*7η αγωνιστική

*Ντέρμπι του Μοντεβίδεο

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Νασιονάλ Μοντεβίδεο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Μπόστον Ρίβερ, χωρίς να καταφέρει μία τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Πάντως την μοναδική της ήττα στο πρωτάθλημα της Απερτούρα την έχει γνωρίσει στο γήπεδό της, αν και έχει και δύο νίκες στους τρεις αγώνες της εκεί.

Είναι στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως αν καταφέρει να κερδίσει απόψε το ντέρμπι, τότε θα ανέβει στην κορυφή του, περνώντας και στην ισοβαθμία την ομάδα με την οποία θα βρίσκεται εκεί μαζί.

Εχει αρκετές απουσίες, με τους Ολιβέρος (ΑΜ), Καρμπάγιο (ΜΕ), Φερνάντεζ (ΕΠ), Πάμπλο Γκαρσία (ΜΕ) τραυματίες, ενώ λείπουν και οι διεθνείς Ροσέ (ΤΕ), Καντίντο (ΑΜ), Οκάμπο (ΜΕ).

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Νασιονάλ έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Μπόστον Ρίβερ, αν και προηγήθηκε με τον Μπεργκέσιο στο 50’, δεχόμενη την ισοφάριση από τον Ροντρίγκεζ στο 68ο λεπτό.

Νασιονάλ Στατιστικά

*Εχει τέσσερα σερί G/G (δες στον Stoiximan)

*Εχει δύο σερί G/G μαζί με over 2,5 εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Οι Γουόντερερς επικράτησαν 3-0 εντός έδρας της Βίλα Εσπανιόλα, αρκετά πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, αφού τα δύο γκολ τα πέτυχε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, παίζοντας και για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη περισσότερο. Αυτή ήταν η τρίτη της νίκη, όλες χωρίς να δεχθεί καν γκολ.

Γενικότερα μόλις δύο γκολ έχει δεχθεί στο πρωτάθλημα, από την Σίτι Τόρκε, κρατώντας το μηδέν στα πέντε υπόλοιπα, διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, ούσα στο -2 από την σημερινή της αντίπαλο.

Τραυματίες και απόντες είναι οι Καμάτσο (ΜΕ), Αγκίρτε (Μ).

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Γουόντερερς κέρδισε 3-0 εντός έδρας την Βίλα Εσπανιόλα, πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Προηγήθηκε με τον Κουαλιάτα μόλις στο δεύτερο λεπτό, ενώ μετά το 29’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, όμως τα άλλα δύο γκολ τα πέτυχε στις καθυστερήσεις με τους Αμπέρο, Λόπεζ.

Γουόντερερς Στατιστικά

*Εχει 5/7 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 2/3 under 2,5 μαζί με N/G εκτός έδρας στο πρωτάθλημα.

Νάσιοναλ – Γουόντερερς στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ