 4ο πέναλτι, “ήρωας” ο Ζορζίνιο που πέτυχε το πέναλτι της πρόκρισης στον τελικό! Στο 3.10 πλήρωνε το “Χ” χθες, στο 11.00 η πρόκριση της Ιταλίας στα πέναλτι!

Κόπα Αμέρικα Στοίχημα

Παρόμοια ήταν η εξέλιξη και του χθεσινού ημιτελικού στο Copa America, ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κολομβία στην Μπραζίλια. Εκρηκτικό το ξεκίνημα των Αργεντίνων, προηγήθηκαν με το Λαουτάρο Μαρτίνες στο 7ο λεπτό, αλλά οι Κολομβιανοί ισορρόπησαν το παιχνίδι. Ισοφάρισαν με τον Λουίς Ντίας στο 61′ και παρά τις επικίνδυνες καταστάσεις εκατέρωθεν το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι, δίχως παράταση. Και σε αυτόν τον ημιτελικό προκρίθηκε η ομάδα που προηγήθηκε στην κανονική διάρκεια. Σπουδαίος στην ψυχοφόρο διαδικασία ο Εμιλιάνο Μαρτίνες της Άστον Βίλα, έβγαλε τρία πέναλτι Κολομβιανών! Στο 3.20 παιζόταν το “Χ” στον αγώνα.