*Πρώτος προκριματικός γύρος του Κόνφερενς Λιγκ. Διπλές αναμετρήσεις, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

*Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για πρώτη φορά.

ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ (Φινλανδία, 362)

Την έκτη της συμμετοχή και τρίτη διαδοχική σε προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα πραγματοποιήσει η Ίντερ Τούρκου. Αποτυχημένες οι προηγούμενες πέντε απόπειρες, δεν κατάφερε να περάσει έναν γύρο. Πέρυσι, ξεκίνησε απ’ τον 1ο προκριματικό, αλλά σε νοκ άουτ παιχνίδι γνώρισε τον αποκλεισμό στην παράταση απ’ τη Χόνβεντ στη Βουδαπέστη (1-1 κανονικός αγώνας, 2-1 στην παράταση). Εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Κόνφερενς Λιγκ χάρη στην 2η θέση που κατέκτησε στο προηγούμενο πρωτάθλημα (στο -7 απ’ την πρωταθλήτρια Ελσίνκι).

Σε πλήρη εξέλιξη η Βεϊκαουσλίγκα, μετά το πέρασμα 11 αγωνιστικών η Ίντερ Τούρκου μοιράζεται την 2η θέση με την Κουόπιο στους 22 πόντους, στο -9 απ’ την κορυφή. Στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι έμεινε για δεύτερη αγωνιστικά μακριά απ’ τις επιτυχίες, παραχωρώντας εντός έδρας 1-1 με τη Λάχτι. Από τον Ιανουάριο του 2019 βρίσκεται στην άκρη του πάγκου ο Ισπανός Χοσέ Ριβέιρο, η πλειοψηφία του ρόστερ της απαρτίζεται από γηγενείς ποδοσφαιριστές, πέντε οι “ξένοι”.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Λάχτι. Προηγήθηκε με τον Κόλμαν στο 4’, δέχθηκε την ισοφάριση στο 51’.

Ίντερ Τούρκου ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια (δες το στην Stoiximan).

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία ματς.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

ΠΟΥΣΚΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ (Ουγγαρία, 314)

Τη δεύτερη της συμμετοχή και μάλιστα διαδοχική σε προκριματική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα πραγματοποιήσει η Ακαδημία Πούσκας. Στην παρθενική της παρουσία την περσινή σεζόν στο Γιουρόπα Λιγκ έπεσε πάνω σε ανώτερη αντίπαλο και γνώρισε την ήττα με 3-0 σε νοκ άουτ ματς από την Χάμαρμπι. Τη φετινή σεζόν έχει στόχο να τα πάει καλύτερα και να περάσει έναν γύρο, είναι το φαβορί στα διπλά παιχνίδια με την Ίντερ Τούρκου, μοναδικό μειονέκτημα η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού. Τερμάτισε στην 2η θέση του ουγγρικού πρωταθλήματος, στο +2 απ’ τη Φέχερβαρ και στο -20 απ’ την πρωταθλήτρια Φερεντσβάρος.

Το εγχώριο πρωτάθλημα ξεκινάει τέλη Ιούλη, με την Πούσκας να φιλοξενείται στις 31/07 από την Ούιπεστ. Σε τέσσερα φιλικά προετοιμασίας είχε μόνο νίκες, σε όλες κράτησε ανέπαφη την εστία της. Στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται από τον Ιούλιο του 2019 ο Σλοβάκος Ζολτ Χορνιάκ. Από το ρόστερ της ξεχωρίζουν ο στόπερ Στρονάτι, ο μέσος Μπαλούτα και ο επιθετικός Πούλγιτς, ο πρώτος και ο τρίτος είναι νέα αποκτήματα. Τραυματίας ο επιθετικός Κόζακ.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-0 κόντρα στη Σπάρτακ Τρνάβα. Προηγήθηκε με τον Σλαγκφέιρ στο 12’, διπλασίασε τα τέρματά της με τον Πλσεκ στο 33’, η Σπάρτακ Τρνάβα έχασε πέναλτι στο 64’.

Πούσκας ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε ανέπαφη την εστία της στα πέντε πρόσφατα παιχνίδια.

*Under 2.5 τα τρία τελευταία ματς.

Ίντερ Τούρκου – Πούσκας στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ